• Brusa
    2.5k
    to upisivanje bodova unaprijed nam sjajno ide ove sezone...
  • tp1997
    1.1k
    Pa ja sam mislio da će se raspasti sami od sebe i da su bitni samo tovari...
  • Marley
    3.3k
    nemoj sad i zenu i kucu zalozit, daj neki broj racuna da ti uplatimo svi skupa :grin:
  • don
    11.7k
    Pa ja sam mislio da će se raspasti sami od sebe i da su bitni samo tovari...tp1997

pa da, to i govorin.
  • Carrasco
    5.6k
    Filipović danas 5 obrana, naši golmani u drugom dijelu sezone - 6. Stručnjaci su trenutno našeg najboljeg golmana poslali na posudbu.
  • Dzoni
    1.1k
    Sad me još i više strah utakmice s Belupom, probudila je nadu u meni da nešto možemo učiniti, a ove sezone nada je kurva izgleda
  • dinamozivivjecno
    2.5k
    Vadimo razanj, a zec je jos uvijek duboko u sumi. Ajmo mi prvo pobjediti Slaven i Lokomotivu i otici na reprezentativnu stanku sa maksimalnim brojem bodova u ove dvije utakmice pa nam onda ostaju 10 finala gdje nemamo pravo na kiks.
  • Big Daddy
    1.4k
    jbg, malo optimizma
  • Krizy
    53.9k
    Ajmo više osvojiti ovo sranje od lige, hvala plavom Šibeniku :heart:
  • Simba
    51
    Ove sezone ligu osvaja najmanje loša ekipa, srozala se kvaliteta zbog našeg drastičnog pada.
  • Jos-Optimus
    4.7k
    Pripremite ražanj, zec je u Koprivnici
  • Klenx
    6.9k
    Iako je Rijeka trenutno na vrhu, ne mogu je vidjeti kao ozbiljnog konkurenta za titulu do kraja – previše ovisi o tranziciji i imat će problema protiv ekipa koje se dobro zatvore, a objektivno imaju i najtanji igrački kadar. I kada su svi zdravi sa klupe nemaju neku dodatnu vrijednost koja može okrenuti utakmicu.

Hajduk s druge strane osim solidnog igračkog kadra, Livaje u dobroj formi ima i “infrastrukturu” koja može osigurati dodatni vjetar u leđa kad zatreba, i toga se najviše bojim kako će se prvenstvo bližiti kraju, a oni biti na vrhu. Samo nadoknada jučer na Rujevici je primjer. S obzirom na izležavanja, objektivno je trebalo biti bar 6 minuta nadoknade. Rijeka je dobila 4. Hajduk bi dobio 9.

Hajduk i Rijeka su trenutno na prosjeku bodova cca 1.85 po utakmici.
    Da ga dignu za čak 20%, što nije malo, na 2.2 boda po utakmici znači da bi do kraja osvojili 26 od 36 mogućih bodova. Nama tu treba 33/36 bodova, i bit ćemo sigurno prvi.
    Možemo li to? Po dosadašnjoj sezoni nećemo ni pola osvojiti, ali uvijek postoji taj…ALI!

Uz povratak Mišića i Petkovića po meni su tri preduvjeta koja okreću naglavačke sve do reprezentativne stanke.

- pobjede protiv Slavena i Lokomotive
    - X2 Bodo Glimta u Grčkoj što nas stavlja na prvo mjesto u redu za direktnu Ligu Prvaka
    - 1X u jadranskom derbiju

Ukoliko se to desi, do kraja sezone gori i nebo i zemlja.
  • jedan u nizu
    12.3k
    Opet kasne place?!?!?

https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/gattuso-opet-nagradjuje-igrace-hajduka-ovaj-put-luksuznim-darom---900936.html

alijanski strateg Gennaro Gattuso još jednom je pokazao koliko cijeni svoje igrače i stručni stožer Hajduka! Također, želi ih motivirati jer mogućom pobjedom u nedjelju protiv Gorice na Poljudu imaju veliku priliku.

Nakon što ih je ranije počastio najnovijim iPhoneima, sada im je pripremio novu nagradu – poklon bonove prestižnog brenda Louis Vuitton.
  • ZgDLions
    827

Na stranu nadoknada, ali Šibenik je imao loše suđenje.
    Menalo u skoku Santinija u glavu laktom, sudac ništa , Rijeka u kontru.
    Santini se gradi, naleti Menalo, odmah žuti.
    Rijeka rukom igra ispred šesnaesterca, sudac ni ne pomišlja na slobodnjak, igrača Šubenika koju minutu kasnije lopta pogađa u ruku, doslovno skliznula, a bio okrenut leđima, odmah svira.
    Crveni, pet žutih, a Rijeka ni jedan da valjda ne fali udrebiju.
    Nije totalna krađa, samo malo nategnuto, tako da ne bi trebali spominjati nadoknadu.
  • marcio amoroso
    40.3k

Svaka ti je sto posto na mjestu, ali ja ipak mislim da će nam trebati malo manje bodova.

Mi ako dobijemo 5 utakmica u nizu ovi će se raspasti sami. U sljedećih 5 imamo gostovanja u Koprivnici, Varaždinu i Puli te igramo doma protiv Lokosa i Osijeka. Neće biti lako, ali ako smo dobijali Slovan i Salzburg vani možemo i ove. Vraćaju nam se polako najbolji igrači i ja vjerujem.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.