• Noel
    12k
    Bravo Filipović. Na tajnom zadatku odradio vrhunski posao.
  • GeneralNapoleon
    1.6k

Ljudi to zbog zasluzene mrznje i trolanja prema tim odvratnim likova ne zele uvidjet. Ali oni su jaca ekipa od Rijeke kojoj je ovo maksimum maksimuma. Kod ove bagre uvijek postoji mogucnost da proigraju i onda je gotovo.
  • Imamo Dinamo
    3.9k
    Sljedece kolo, nije nerealno da Hajduk kiksa protiv Gorice. Rijeka nece protiv Sibenika.Imamo Dinamo

Kazu mi da saann luuud :lol:
    Salu na stranu, ako (ipak) moze Sibenik protiv Rijeke, zasto bi bilo nerealno da Gorica moze protiv Hajduka?!
  • don
    13.2k
    totalno sam ravnodušan za ovaj kiks Rijeke, bit ću sritan zbog njega tek nakon naše moguće pobjede, ali i nakon hajduka i gorice.

ovo će biti užasan rezultat ukoliko mi ne dobijemo (a šanse za takvo šta su jako velike) i ako hajduk dobije (di su šanse također ogromne)
  • San Lorenzo
    19.4k
    Bravo Filipović. Na tajnom zadatku odradio vrhunski posaoNoel

Marić je ovo planirao od početka, lukavac jedan lukavi!
  • Praskaton
    4.4k
    kad i ove godine uzmemo naslov - idućih 20 godina se tovari i Riječani mogu pozdraviti s ikakvim šansama, kako nas darivaju pa ovo je predivno.Jos-Optimus

Sve smo ovo govorili prošle godine.Ne vidim razlog za veselje nije da smo mi pobjedili.
    Ako tovari izgube a mi dobijemo tek tad smo nešto napravili.S pobjedom tovara situacija nam nije ništa bolja.
  • GeneralNapoleon
    1.6k

Nikakva sansa nam se jos nije stvorila jer glavni konkurent preksutra ima laganu utakmicu protiv vlastite prcije.
  • Jurki
    17.3k
    Sutra Gorica mora matchirati ovaj rezultat Šibenika.
  • Jos-Optimus
    5.6k
    stari, veselim se i veselit ću se, naricanje ostavi za druge. Čuj nije bolja situacija
  • NitkoBitan
    27k
    Sutra Gorica mora matchirati ovaj rezultat Šibenika.Jurki

Postoji neki novi trend na Zoni mijesanja termina utakmica :grin:
  • rakurs
    1.4k
    Hajduk ne igra sutra, nego u nedjelju.
  • rioda
    8.6k
    Ovaj kiks Rijeke smo sami osigurali posudbom Filipovića, bome ih je lijepo držao u igri, miran i siguran.

Ovaj bod Šibenika će malo dodatno motivirati i Goricu u Splitu, Hajduk bez Livaje... Ne bi me uopće začudilo da nas konkurenti podare kiksevima, i to pred svoju međusobnu utakmicu.

Samo da je izvući pobjedu u Koprivnici...
  • Jurki
    17.3k
    Postoji neki novi trend na Zoni mijesnaja termina utakmica :grin:NitkoBitan

Hajduk ne igra sutra, nego u nedjelju.rakurs

Moja greska. Bitna je poanta.
  • Mentalni Gimnastičar
    1.3k
    I sami znate da nećemo iskoristiti kiks
  • Dr Hofmann
    2.8k
    Meni je najgore što se oprostim od vjere u naslov i onda nas naši dragi konkurenti vrate po 76 put opet u igru. Ali opet kad moćni plavi stroj odigra tulavo u Koprivnici i vratim se na tvorničke postavke. Ne mogu više majke mi, samo da ovo smeće od sezone više završi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.