• Dinaminjo
    1.4k

Strani igraci prvenstveno popunjavaju mjesta za koje ne postoje nasi igraci ili nisu dohvatljivi.

Rpg je bolji od Smolcica ili Valincica i zahvaljujuci Maricu free je.
    Ako imas sanse dovesti Taylora free ne mpgu vjerovati da je losiji od Jurisica kojeg bi platio.

Jesmo probali dovesti Soticeka prije Cordobe?

Nemoguce je ocekivat da cemo konstantno imati 10ak domacih igraca koji ce biti u dlaku kvalutetni kao strani..
  • Orc123
    10.9k
    jesi ti glup ili šta..tko se je uopce referirao na tvoj post.....napisao sam svoj stav....da ti mislim sta napisati napisao bi!
    Ti ces meni pisati kakav sam ja Dinamovac, javi se u inbox ako imas sta osobno....koji kurac si me napao bez povoda...koji kurac citas moj post koji je isto tako moje stajaliste...jel sam ja tebi nametnuo svoj stav, pises sto zelis, cita te tko zeli, isto tako ako ne djelis stav mozes ga preskočit!.....mislis da si sad neki frajer ispao......jesi moj k...!

Napisem da se treba bazirat na kvalitetnu skolu koju treba nadopunjavati sa kvalitetnim igracima neovisno o naciji! Ako ti tako ne mislis kog boli kurac! Imas svoj stav, ja svoj!

Seres samp da seres iako sam ja npr. Pokudio i Mbukua poslje Bjelovara, Cordobu isto tako a za Mmaea sam napisao hvala i zbogom! Zato jer eto samo volim strance! Daj se umij hladnom vodom!
    Btw. Mozes si peovjeriti postove!
  • Orc123
    10.9k
    sry moja greska, vozio sam pa sam brzinski natipkao....
  • Droljo
    13.1k
    vozio sam pa sam brzinski natipkao....Orc123

Jesi ti normalan? Nemoj to raditi.
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    ti si onda očito po cijele dane u autu...
  • Orc123
    10.9k
    hehe ne kolega, autobusna je bila ali je bilo na brzinu :lol:
  • CastAway1986
    2.7k

1.Da glup sam što uopće ulazim u rasprave s tobom
    2.Ne tipkaj dok voziš
    3. Nađi si djevojku da ispucaš višak negativne energije
  • jp23
    3k
    3. Nađi si djevojku da ispucaš višak negativne energijeCastAway1986

Ovaj komentar bi trebao za 80% zone nakon svakog poraza :rofl: Ili to ili da se počnu bavit boksom, pa da odu lupat vreću umjesto polijevanja žuči tu na svakoj temi
  • Orc123
    10.9k
    nisam ni u top 50 sta se tice sirenja negative u i oko Dinama nakon kaj su nasi ljudi preuzeli klub! Da sam bio dosta negativan jesam, sve do 10.3.2024.! Kasnije samo u izvanrednim situacijama....ali klub i svi ljudi u klubu imaju svu moju podrsku. Jel tako kod svih ostalih ovdje, prosudi sam....ali da ja sirim neku histeriju i negativu, ajd molim te......

O tome kakva histerija vlada na forumu zadnjih par tjedana dosta je otic procitat sve teme na forumu. Ja sam ju cak i smirivao.
  • Krizy
    53.5k
    koji kurac siOrc123

koji kurac citasOrc123

jesi moj k...!Orc123

kog boli kuracOrc123

Sve u jednom postu. Cenzura na trećem pored ostaloga :rofl:
  • Jos-Optimus
    4.7k
    slučajan lajk, od šoka valjda
  • Pacho
    276
    https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/petkovicev-menadzer-plan-je-da-bruno-na-ljeto-ode-iz-dinama/2649326.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_m

"Da, realno je da Bruno Petković ode iz Dinama. To je i plan. Daj bože zdravlja, plan je da ide ovo ljeto. Tu je već sedam godina, nadam se da će imati i sedam titula. Možda će biti spreman protiv Slaven Belupa, ali nakon reprezentativne pauze će sigurno biti potpuno fit. Vjerujem da će povesti Dinamo do titule", rekao je Cvjetković u Podcast Inkubatoru.
  • DrawTube
    6.4k
    A di bi točno išao a da ode na bolje?
  • Zg123
    1.3k
    Petko sa svojim financijskim zahtjevima moze otici jedino u Arabiju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.