• Teofil Kateran
    2.1k
    U Lokomotivi je odlično branio, u Osijeku je bilo to što je bilo, ali moramo pričekati veći uzorak udaraca u okvir da bismo mogli suditi o njegovim golmanskim sposobnostima. Ne može se reći da nije dobar golman ni po čemu iz ova 3 kola, isto tako ne može se reći ni da je golmančina.

Ja vjerujem u njegove sposobnosti i vjerujem da će biti dobar golman, nakon iduće 3 utakmice gdje ćemo sigurno dobiti više udaraca u okvir ćemo vidjeti puno više nego protiv Gorice, Šibenika i Osijeka koji je izgledao kao Rudeš ako izuzmemo to što su zabili 2 gola našoj lošoj obrani.

Meni daje dojam da ima samopouzdanja, miran je na lopti, dodavanja odlična, ispucavanja vrhunska, baš teži igri, a ne bezveznim napucavanjima pa ako pogodi našeg dobro, ako ne ne. Samo se nadam da će u protivničkim prekidima izlazit češće i boksat jer nam je to očito rak rana nevezano za njega već za cijelu sezonu.
  • rokikaciga
    711
    Navodno ozljeda, nema ga protiv Madara
  • Crni86
    9.1k
    igramo sa rijekom.
  • Mali Zeus
    16.4k
    Teško sranje, nekako nemam povjerenja u Nevistića.
  • Zg123
    1.5k
    Hmm nova ozljeda golmana, otkad je Mrcela trener vratara ozljedila su se vec 2 golmana. Iako je dosta hvaljen i cijenjen u klubu i jedini je koji je ostao od Jakirova stozera malo mi je cudno sve to
  • San Lorenzo
    19.1k
    Valjda nije ništa zbog čega će dugo izbivati s terena, s njim smo dobili novu dimenziju u iznošenju lopte.
  • El Madrigal
    224

Zakorac bio ozlijeđen, Nevistic pa sad i Čavlina!
  • don
    11.9k
    šta je s njim? Nadam se da se vraća među stative u derbiju.

ostaviti Nevistića da brani protv hajduka je samoubojstvo. I prije Rijeke mu je samopouzdanje bilo nikakvo, još sad posli 4 gola mislim da je gotov za ovu sezonu.
    Pa i Zagorac prije njega trenutno.
  • GeneralNapoleon
    1.2k

Kolko sam vidio je bilo napisano da kao i Stojkovic vjerojatno propusta i tovare.

Znaci fenomenalan izbor izmedu mentalnog unistenog Neve i pradjedu Zagiju.
  • Mathiasovi Chageri
    4.3k
    Zna li se možda o kojoj se ozljedi radi? Koliko ga dugo neće biti?
    Bio sam iza njega u subotu na bankomatu i nije imao nikakvu vidljivu ozljedu niti je šepao niti imao ruku u zavoju i skroz se činio kao da je potpuno zdrav.
  • Izet Hajrović
    4.7k
    čini mi se da je Cannavaro rekao sa nije 100% spreman tako da nije ozbiljnija ozljeda i možemo ga uskoro očekivati u konkurenciji.
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    Ima li netko informaciju o njegovom zdravstvenom stanju?
    Volio bi ga opet vidjet na golu do kraja sezone,ne gleda mi se više boksanje svijeća i panično napucavanje lopte.
  • ElDorado
    2.6k
    Zdrav je nisu ga spomenuli na pressici. Ja bi ga forsirao. Bolje igra nogom, brze dodaje rukom. Nemre gore stajat ukopan neg Nevistic.
1234Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube