• Efes Pilsen
    10.2k
    Standard je u financijskoj banani, uzeli su Boska jer je bio dzabe i Bulata na posudbu. Nemaju oni novaca, a i on sve manje igra. S ostatkom se slazem, hocu defanzivnog veznog, postenog. Misic, Belcar, Kaca, Stojke, to su igraci za potez i pas i njima treba konkretna radilica.
  • Efes Pilsen
    10.2k
    strasan udarac zbog 3 gola u 3 kola? Gdje je strahota bila do sada?
  • Laugreano
    3.7k
    Di si vidio taj udarac osim sad u kupu?
  • keppi
    331
    Puno nas ovdje gajimo određene simpatije prema Vrbančićevom igračkom znanju, međutim realnost je nešto drugo. On nije potpuno standardan niti u Lokomotivi. Majer, Ivanušec pa sada i Mudražija dolazili su nominalno kao najbolji igrači pa nisu odmah upali u prvi sastav. Po meni se mora značajno popraviti ako želi kod nas uspjeti.
  • Orc123
    11k
    meni fascinantno da ga skoro nitko nije ni spomenuo ni gledao do sad ova 2 kola i jos mi smjesnije da vec se pise da nam cjenovno vec sad nedostupan!? Pa kolko on to dođe?

Meni ovo vise slici na neko placeno pumpanje cijene vec...
    Mali je interesantan igrac i treba ga pratiti do ljeta i vidjeti sta nudi osim ta 3 gola.....on ni na ljeto, da nezz kako odigra nama mora biti cjenovno dostupan.....nije da je Slaven Dinamo ili Rijeka, Hajduk, Osijek, pa cak i Loxa pa da prodaje igrace svoje za par milja eura.....i posto sam ga gledao on nije krilo ni nikad nece biti krilo vec ofenzivni vezni. To kaj ima lijevu nogu ne mora nuzno odmah na krilo.....slican profil Majeru samo okretniji ali kreacijski slabiji i puno manje sudjeluje u igri....

Treba ga nastaviti pratiti i vidjet jel moze do kraja sezone drzati konstantu....
  • Mihaljević
    12k
    Vrba je sasvim solidan u Loksi, ima minutažu i tek 19g, od Kačavende nema ništa, to je gotova karijera. Vrbi trebaju pripreme i može biti dobar, pogotovo u paru sa Jagušićem.
  • Paggini
    40.7k
    od Kačavende nema ništa, to je gotova karijera.Mihaljević

Kačavenda je puno više u to malo vremena pokazao ove sezone od Vrbancica. Nisu za usporedbu jer nisu ni ista pozicija, ali na temelju točno čega donosiš zaključak da je gotova karijera?

21 godina i nije recidivist, bez neke veće ozljede je cijelu sezonu?
  • GeneralNapoleon
    1.2k
    Pratim Kačavendu već 2 godine,dobre fizikalije ali manjak tehnike i taktičke odgovornosti je vidljiv odmah na prvuMaxova dijagonala

Manjak tehnike? Pa on je jedan od nasih tehnicki najboljih igraca. Po meni tehnicki bolji i od Stojkovica. A s time mislim na vodenje i kontrolu lopte.
    Pas igra mu je sasvim dobra ali ne na razini Baturine i Stojkovica.
    Meni je njemu optimalna pozicija motoricna box to box osmica. Nesto slicno Ademiju.
    Jedino se slazem da je dosta divlji igrac. Ali trebalo bi mu kontinuiteta malo. Jer ubiti sve sto je igrao pod Bjelicom je izgledao dobro. Pa cak je u to malo minuta zabio 2 gola i asistirao dva puta. Treba samo konacno dobit adekvatne minute kao Stojkovic.

da ga skoro nitko nije ni spomenuo ni gledao do sad ova 2 kolaOrc123

Pa Daliban je mljeo o njemu neprestano zbog cega su i drugi obratili paznju na njega :lol:

Edit.
    Kaj se tice Mudrazije po meni bas los posao. Igrac kakvog smatram da u vezi ne trebamo, uz to doveden bez SDa koji bi valjda trebao odlucivat zajedno sa trenerom kakav tip igraca trebamo. Uvjeren sam da je Mudrazija iskljucivo populisticki potez jer ga masa zaziva.
  • rakurs
    851
    Prvenstveno, pohvalno da smo kadar za slijedeću sezonu (očito) krenuli slagati već sada. Sučić sigurno, Baturina 99% odlaze, znači nama i kvalitetom i brojčano gledano ostaje velika rupa. Rog i Belcar su na posudbi, za Roga fakat sumnjam da ostaje, vidi se da to nije to.
    Belcar me se zasada nije dojmio niti malo, ali ajde teško je u ovakvom trenutačnom stanju od njega očekivati neku prevagu, a i vjerujem da je Varaždin dobio neku usmenu garanciju našeg otkupa ako s njegovim zdravljem sve bude u redu.

