• Mihaljević
    13.3k
    Ne zanima me više solidni igrači, ili jesi ili nisi, kako ne shvaćate, zbog takvih igrača od kojih možda dočekaš nešto nema meda.
  • GeneralNapoleon
    1.8k

Pa kako da i pokaze vise kad je sad zacementiran na klupu. Pod Bjelicom je to bilo dobro. Sad ovaj radi Kacavendi sto je Bjelica radio Stojkovicu. Uvjeren sam da su i jedan i drugi dovoljno dobri da budu nositelji.
  • CastAway1986
    3.4k
    Sučić odlazi vjerojatno i Baturina a Rogu istjece posudba !
    Trebat ce ozbiljne rošade u srcu veznog reda .Mudražija ako je stvarno rješen očekujem da bude rotacija i joker s klupe! Šestica se jednostavno MORA dovesti..Od igrača koji bi nam bili upgrade ponovno ističem Ivanušeca na kojeg očito u Nizozemskoj ne računaju te razmisliti o Gabrielu Vidoviću ..Jagušić je zanimljiv igrač i nije istina da je iskočio samo u zadnjih par kola ali po meni ako bi se išlo u otkup ostavio bi ga još jednu sezonu u Belupu gdje bi sigurno igrao i napredovao pod palicom sjajnog Kovačevića..
  • nemapredaje
    5.6k

Ne možeš imamti momčad od 20-25 igrača u kojoj su svi za prvu postavu.

Moraš imati i neke za popuniti kadar. Kačavenda je upravo jedan takav koji je vjerujem zadovoljan s trenutnom ulogom i daje upravo ono što se od njega očekuje.
  • rioda
    9.1k
    Na ljeto bi trebalo po Gabriela Vidovića... Mislim da bi ga se moglo dobiti za relativno normalnu cifru, a s obzirom na godine i potencijal, siguran sam da bi bio vrlo isplativ nakon budućeg transfera.

Isto tako sam siguran da bi nam momentalno bio pojačanje.
  • Pacho
    2.3k

Apsolutno
  • BBB Mataa998
    2.6k
    Kaze Tarzan da je plan ovo ljeto da Bruno ide.
    Isto tako kaze da je u planu sastanak sa Manenicom da i njemu direktno kaze da SD mora bit domaci covjek
  • vjeko1701
    16.5k
    Kaze Tarzan da je plan ovo ljeto da Bruno ide.BBB Mataa998

Nakon kaj mu je plaćena sezona za par utakmica?

Isto tako kaze da je u planu sastanak sa Manenicom da i njemu direktno kaze da SD mora bit domaci covjekBBB Mataa998

Odkad on ima ovlasti nekom pričati kaj mora biti?
  • marcio amoroso
    43.3k
    Isto tako kaze da je u planu sastanak sa Manenicom da i njemu direktno kaze da SD mora bit domaci covjekBBB Mataa998

:monkey:
  • BBB Mataa998
    2.6k

Kakve ovlasti,ako covjek ima kontakte sa klubom a ocito ima to su normalne teme sastanka. Zasto nebi imao pravo reci svoje misljenje?
  • marcio amoroso
    43.3k
    to su normalne teme sastanka.BBB Mataa998

To ne mogu biti normalne teme sastanka menadžera jednog igrača i predsjednika uprave Dinama? Šta bi trebali pozvati sve menadžere igrača i pitati njih koga dovesti za sportskog?
  • BBB Mataa998
    2.6k

Daj mi reci u kom svijetu zivis? Jel stvarno mislis da ti sastanci idu full sluzbeno kao da su pred 10000 kamera. Naravno da je to jedna od tema i da se pokrene jos 10 sporednih stvari u klubu,savezu,cijelog ligi itd.
  • marcio amoroso
    43.3k
    Daj mi reci u kom svijetu zivis?BBB Mataa998

U svijetu u kojem znam da se Tarzana, a ni jednog drugog menadžera igrača neće pitati koji će sportski doći.
  • Zg123
    2.1k
    Treba pitati sve nase domace menadzere koga zele za SD-a Dinama. Po mogucnosti nekog tko ce im se naguziti i pretplacivati njihove pulene u raznoraznim sumnjivim kombinacijama
  • BBB Mataa998
    2.6k

Tko je rekao da ce njega netko pitati kog da dovedu?
    Rekao sam da ce doci do sastanka i da je covjek rekao da ce direktno Manenici reci svoje misljenje.
    Ti ako mislis da menadzeri a pogotovo domaci koji desetine godina rade sa Dinamom da ce doci u klub na sastanak samo zbog svojeg igraca i da se nece tu okrenuti jos 100 drugih tema onda zivis u nekom svom svijetu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.