• GeneralNapoleon
    1.2k

Ljudi to zbog zasluzene mrznje i trolanja prema tim odvratnim likova ne zele uvidjet. Ali oni su jaca ekipa od Rijeke kojoj je ovo maksimum maksimuma. Kod ove bagre uvijek postoji mogucnost da proigraju i onda je gotovo.
  • Imamo Dinamo
    3.9k
    Sljedece kolo, nije nerealno da Hajduk kiksa protiv Gorice. Rijeka nece protiv Sibenika.Imamo Dinamo

Kazu mi da saann luuud :lol:
    Salu na stranu, ako (ipak) moze Sibenik protiv Rijeke, zasto bi bilo nerealno da Gorica moze protiv Hajduka?!
  • don
    11.7k
    totalno sam ravnodušan za ovaj kiks Rijeke, bit ću sritan zbog njega tek nakon naše moguće pobjede, ali i nakon hajduka i gorice.

ovo će biti užasan rezultat ukoliko mi ne dobijemo (a šanse za takvo šta su jako velike) i ako hajduk dobije (di su šanse također ogromne)
  • San Lorenzo
    18.9k
    Bravo Filipović. Na tajnom zadatku odradio vrhunski posaoNoel

Marić je ovo planirao od početka, lukavac jedan lukavi!
  • Praskaton
    3.9k
    kad i ove godine uzmemo naslov - idućih 20 godina se tovari i Riječani mogu pozdraviti s ikakvim šansama, kako nas darivaju pa ovo je predivno.Jos-Optimus

Sve smo ovo govorili prošle godine.Ne vidim razlog za veselje nije da smo mi pobjedili.
    Ako tovari izgube a mi dobijemo tek tad smo nešto napravili.S pobjedom tovara situacija nam nije ništa bolja.
  • GeneralNapoleon
    1.2k

Nikakva sansa nam se jos nije stvorila jer glavni konkurent preksutra ima laganu utakmicu protiv vlastite prcije.
  • Jurki
    16.2k
    Sutra Gorica mora matchirati ovaj rezultat Šibenika.
  • Jos-Optimus
    4.7k
    stari, veselim se i veselit ću se, naricanje ostavi za druge. Čuj nije bolja situacija
  • NitkoBitan
    23.8k
    Sutra Gorica mora matchirati ovaj rezultat Šibenika.Jurki

Postoji neki novi trend na Zoni mijesanja termina utakmica :grin:
  • rakurs
    837
    Hajduk ne igra sutra, nego u nedjelju.
  • rioda
    7.4k
    Ovaj kiks Rijeke smo sami osigurali posudbom Filipovića, bome ih je lijepo držao u igri, miran i siguran.

Ovaj bod Šibenika će malo dodatno motivirati i Goricu u Splitu, Hajduk bez Livaje... Ne bi me uopće začudilo da nas konkurenti podare kiksevima, i to pred svoju međusobnu utakmicu.

Samo da je izvući pobjedu u Koprivnici...
  • Jurki
    16.2k
    Postoji neki novi trend na Zoni mijesnaja termina utakmica :grin:NitkoBitan

Hajduk ne igra sutra, nego u nedjelju.rakurs

Moja greska. Bitna je poanta.
  • Mentalni Gimnastičar
    1.2k
    I sami znate da nećemo iskoristiti kiks
  • Dr Hofmann
    2.3k
    Meni je najgore što se oprostim od vjere u naslov i onda nas naši dragi konkurenti vrate po 76 put opet u igru. Ali opet kad moćni plavi stroj odigra tulavo u Koprivnici i vratim se na tvorničke postavke. Ne mogu više majke mi, samo da ovo smeće od sezone više završi.
  • Jurki
    16.2k
    I sami znate da nećemo iskoristiti kiksMentalni Gimnastičar

Drmni 1000 eura na Belupo i bus finu paricu obral... ak si tak siguran.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.