• San Lorenzo
    19k
    Znaci od veznjaka cemo pravit krilo i to je napredak u sportskoj politici? Krilo koje ima statisticki ucinak MbukuaEfes Pilsen

Ima 19g, pozicijski je još uvijek nedefiniran igrač, ono kako ja to gledam, nama na krilnim pozicijama više treba netko sa dobrim udarcem i pregledom igre nego neki sivonja koji će nabit nos u zemlju i udarit po gasu.
  • Kujtim Shalla
    4.3k
    Jača je za vrbu doktor nogometa , a Franjić nam ne treba absolutno. Ni za peka ni za stopera a šestica nadam se da stiže na ljeto
  • Mihaljević
    12k
    Kačavenda je puno više u to malo vremena pokazao ove sezone od Vrbancica. Nisu za usporedbu jer nisu ni ista pozicija, ali na temelju točno čega donosiš zaključak da je gotova karijera?

21 godina i nije recidivist, bez neke veće ozljede je cijelu sezonu?
    Paggini

Kačavenda nije igrač za Dinamo i to je to od njega. Ni Baturina u Kačavendinom uzrastu nije bio bolji od njega pa? Kačavenda je zabio dva gola u posljednje 2 sezone, a da ne pričam o broju ozljeda koje ima za svoj uzrast. Sljedeće sezone puni 23g, nije više toliko mlad. Prodat ako je moguće i samo na njegovo mjesto stavit nekog mlađeg i tjt. Dosta je više čekanja da se od prosjeka dočeka svitanje, ajde više i branjenje svakog živog igrača.
  • GeneralNapoleon
    1.2k

Kacavenda u zadnje dvije sezone u ligi ima 2 gola i 3 asistencije u 800 minuta nogometa. Po meni cist solidna statistika za igraca bez kontinuiteta na njegovoj poziciji.
  • Mihaljević
    12k
    Ne zanima me više solidni igrači, ili jesi ili nisi, kako ne shvaćate, zbog takvih igrača od kojih možda dočekaš nešto nema meda.
  • GeneralNapoleon
    1.2k

Pa kako da i pokaze vise kad je sad zacementiran na klupu. Pod Bjelicom je to bilo dobro. Sad ovaj radi Kacavendi sto je Bjelica radio Stojkovicu. Uvjeren sam da su i jedan i drugi dovoljno dobri da budu nositelji.
  • CastAway1986
    2.7k
    Sučić odlazi vjerojatno i Baturina a Rogu istjece posudba !
    Trebat ce ozbiljne rošade u srcu veznog reda .Mudražija ako je stvarno rješen očekujem da bude rotacija i joker s klupe! Šestica se jednostavno MORA dovesti..Od igrača koji bi nam bili upgrade ponovno ističem Ivanušeca na kojeg očito u Nizozemskoj ne računaju te razmisliti o Gabrielu Vidoviću ..Jagušić je zanimljiv igrač i nije istina da je iskočio samo u zadnjih par kola ali po meni ako bi se išlo u otkup ostavio bi ga još jednu sezonu u Belupu gdje bi sigurno igrao i napredovao pod palicom sjajnog Kovačevića..
  • nemapredaje
    4.5k

Ne možeš imamti momčad od 20-25 igrača u kojoj su svi za prvu postavu.

Moraš imati i neke za popuniti kadar. Kačavenda je upravo jedan takav koji je vjerujem zadovoljan s trenutnom ulogom i daje upravo ono što se od njega očekuje.
  • rioda
    7.5k
    Na ljeto bi trebalo po Gabriela Vidovića... Mislim da bi ga se moglo dobiti za relativno normalnu cifru, a s obzirom na godine i potencijal, siguran sam da bi bio vrlo isplativ nakon budućeg transfera.

Isto tako sam siguran da bi nam momentalno bio pojačanje.
  • Pacho
    294

Apsolutno
  • BBB Mataa998
    2.2k
    Kaze Tarzan da je plan ovo ljeto da Bruno ide.
    Isto tako kaze da je u planu sastanak sa Manenicom da i njemu direktno kaze da SD mora bit domaci covjek
  • vjeko1701
    12.9k
    Kaze Tarzan da je plan ovo ljeto da Bruno ide.BBB Mataa998

Nakon kaj mu je plaćena sezona za par utakmica?

Isto tako kaze da je u planu sastanak sa Manenicom da i njemu direktno kaze da SD mora bit domaci covjekBBB Mataa998

Odkad on ima ovlasti nekom pričati kaj mora biti?
  • marcio amoroso
    40.2k
    Isto tako kaze da je u planu sastanak sa Manenicom da i njemu direktno kaze da SD mora bit domaci covjekBBB Mataa998

:monkey:
  • BBB Mataa998
    2.2k

Kakve ovlasti,ako covjek ima kontakte sa klubom a ocito ima to su normalne teme sastanka. Zasto nebi imao pravo reci svoje misljenje?
  • marcio amoroso
    40.2k
    to su normalne teme sastanka.BBB Mataa998

To ne mogu biti normalne teme sastanka menadžera jednog igrača i predsjednika uprave Dinama? Šta bi trebali pozvati sve menadžere igrača i pitati njih koga dovesti za sportskog?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.