• Marley
    3.3k

Odlicno ti je? I to je to...? Hm.
    No hard feelings... ali moras se bolje potrudit za recenziju ako zelis napisati "kao Majki" :joke:
  • Droljo
    13.5k
    Samo polako ljudi. Lijep je dan...
    IMG-20250308-135824.jpg
  • jedan u nizu
    12.3k
    li moras se bolje potrudit za recenziju ako zelis napisati "kao Majki"Marley

Mogao je zavrsiti recenziju u Majkijevom stilu sa recenicom ''mogao bih ovo opet naruciti'' i sve bi bilo ok ..
  • Nolifer
    10k

I čestitat mu dan žena usput :joke: :lol:
  • ZrnTSCHeZ
    939
    Danas usred planine, sutra u srcu tribine!

20250308-142550.jpg
  • chago13
    126
    tzv senfarica, najbolja za gemišt
  • austrijanac
    5.9k

To ili gemištarka stara koja je zlata vrijedna.
    Većina birtija u Zagrebu više ih i nema.
  • dinamo u srcu
    1.9k
    Gledam prijenos Velez Sarajevo i prikaže kamera Vahida Halidhodzica i kaže komentar da je Vahid jedan od kandidata za Zagrebačkog Dinama? Ima li tu istine?
  • puxigadjurdja
    2.2k

Ko nije pio iz senf čaše nije ni živio.
  • Boysica
    698
    Hvalaaaa ekipaaaa hvala kaj nas trpite tu na zoni i na tribini ...
    Mojim Dinamovkama sretan Dan Žena .... uz jednu
    Od Zagreba jedino su Dinamovke ljepše :heart: :strong:
  • Krizy
    53.9k
    Pretužno je šta ovaj ljudski šljam radi diljem svijeta.
  • flexXy
    2.7k

To su ti europski i americki saveznici u Siriji, sramotno je sta zapad radi na bliskom istoku
  • NKDZ86
    3.1k
    di ste šankeri, znam da je politika ali (muhamed) moram vas pitati kaj vi kažete na izjavu dodika: Zaključak mu je da će stanje u BiH za nekoliko mjeseci biti "nalik onome kada se raspala Jugoslavija" a zapovjedniku EUFOR-a poručio je "kako mu tenkovi neće pomoći protiv naroda RS".
    i stanje u bih? bome ne znam kak će to izgledat, sa svih strana se prijeti. sjeverna koreja, pa kina, ne znaš ko više ne prijeti i kome...
  • Dino
    3.4k
    Vjerojatno su ljudi već polako zaboravili kakvo je rat zlo pa bi probali opet malo. Uopće mi je nepojmljivo da u 21. stoljeću netko pomišlja na oružane napade i ratove, ali na kraju se očito cijela politika i meduljudski (medunarodni) odnosi svode na inicijalnu postavku da neki ljudi razumiju jezik, govor, logiku, neki barem pokušavaju razumijet, a neki nažalost razumiju samo i isključivo batine.
  • Nolifer
    10k

A gle, valjda su servisirali traktore na vrijeme.. :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.