• Klenx
    6.9k
    Mi ako dobijemo 5 utakmica u nizu ovi će se raspasti samimarcio amoroso

Ne bi rekao da će se raspasti jer nemaju više frenda Karoglana za trenera već Gattusa koji ih je ako ništa napucao kondom i prevenirao ozljede u dobrom dijelu sezone na taj način.
    Ali u globalu se slažem, nije isto igrati u Osijeku u ne znam, 14.kolu kad je kraj ohoho daleko, ili par kola do kraja kada imaš bod ili dva prednosti. Pritisak će biti enorman.

Nadam se da će biti sposobnosti i sreće da smanjimo zaostatak čim prije, pa da faktor psihe i glave krene igrati što veću ulogu.
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    Rijeka sa Menalom,Rukavinom,Doganom i Bogojevićem ne može i neće bit prvak.
    Nas su razbili 4-0 jer smo igrali sa tri igrača manje(Nevistić,Mmaee i Kanga crveni).
    Po meni je Hajduk koliko god bio loš jedini ozbiljan konkurent,imaju Livaju i tvrda su ekipa sa onim manijakom na čelu koji je taktički na razini prosječnog nogometnog laika ali ima tu neku ludost sa kojom će ih držat žive do zadnjeg kola.
  • Zagreb1992
    2.1k

Onda je ogromna sramota za nas da te pičkice nismo dobili prošli tjedan
  • Marley
    3.3k
    ne daj Boze da ikad ovako nesto procitam za nase... da Loius Vuitton :scream:
    Da se ne zavaravamo, vjerojatno su i nasi svi u tom pederkastom djiru, ali barem to nisam nigdje procitala. Sto ne znas, manje boli :rofl:
  • bbb medimurje
    3.8k
    nemojte puno ocekivati od gorice, ljudi ove sezone od 12 utakmicu u prvenstvu izgubili 11 i ostvarili 1 remi na jedvite jade u puli
    cak i u kupu protiv nizeligasa prosli tek nakon penala
  • vjeko1701
    13.1k
    Minimalna očekivanja. Najgori protivnik za tu jednu jedinu utakmicu u sezoni sa suspendiranim Livajom.
  • Brusa
    2.5k
    Koliko sam ja vidio kad sam s klincima čekao igrače na kranjči, svi naši više - manje imaju te torbice...sad koje su marke nemam pojma
  • Marley
    3.3k
    @vjeko1701 ma dobro je to, nismo ni za sinoc imali velika ocekivanja, pa sam se posrecilo.
    Jucer Filipovic, sutra Banic-Neuer.... :grin:

@Brusa pssssst, ne kvari mi Dan zena :rofl:
    A sta ce jadni, nije to lako kad ne znas kud ces s lovom haha
  • Izet Hajrović
    4.5k
    možemo to gledati i s druge strane, u ovoj polusezoni imaju samo jedan poraz u prvenstvu - od nas. Dosta su se pojačali ove zime, doveli nekoliko stopera pa imaju prilično jaku obranu. Otegotna okolnost je što su igrali Kup u tjednu gdje su se potrošili, ali dobro, imaju oni širinu. Lagani bunker i nadati se najboljem i za njih i za nas. Rekao bih da je daleko manje šanse za bod imao Šibenik jučer, nego Gorica danas. Nema glavnog tovara, a tovari nisu baš uspješni kad njega nema.
  • dinamo u srcu
    1.9k
    Ma treba gledat sebe i unaprijedit igru, prvenstveno obranu, ne primat po 2gola po utakmici. Pobjedit u svakoj utakmici do kraja pa ćemo vidjet hoće li to biti dovoljno uz ostale rezultate. Idemo utakmicu po utakmicu. Slaven moramo pobjedit te iskoristit ponuđeno od Rijeke. Borba na terenu uz gromoglasno navijanje do konačne pobjede. Ispunit svaki stadion sa 1200ljudi da im budemo vjetar u leđa jer im sigurno pomaže koliko god to bilo irelevatno za igru. Igračima pružit podršku pa vjerujem da će i oni onda bolje i borbenije igrat. Protiv Hajduka nije bilo loše, Vraćaju se ozlijeđeni igrači i idemo utakmicu po utakmicu. Nije to još ništa gotovo. Imamo mentalitet pobjednika u Hnlu i vjerujem da ćemo to opet izvuć kao i prošle sezone. Borba od prve do zadnje sekunde. Rad, rad i samo rad kako na terenu tako i na tribini. Radit na masovnosti, brojnosti jezgri ljudi koji će dolazit na utakmice, učlanjivat se kupovat obilježja dinama i radit na poboljšanja kluba. Zona dinamo je super stvar za svakog dinamovca i puno je napravila u jačanju dinamovštine na svim poljima.
  • db-izbjeglica
    16.8k
    Ne vidim kakvo bi posebno čudo bilo da gorica uzme bod/ove.

Magarad igra bez livaje, koji je pola momčadi.
    Jučer je rijeka igrala protiv slabije momčadi od gorice, također doma pa su ispustili bodove.

Dinamo se treba brinuti o sebi, koncetrirati se na koprivnicu. Ovakva konkurencija će do kraja sezone kiksati i više nego dovoljno puta, ukoliko se naša momčad dovede na iole pristojnu razinu, uzet će naslov.
  • ŽacZgb
    149
    Stavi jedno 50€ na tovare :lol:
  • Ivdzo11
    5.9k
    Sigali, Mudrazija, Gorican, Andric? ( Ima jedan zuti u Rijeci i jedan u Lokomotivi).... U opasnosti od suspenzije ako dobiju zuti karton
  • rakurs
    885
    Mislim da je Mudražija siguran za žuti danas :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.