• gaTeDZG
    433
    33553093.jpg

Dao bi milijardu dolara...
  • prefontaine
    1.3k

Petković petom za Mišića, Mišić je sam na vrhu šesnaesterca, šut iz prve, iiii....preko tribine!
  • grba
    216
    Jel zna netko zasto se vise ne objavljuju videi navijanja na YT kanal Josip Kuže?
  • Orc123
    11k
    U Otvorenom gostovao Naukovic na temu izgradnje stadiona i na fejsu mi izbaci sazetak i zajebem se i krenem citat komentare. Ljudi Bozji, sto vise upoznajem ljude, sve vise cijenim zivotinje. Sramota me sa kakvim spodobama dijelim ovaj svijet,......
  • Livi
    65
    Ima li negdje na netu ova slika u HD kvaliteti, ne mogu nigdje pronaći?
  • keppi
    327
    Tko bi rekao da će nam ovo praktično biti utakmica sezone.... Bože pomozi!
  • Infinity
    17.6k
    Samo deset dana prije dvadesete godisnjice od prosle utakmice sezone protiv Slavena u Koprivnici.
  • nemapredaje
    4.5k

Koliko se sjećam tada je bio čak i snijeg?
    Znam da nisam uspio ući na tribinu i dio smo gledali kroz ogradu, a onda nakon nekog vremena otišli u obližnju birtiju.
  • NitkoBitan
    23.8k
    Svidaju mi se naznake ovog novog/starog smjera funkcioniranja. Popisivanje igraca bez novog SDa...Mudrazije, Jagusici, Vrbancici, ajde jos i da jebenog Sopica dovedemo i da Manenica krene lupat sakom u stol i vikat da smo puni kao brod :sweat:
    Opasni flashbackovi mi se javljaju u glavi...

S bezdusnim stranim placenicima nikad bolji rezultat u Ligi prvaka, konstantno radimo neki iskorak na europskoj sceni... Bojim se da nas sa gore spomenutim igracima ceka ponovno "ucenje" i kruzni tok, odnosno novi ciklus cekanja ozbiljnog europskog rezultata.

Ej, pa na ljeto ostajemo bez Sucica i Baturine. Kaj da napadamo Ligu prvaka sa Mudrazijom, Belcarom, Vrbancicem i Jagusicem? Pa u tom slucaju se samo mozemo pomolit na Kamenitim vratima da ne upadnemo u istu jer ne bumo imali kaj ugodno gledat.
  • GeneralNapoleon
    1.2k
    Ej, pa na ljeto ostajemo bez Sucica i Baturine. Kaj da napadamo Ligu prvaka sa Mudrazijom, Belcarom, Vrbancicem i Jagusicem?NitkoBitan

A ne evo napadat cemo sa Mbukuima, Mmaeeima i Cordobama. Bas se pokazalo da smo u stanju dovest bolje strance od domacih. Papogotovo lako ce bit nac strance koji ce zamijenit Baturinu i Sucica.

S bezdusnim stranim placenicima nikad bolji rezultat u Ligi prvaka, konstantno radimo neki iskorak na europskoj sceni... Bojim se da nas sa gore spomenutim igracima ceka ponovno "ucenje" i kruzni tok, odnosno novi ciklus cekanja ozbiljnog europskog rezultata.NitkoBitan

Ti koji su nas uvijek nosili su i bili ovi domaci talenti koje smo dovodili. Kao sto ce sljedece sezone nosit Stojkovic, ako itko, a sigurno ne Cordoba.

Tako da nam postoji samo kupovanje nasih top talenata i nada da ce svaki put kad jedan ode uskocit njegov nasljednik kao do sada ili kupovanje stranog srota koji nas je doveo na rub ne igranja europe.
  • Izet Hajrović
    4.4k
    Marić je dovodio strani šrot i to je katastrofa, sad kad nema Marića dovodi se domaći šrot i stvara se narativ da je to pravi smjer u kojem trebamo ići. Neki imaju pamćenje kraće od LM, brzo se zaboravljaju Štefulji, Čabraje, Menali, Bočkaji i ostala ekipa.
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    Pa realno Dinamo od stranaca jedino i može dovest neke igrače sa falinkom.
    Baš će neki Francuz,Španjolac ili Nijemac doć igrat na oranicama pred 3000 ljudi ako može ostat u svojoj domaćoj ligi igrat za klub tipa Angers,Las Palmas ili Werder.
    Bolna istina ali tako je...
    Najbolje se okrenut hnl igračima,hrvatima po inozemstvu(Vidović,Grgić,Hrvoje Smolčić...) i balkanskom tržištu(Vidovšek,Ratnik,Vuković,Kulašin...)
  • Izet Hajrović
    4.4k
    Pa realno Dinamo od stranaca jedino i može dovest neke igrače sa falinkom.Maxova dijagonala

Što je falilo Soudaniju, Fernandesu, KTC-u, RPG-u, Eduardu (golman), Tonelu, Henriquezu, Ibanezu?

Neki prosjek promašaja je sličan i kod domaćih i kod stranih igrača, samo mislim da smo financijski puno više izgubili na domaćim promašajima.

Naravno da nam domaći trebaju biti prioritet, ali samo ako su dovoljno kvalitetni, odnosno kvalitetniji od stranih opcija. Imat ćemo puno problema na ljeto, trebat će nam i lijevi bek i stoper do dva i desna krila, a o veznjacima da ne govorim. Baturina odlazi, najvećih problema imamo u vezi zato što nemamo defanzivno odgovorne veznjake i onda se mi odlučimo dovesti dva defanzivno neodgovorna igrača. Super. Rotaciju imamo već ovdje, Stojković neka bude desetka i njegova zamjena neka bude Kačavenda, što će nam tu Mudražija? Osmice prave nemamo, tu nam treba pravo pojačanje. Ima li takvih u HNL-u ili da su nam dostupni domaći igrači izvana? Ne vidim takvog. Za tu osmicu Belcar može biti rotacija, ali zašto kupovati njega ako se ne iskaže? Možda Franjić može biti zamjena za Mišića na šestici, to treba isprobati ili dovesti pravu šesticu ako Franjić ne valja. I onda za 2 pozicije na osmici ostaju kao opcije Bulat, Vrbančić, Ademi, potencijalni otkup Belcara, potencijalni ostanak Roga, potencijalni otkup Solde, a niti jedan od njih nije niti blizu tome da bude prva opcija na toj poziciji osmice, barem ne u Dinamu kakvog ja želim.
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    a šta je falilo Ivanušecu,Majeru,Brozoviću,Mandžukiću,Livakoviću i igračima iz naše škole Gvardiolu,Šutalu,Baturini,Modriću,Kovačiću,Sosi i da ne nabrajam do sutra.
    Nema boljih pojačanja za Dinamo od onih dobrih potencijala iz hnla plus domaće škole.
    Ja sam za uzimanje Olma ili Varele ali dovodit strane igrače u zrelim godinama koji nisu mogli igrat ligu petice nema smisla,pogodit ćemo svakog 30 igrača tako.
  • Crni86
    8.6k
    FernandesuIzet Hajrović
    Glava

IbanezuIzet Hajrović
    Nis special

ToneluIzet Hajrović
    Godine kao i cufre.

HenriquezuIzet Hajrović
    Kontinuitet i glava, jedna dobra sezona

Soudani je po meni jedini bingo, ali i on je bio limitiran tehnicki. Poanta je da trebaju igrat domaci igraci osim u slucaju kada jw stranac barem 30% bolji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.