• Maxova dijagonala
    3.2k
    i Bamba je bolji od naših ljevaka pa nije ni za klupu Dinama.
    Ali da,mali je baš zvijer,ne govorim to samo zbog golčina nego je baš bezobrazan u igri što mi se sviđa.
    Frajer okrene igrača i pogodi rašlje sa 20 metara,treba napravit sve da završi u Dinamu na ljeto.
  • Nolifer
    10k
    Ima li šanse da se dovede Jagušić iz Slavena i dok je još cjenovno dostupan?
  • Maximo
    733

Da se Maru pita, išlo bi se po južnoameričku verziju jagušića
  • Efes Pilsen
    10.2k
    Je, bas to nam nedostaje, jos jedan igrac u vezi kojem defanziva dode kao nuzno zlo. Dajte Slavenu 5 miliona odmah, propast cemo ako ne dovedemo igraca koji je spremio 2 slobodnjaka.
  • Crni86
    8.8k
    Razumijem skepsu ovdje za mudrog, ali vjerujem da se mudrog ne dovodi za udarnih 11. Najbolji primjer zasto on nama treba su vam zadnje dve tekme s osijekom. Stvaras prilike, lopta je stalno po 16 metara, ali nikako gol zabit, nitko ne zatvara kljucna podrucja 16metara kako bi neki odbijanac bar ugurali u gol. Mudri je taj koji jednostavno ima taj instinkt i uvijek je na pravom mjestu. Uz to ima pozitivan karakter i u zrelim godinama je te ne vjerujem da cemo ga puno platiti.

On nece bit igrac za top 11, ali ce zasigurno davati jako velik doprinos s klupe i u tekmama di treba odmorit nekog. Uz to u svlacionu dolazi jedan jako pozitivan karakter koji svojim iskustvom moze pomoc mladim deckima. Upravo ono sta smo recimo imali u kuletu kao nekom 2./3. napadacu sve do ove krize.
  • Jaro
    9.3k
    ne dovodi za udarnih 11.Crni86

Ovih koji nisu za prvih 11 imamo vec 30 u momcadi, daj jos jednog, dvojicu nije bed... Imamo hrpu veznjaka koji ne igraju obranu, daj jos jesnog
  • Crni86
    8.8k
    Ovih koji nisu za prvih 11 imamo vec 30 u momcadi, daj jos jednog, dvojicu nije bed... Imamo hrpu veznjaka koji ne igraju obranu, daj jos jesnogJaro

Da imamo ove mlatimude koji ne razumiju velicinu dinama, ciji karakter nije kvalitetan pa kad udu ih boli dume. Sad zato jer nemamo trenutno igrace za prvih 11 ne treba ni gradit ekipu za rotaciju? Pa ne izuzima jedno drugo. Baturina odlazi, ostajemo na stojkovicu i vrbi te ce ono bidi u prvih 11. Tko ce ti doc bit zamjena njima? A treba ti zamjena.

Igra vise obranu od baturine pa eto upgradea.
  • BornaPŽ1986
    1k
    Ne znam po cemu ce Vrbancic u prvih 11 odmah
  • San Lorenzo
    19k

Za desno krilo i više nego dobar.
  • Maximo
    733

Ma da...ali ovi koji nisu za prvih 11 trenutno, realno nisu čak ni za rotaciju...jer imamo malo igrača s klupe koji donesu impuls, tipa Hoxha koji mi se čini baš za to...Mudri će tu sigurno i više nego dobro uletit..
  • ElDorado
    2.4k
    Puno toga ovisi o koncepciji igre Cannavara ili nekog drugog trenera za sljedeću sezpnu. Kakva krila imamo uopće mi nije nemoguće zamisliti da ta krila igraju neki brži univerzalniji igrači. Ako kupujemo već Mudradžiju onda mi je potpuno bezveze da se ne kupe i Pršir pa i Jagušić uostalom. Jagušić je pucao više puta po golu i zabio uostalom, nego cijela naša veza zajedno u cijelom prvenstvu.
  • Efes Pilsen
    10.2k
    Znaci od veznjaka cemo pravit krilo i to je napredak u sportskoj politici? Krilo koje ima statisticki ucinak Mbukua? Nemam nista protiv da se malog dovede ako je oznacen kao ono sto nam treba, ali Vrbancicu nedostaje jedan gol da pokrije njegov strasan ucinak. Pod pretpostavkom da cemo Roga vratit u Italiju, da ce Ademi u penziju, da ce i Baturina bit prodan mi i dalje imamo - Stojkovica, Kacavendu, Belcara, Misica, Pavica, vracaju se Bulat i Vrbancic sa posudbe. Jel mali stvarno toliko bolji od svih ovih nabrojanih?
  • ElDorado
    2.4k
    Često gledam Loksu sa Vrbančićem i zapravo ne vidim ništa. Teško da će on natrag.
  • Crni86
    8.8k
    Stojkovica, Kacavendu, Belcara, Misica, Pavica, vracaju se Bulat i VrbancicEfes Pilsen

Bulat vjerujem da ce se probat prodat, a mislim da se nadamo i da ce ga standard otkupit.

I tu onda ostajemo samo na jednom jedino iskusnom veznjaku misicu. Ukoliko zelimo biti kompetentni i u ligi i u europi bez ovakvih padova kao ove sezone onda je ova postava puno pre mlada te jos trebamo dovest jednog mladca prema natpisima… Uz to imas vec kod sebe mlade igrace koji pretendiraju na poziciju osmice i koji su talenti stojke,vrba, kaca na kraju tu je i mladi sunta koji igra jako dobro. Jagusic je debelo nepotreban. Rade onda da se novac potrosi na konkretnu sesticu nego na igraca kakvih imamo vec u ekipi.

Uz sve spominje se da je mudrazija skoro pa rjesen.

Vrba je igrao dobro, cak jako dobro do polusezone. Toliko dobro da ga se zazivalo nazad. Drugi dio sezone je izgubio kontinuitet jer loksa gura vlastite igrace koje zeli prodat na ljeto. Odlaskom batija i pere, vjerujem da vrbu treba vratiti i dat mu pripreme da se proba izboriti za mjesto u ekipi. Jer po svim najavama i odlascima na ljeto, vrba ce imat mjesta u prvih 18 igraca dinama.
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    Ja ne znam na osnovu čega neki vide Vrbančića i Kačavendu kao bitne igrače Dinama iduće sezone...
    Pratim Kačavendu već 2 godine,dobre fizikalije ali manjak tehnike i taktičke odgovornosti je vidljiv odmah na prvu,njemu su 22 godine,nije to više toliko mlad igrač,po mom mišljenju njemu je Dinamo limit.
    Vrbančić mi nit smrdi nit miriše,djeluje mi nekako fizički slab,usporen,nema mi tu drskost,puno je bolji sa loptom u nogama od Kačavende ali iskreno ne vidim ga kao nekakav projekt.
    Jagušić po meni ima puno veći plafon od njih,strašan udarac,bezobrazan na terenu,tehnički dobar,pregled igre također solidan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.