• Teofil Kateran
    1.8k
    U Lokomotivi je odlično branio, u Osijeku je bilo to što je bilo, ali moramo pričekati veći uzorak udaraca u okvir da bismo mogli suditi o njegovim golmanskim sposobnostima. Ne može se reći da nije dobar golman ni po čemu iz ova 3 kola, isto tako ne može se reći ni da je golmančina.

Ja vjerujem u njegove sposobnosti i vjerujem da će biti dobar golman, nakon iduće 3 utakmice gdje ćemo sigurno dobiti više udaraca u okvir ćemo vidjeti puno više nego protiv Gorice, Šibenika i Osijeka koji je izgledao kao Rudeš ako izuzmemo to što su zabili 2 gola našoj lošoj obrani.

Meni daje dojam da ima samopouzdanja, miran je na lopti, dodavanja odlična, ispucavanja vrhunska, baš teži igri, a ne bezveznim napucavanjima pa ako pogodi našeg dobro, ako ne ne. Samo se nadam da će u protivničkim prekidima izlazit češće i boksat jer nam je to očito rak rana nevezano za njega već za cijelu sezonu.
  • rokikaciga
    498
    Navodno ozljeda, nema ga protiv Madara
  • Crni86
    8.2k
    igramo sa rijekom.
  • Mali Zeus
    16.2k
    Teško sranje, nekako nemam povjerenja u Nevistića.
  • Zg123
    1.1k
    Hmm nova ozljeda golmana, otkad je Mrcela trener vratara ozljedila su se vec 2 golmana. Iako je dosta hvaljen i cijenjen u klubu i jedini je koji je ostao od Jakirova stozera malo mi je cudno sve to
  • San Lorenzo
    18.6k
    Valjda nije ništa zbog čega će dugo izbivati s terena, s njim smo dobili novu dimenziju u iznošenju lopte.
  • El Madrigal
    127

Zakorac bio ozlijeđen, Nevistic pa sad i Čavlina!
1234Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube