• dmil
    1.1k
    jel itko zna zasto nam najtalentiraniji golman u HNLu sjedi na tribini, a Zagorac grije klupu?
  • Krizy
    62.7k
    Čavlina sada ima broj 88 :lol:
  • BBBaranja
    4.2k

Uzeo ga da sprda kohortu :lol:
  • Paggini
    73k
    Čavlina sada ima broj 88 :lol:Krizy

Ode na jedan koncert thompsona i odma....
  • NitkoBitan
    32.3k
    Covjek jednim potezom pokazao veci karatker i stav od Nevistica. Odmah mu dat priliku...
  • De Oliveira
    1.9k
    Je li realno da niti jedan od nasa tri ozbiljna vratara ne nosi 1, 12 ili 23...
  • jedan u nizu
    15.8k
    GNK Dinamo i @comofootball dogovorili su posudbu mladog vratara Nikole Čavline do kraja sezone s mogućnošću otkupa.
    Nikola je u Dinamo zakoračio s 13 godina, prošao pionirski, kadetski i juniorski staž, igrao za mladu momčad u Drugoj HNL, a potom potpisao i profesionalni ugovor s maksimirskim klubom pri čemu je dvije i pol sezone proveo na posudbama. U krugu Dinamove prve momčadi ponovno je bio od siječnja ove godine.
    Dragi Nikola, hvala ti na svemu, želimo ti svu sreću u nastavku karijere.

541049137_18515538223024237_6608268006220743082_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=NWC4watv-DwQ7kNvwF6Qf5-&_nc_oc=Adk2wokKNIJqjAEl0dXvFF8BAjG6AIR_0GDp5v2pYQspaEFpKeankve5Iuq-WRuLALk&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-muc2-1.xx&_nc_gid=wjKGCpSHQaxET4D_wXPMDA&oh=00_AfXV4og4m60NRJgLbYhFdQ-I0W9Rr3ccsHgSPl-FXpq4sA&oe=68B7C131
  • C@ptain Koons
    305
    Zanimljivo... može li se on tamo izboriti za mjesto prvog vratara? Ne znam uopće kakva je konkurencija :chin:
  • Sajla
    14.1k
    "Kad sam došao, talijanski trener vratara želio me skroz promijeniti. Sve je htio mijenjati. Sve ono što sam radio zadnjih 12-13 godina, koliko sam već vratar, najednom ništa nije valjalo."
    Nadam se da Como ima trenere vratara koji nisu Talijani :wink:
  • CastAway1986
    4.2k
    Mozda traže Baturini društvo da mu nije dosadno na klupi :lol:
  • Marley
    5.1k
    Manje price, jos vise rada, i vjerujem da moze izboriti svoje mjesto na pravi nacin.
    Sretno!
  • Vratite nam Istok
    637

Ne razumijem zasto je tekst u vidu oprastanja od njega, a spominje se tek mogućnost otkupa ugovora.
  • Dinamosaur
    2.7k
    Bolje sjedit u Comu nego na dinamovoj klupi? Posudba uz mogućnost otkupa.

Jedino ako ima neke garancije da ce igrati?
  • NoSkillan
    133
    istina, ali mislim da nakon njegovih predstava u osijeku mu treba neki confidence boost isto koji se nadam da ce dobiti u comu
  • FazeN
    2.7k
    Otišao iz Dinama jer nije htio grijati klupu Nevistiću znajući da je bolji golman od njega.
    Jbg sad grije klupu u Comu, ali eto makar ne grije klupi Nevisticu.

Radije bi njega trpio i nadao se nečem, no ovo sad što nam se događa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.