Za Ademija stvarno ne znam kaj misliti, ovih pola sata kaj je odigrao protiv Hajduka je bilo stvarno dobro, a nekad izgleda loše, jako loše. Kao opcija za zadnjih 20 minuta, apsolutno da. Za Kačavendu sam pod Bjelicom mislio da će se razviti u jednog od naših najvažnijih igrača, sada je zacementiran na klupu.

Pavić je nada, ali mislim da je očito da se ne možemo osloniti na njega kao neku ozbiljniju opciju za slijedeću sezonu. Stojkovića ne vidim kao centralnog veznog, on je savršena 10-ka i mislim da će odlaskom Baturine igrati isključivo tamo.

Mudražija je očito dogovoren, dakle slijedeće sezone bi od veznjaka mogli imati: Mišić, Belcar, Stojković, Kačavenda, Mudražija, Ademi, Pavić i ajde možda Franjić ako dobije priliku u vezi do kraja ove sezone i ako će cjenovno biti dostupan za otkup.

Ne znam, po meni je to ono, tolerirajuće ako ćemo se opet oslanjati na Mišića i njegovo zdravlje, a svi vidimo kako je ove sezone. Nama užasno nedostaje prava šestica, a ako se Franjić (za njega mislim da ima najviše potencijala za to) do tada ne isprofilira, mi moramo u kupovinu šestice, terijera kao Ademi u najboljim danima.

Ova osmorka gore je okayish, ali u slučaju Mišićeve ozljede mi moramo imati pravu zamjenu, ako ne i igrača koji će ozbiljno ugroziti njegov status prvotimca. Ne znam, imam dojam da imamo puno veznjaka, a niti jednog karakteristika prave šestice...

Jbg, malo sam se raspisao, već me danima kopka ta naša veza, a mozak traži bijeg iz ovog crnila u kojem se nalazimo mjesecima :rofl:
  • Dinaminjo
    1.4k
    Kacavenda ima feler da gleda kako proci igraca i napasti, a nema vrhunsku kvalitetu to odraditi i biti krilo / am.

Njega treba usmjeriti da svoje pozitivne karakteristike, energicnost, nisko teziste fokusira na defanzivnije zadatke..

Uz dizanje fizicke spreme, sto je teoretski moguce zbog povratka od 2 ozljede, ali vjer ograjiceno, on moze biti vrlo defanzivni koristan veznjak kojem je tesko uzet loptu / moze biti joker kada iskoristi prostor i napravi visak
  • Teofil Kateran
    2k
    od Kačavende nema ništa, to je gotova karijera.Mihaljević

Kaj se umirovio? :lol:

Ne pričajte gluposti, pod Bjelicom kada je igrao puno više, izgledao je dosta dobro. Mlad je, domaći dečko, odlaskom Sučića i Baturine nam je svakako potreban u veznom redu.
  • ElDorado
    2.4k
    Svaka diskusija je poželjna ali ovo ultimativno ocjenjivanje igrača bez obrazloženja je fakat bespotrebno.
    Slično je npr i sa Kangom.
    Pogledajte podcast s Losom i Pajvotom. Konačno neka suvisla analiza stanja momčadi i kvalitete nekih igrača.

Edit: mene najviše smeta kod naše transferne politike što ne skautiramo igrače po određenim standardima i katakteristikama. Nama više ne smiju igrati spori igrači ma kakvi god oni tehničari bili. Prije svega brzina, motoričnost i brzina razmišljanja u igri. Mi moramo našu igru drastično ubrzati.
  • Crni86
    8.8k
    Edit: mene najviše smeta kod naše transferne politike što ne skautiramo igrače po određenim standardima i katakteristikama. Nama više ne smiju igrati spori igrači ma kakvi god oni tehničari bili. Prije svega brzina, motoričnost i brzina razmišljanja u igri. Mi moramo našu igru drastično ubrzati.ElDorado

Kad je neno doso prvi put, na kraju sezone se sjecam analize joska jelicia i sve je dobro podvuko. Reko je da je dinamo tada staromodan, nitko ne moze i ne zna trcat, motoricki smo teska banana i da samo tehnika danas ne prolazi. Tada je bila ista ona izjava i da ce se skinut gol ako dinamo ude u europsku skupinu. Dinamo se to ljeto nakrcao napokon igracima koji su bili trkacki dobri, igracki koju su uz te tehnicare donijeli tu dinamiku koja nam je bila potrebna.

I to je ovo sta si ti dobro apostrofirao i nadam se da vide to i u klubu. Nama nepresusno trebaju radilice u ekipi. Ne jedna, vec njih 2,3,4. Pa necemo gledat da li mudri, bati ili stojke igraju obranu protiv slavena jer ce im netko cuvat leda.
  • don
    11.7k
    ne znan stvarno šta vidite u Vrbančiću, manje više prosjek igrač.
  • ElDorado
    2.4k
    spor je, ne nameće se, duel mu je slab, trkački vrlo prosječan. Ima solidni pregled i dodavanja. Neka razina Bulata možda.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.