• Sibirski plavac
    4.1k
    Moj Dinamo, likovi koji mjesecima ne primaju plaće zabili na Rujevici, a mi primili 4 bez pravog udarca na gol...
  • Plavi-9
    873
    Rano su ga dali !! Sviraj kraj.
  • don
    11.7k
    Šibenik bolji od Rijeke.
  • The Octopus
    159
    Rijeka jako mrsavih 45 minuta
  • BBB Sibenik
    5.5k
    Ovo je dobro i za Goricu jer ako SBK izvuče daj boze danas pozitivan rezultata, neće onda ni oni doc u ST spušteni gaca
  • flexXy
    2.7k
    Kao sto sam napisao vec na temi kupa, Rijeka je momcad koja tesko overperforma. Danas ponovno apsolutno nista protiv slabijeg protivnika, jedino protiv nas i hajduka na nesto lice ali ne zbog njih samih.
  • don
    11.7k
    Kao sto sam napisao vec na temi kupa, Rijeka je momcad koja tesko overperforma. Danas ponovno apsolutno nista protiv slabijeg protivnika, jedino protiv nas i hajduka na nesto lice ali ne zbog njih samihflexXy

točno, upravo za to san i navija cilo vrime da budu iznad hajduka jer su meni loši, gotovo cilu sezonu. Ali mi smo i lošiji pa eto.
  • vjeko1701
    12.9k
    Mene generalno ove sezone fascinira da je nakon nepunih 25 kola cijela liga ispod 2 boda po utakmici. Jel se to ikada dogodilo?
  • Sibirski plavac
    4.1k
    Koliko god mi je drago ako ovako ostane, opet mi se gadi da magarad pobjedom u nedjelju ide na prvo mjesto...
  • rakurs
    837
    Mislim, jako mi je drago zbog gola i nadam se pobjedi Šibenika, ali Šibenikov gol je čisto zaleđe. Par puta sam gledao i u svakom se vidi da je Santiniju barem rame, ako ne i cijela prsa ispred noge Majstorovića.

Ali mislim da će Šibenik ovdje izvući bod, a kad bi još i Gorica to uspjela u nedjelju...
  • Ivek74
    0
    Ma ne budu pobijedili Goricu. Bez Livaje nema šanse da gol daju.
  • vjeko1701
    12.9k
    Pokazali su linije, ja ovako u par sekundi nisam vidio neku očito grešku u crtanju.
  • javolimtebejako
    2k
    sorry na spamu, moram pitat opet, jel ima ko YT link za rijeku mozda?
  • rakurs
    837

Ma ja sam totalni laik što se tiče tih linija, nit ne razumijem kak se povlače tako da onda vjerujem da je sve regularno. Oslanjao sam se na dojam, a on mi je baš govorio da je Santini barem ramenom ispred noge.
  • vjeko1701
    12.9k
    Dojam je i meni bio da je zaleđe, ali bez da detaljnije vidim povučene linije, sve mi je izgledalo ok.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.