• Danko
    1.7k

Jer je primio loptu rukom a svi se pravili da nije.
  • NORTE
    14.1k
    Pričate o golu prošlog mjeseca?
    Jagušić nije dao gol u prošlom mjesecu.
  • rioda
    7.5k

Bio je nominiran vjerojatno jer je kolo počelo u veljači

• NORTE
    14.1k
    Bio je nominiran vjerojatno jer je kolo počelo u veljačirioda

Komedija.
    Kao i sama nagrada i natjecanje za trenera/igrača/gol "mjeseca".
    KBKKZOSN.
  • rakurs
    851
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/lokomotiva/nikad-ne-bih-bio-sportski-direktor-dinama-strani-treneri-ma-dajte-molim-vas-pojma-nemaju-15560453

Šikić ne bi u Dinamo kao SD, ali čini mi se da bi na neku drugu poziciju. Za one koji ne žele kliknuti:

Tomislav Ivković i ja smo prije svega dobri prijatelji. Možemo krenuti od toga. Ali, u konačnici, to nije bitno. Puno smo pričali o Dinamu, o nogometu, doista dugi niz godina, pa u tome što je kazao ima nekakvog rezona - kazao nam je Šikić.

Nikad ne bih došao u Dinamo kao sportski direktor! Imam previše godina i previše iskustva da bih bio sportski direktor, a da mi netko bude šef! To je pod broj jedan i to je apsolutno najvažnije od svega. Dakle, o tome mi je glupo pričati jer nemam aspiracije na Dinamo. To je za mene prošlo svršeno vrijeme. Međutim, imam sigurno puno boljih rješenja i puno više asova u rukavu nego što ima netko drugi. To mislim s obzirom na 45 godina iskustva i staža u nogometu. Mislim da sam u prednosti pred drugima. Mislim da to mnogi znaju.

Na mene se Marko Marić naljutio kad sam rekao da je prerano došao na mjesto sportskog direktora u Dinamo. On ima talenta, ali trebao je raditi uz neke, da ih tako nazovem, “stare vukove”. Tako je mogao naučiti nešto, pa kroz nekoliko godina biti dobar sportski direktor. Za sve treba vremena. Ništa ne ide od danas do sutra. U takvom poslu radi se o detaljima. Svi mi skupa znamo nogomet, svi znaju sve. Kad god nekoga vi u medijima uzmete za sugovornika, sve će znati, zar ne? Međutim, postoje detalji koje znaju samo oni koji dugo rade u nogometu, koji se bave nogometom 24 sata dnevno. Ti detalji su često presudni. Utakmice dobivaju detalji.

S obzirom na to da u plavom domu razmišljaju o tome da sportski direktor bude stranac, pitali smo Šikića što misli o toj ideji? Što bi strani čovjek zadužen za sportsku politiku mogao donijeti u Dinamo? Gdje su plusevi, gdje su minusi?

- Super je to, izvrsno! Stranac sportski direktor izvrsno poznaje hrvatski nogomet, hrvatsku ligu, hrvatske igrače. Sjajan potez, napravit će jako puno!

Naravno, shvatili ste, ovo je sarkazam...

- Ma dajte, molim vas... Počeli su naši klubovi uzimati strane trenere, no da se nitko ne uvrijedi, jer mi to nije cilj, ali kratko i jasno - pojma nemaju! Svi su smiješni, nemojte me zezati. Velika nogometna igračka imena, a stvarno ništa ne znaju! Sad bi još i sportske direktore strance!? Ma...

Dakle, po vama ne bi bilo dobro da Dinamo izabere sportskog direktora stranca?

- Ne, bilo bi idealno! Ako se hoćeš do kraja zeznuti!
  • Sibirski plavac
    4.1k
    Imam neki čudan osjećaj da barem jedan od naša dva konkurenta ovo kolo gubi bod(ove). Miriši mi na remi na Poljudu.U Šibenik ne polažem neke nade da mogu išta napraviti danas. Možda bunkeraškom igrom i ludom srećom mogu do boda, ali jako jako teško. Slaven Belupo koji je vrhunska ekipa je na Rujevici izgubio sa 2 0 a moglo je komotni biti i više od toga, tako da Šibenik vjerojatno ide na punjenje danas.
  • Droljo
    13.3k
    Šibenik vjerojatno ide na punjenje danas.Sibirski plavac

To ćemo još vidjeti! Ja danas derem 20 eura na rijeku! Pa da vidimo jel jači moj niz na kladionici ili realno stanje stvari...
  • The Octopus
    165
    Ali Sibenik koji ne moze nabaviti podmajice iste boje koje su im dresovi....
  • San Lorenzo
    19k
    Filipović u 10 minuta upisao više obrana nego svi naši golmani ove sezone. :snicker:
  • Marley
    3.2k
    Ma sad cete vidjeti kad se Filipovic razbrani, @Droljo nadam se da si stavio na Sibenik :rofl:
  • javolimtebejako
    2k
    ima ko yt link za rijeku?
  • Sibirski plavac
    4.1k
    I krenulo je...

Dugo je čak Šibenik i izdržao
  • DrawTube
    6.4k
    Ne valja Fruk..
  • Sibirski plavac
    4.1k
    Trenutno smo na -10 :yikes:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.