• Izet Hajrović
    4.4k
    kada raspravljam o ovome, onda ne mislim na mlade talente i potencijale, nego "gotove" igrače kakve dovodimo. Mudražija sigurno nije potencijal, Belcar je rubni potencijal na kojem ne možemo previše zaraditi pa bih ga zbog godina stavio u kategoriju "gotovih" igrača.
  • emilperska
    9k
    Teren u Koprivnici jedan je od lošijih u Hrvatskoj?

"Znam da imaju loš teren, ali nisu ni naši tereni za trening nešto posebno."

Fabio

Stvarno je za detaljnu analizu ovo što se desilo s terenima. Ako je to razlog većine ovih ozljeda..
    Sad i trener prve ekipe se žali na to. Ovo je do prije godinu dana bilo nezamislivo.Jedino što je valjalo oko stadiona su bili tereni..

Trener ekipe koja je do prije maltene 10 mj imala najbolji travnjak u državi, možda i regiji kuka da su nam tereni za trening jednaki pašnjacima Šubićevcu i Kušek Apaša..
  • CastAway1986
    2.7k
    ako se dovode strani igrači oni moraju biti duplo bolji od domaćeg na toj poziciji i to je jedina istina..Ovo što mi trenutno imamo u rosteru je većinom beskorisno..Recimo Torrente i Rpg su se dokazali u Ligi prvaka ostali nula bodova
  • KtcGoat
    240
    Sta nije da je Belupo postavio novi travnjak ove sezone, trebalo bi bit oke valjda, nisam u toku
  • Dzoni
    1.1k

Dokle više ova retorika iz 90ih, i onda se pitamo zakaj stagniramo kao klub.
    Da, dovelo se puno upitnih igrača, ali ako već nemamo u Hrvatskoj ili HNL-u, zašto ne probati naći igrača vani.
    Strah od pogreške i dovodi do osrednjeg, izlizanog kadra, što igračkog, što trenerskog, a samim tim do ovog mučenja.
  • Dinaminjo
    1.4k

Najveca glupost koja se provlaci.

Znaci ne zelis Dinamo 30% jaci jer samo 50% jaci stranac "moze igrati"
  • BBB Mataa998
    2.2k

Razmisljanje na razini sedme zupanijske lige….
    Ako se dovode strani igraci moraju bit kvalitetni isto kao sto i domaci moraju bit kvalitetni
  • Orc123
    11k
    Strasno.....ali kedina istina je da mi bez stranaca i to kvalitetnih stranaca ne bi prismrdili ozbiljnom europskom rezultatu a oslanjanje na klince samo i istrosene hnl zvjezdice ce nas vratiti u doba kad je jedino bitno bilondobeo prodati i zamraciti pare. Ja zelim konkurentan klub koji ce napraviri rezultatske iskorake primarno a ne da bude jebena tvornica para! Da, dovelo se par stranaca koji nisu trenurno na razini Dinama ili se nisu snasli...ali zaboravlja se koliko smo toga preplatili po hnl i to nikome nista.....necws curi da je Bockaj peoblem ali Mbuku ce biti a razlika je samo u 2 i kusur mil eura!

E smije se gomilati stranci ali govoriti da ovakav Dinamo ne moze dovedti kvalitetnog stranca je ludost! Rpg je fosao besplatno, Torrente isto....sve je stvar u skautingu...

Treba naci balans i dovodit kvalitetne igrace neovisno koje su nacije.....normalno prioritet je na nasoj skoli...
  • Omake
    6.3k
    Klip mi djeluje kao reakcija na ovu sezonu Dinama.

• CastAway1986
    2.7k
    ne , krivo shvaćeno u potpunosti..Nisam protiv stranih igrača dapače treba ih imati u klubu al jedino mi je bitno to da su kvalitetni i kvalitetom odskacu od domaćih.. Ima par dobrih stranaca u klubu to nitko ne spori većina drugih je beskorisna..I da radije gledam Vrbancica na klupi nego Mbukua..
  • NORTE
    14.1k
    Jedna zanimljivost.
    I u prošloj sezoni smo prva dva derbija izgubili pa u trećem doma remizirali.
  • CastAway1986
    2.7k
    evo javio se lik koji širi najveću histeriju kad se spomenu strani igrači , pa daj obrati se meni ako je komentar meni upucen .Providan si i dosadan ..Da postoji opcija blok ti bi prvi bio na listi..Smorio si s ponavljanjem priče o strancima i dovođenjem igrača bez sportskog direktora a šutio bi da je neki igrac iz vana..Prihvati da je većina stranih igrača u klubu loša koliko god ih ti branio..Najljepše ti je rekao kolega Krizy da kreneš navijati za Sheriff...
    I ne laprdaj bezveze da su strani igrači donijeli europski iskorak , kad su i kvalifikacije izdominirali Pjaca i Kule a i većinu utakmice Lige prvaka su iznijeli domaći..Čim se da kritika novom igraču skačeš kao odvjetnik kao treba im vremena i slično a nakon jedne utakmice si laprdao kako je Belcar spor i trom ..Da ne govorim konstantno pljuvanje Sopica koji je duplo veći dinamovac nego ti ..Šprdaš ljude tu da su kopija Dalibana a lik je za tebe izmislio nogomet ..
  • marcio amoroso
    40.2k
    kedinaOrc123

bilondobeoOrc123

necwsOrc123

fosaoOrc123

peoblemOrc123

Slažem se.
  • Droljo
    13.2k

Uzbudi se kolega pa tipka sve šta postoji...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.