• Droljo
    23.3k
    Baturina ne zna igrati defanzivuIzet Hajrović

Kad se desetka daje klincima od 18 godina koji nisu luka modrić.
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    broj duela mu je pao jer mu je pao i broj minuta ,što je i logično jer ugovor nije potpisao
  • Izet Hajrović
    6.3k
    dueli su mu pali za 60%, a minute za 23%. Nije baš proporcionalan pad. Ne bih rekao da je problem ugovor, sada u ovoj polusezoni igra standardno, a bilo bi logično da ne igra pošto nije potpisao novi ugovor.
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    Ja preferira Selahija čisto zbog toga jer i lud vidi da nam je ta pozicija rak rana za HNL. Mislim čak da nam za Europu i protiv jačih ekipa i nije prijeko potreban. Čisto zbog toga što ga poznajem kroz HNL i što je besplatan od ljeta. Slažem se sa kolegom Uzetom @Statisticki Izet da nam treba igrač takvog profila , agresivan i pokretljiv. Pravi razarač ,nebitno odakle dolazi. I nebitno Jel to Selahi. Ja sam navijač ,i predpostavljam da u klubu neko i nešto zna ,puno bolje od mene zbog čega Selahi nije već tu. U suprotnom bi već bio u modrom dresu. Možda je već neko dogovoren za tu poziciju jer i lud vidi da nam treba
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    ma sve se slažem , mada kbh kao sa našim Sučićem. Ima tu i faktora 50 vjeruj. Ono igra a gleda da se što manje istroši. Ko zna Jel i on nešto dogovorio od ljeta pa se čuva da mu transfer ne propadne. Nebi bilo prvi put . I boćkaju i Periću se to dogodilo
  • Hrvatski Gradjanski
    180
    Jagušića treba uzeti dok ga još možemo platiti. Da nam ne bi i on odlepršao.
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    Tako mi je žao da malog nisam gledao , Jagušića . Jel stvarno tako dobar ? Čitam hvale ga na sva usta .
  • San Lorenzo
    23.6k

Bolji je od naših ljevaka što mu je sasvim dovoljna referenca.
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    i Bamba je bolji od naših ljevaka pa nije ni za klupu Dinama.
    Ali da,mali je baš zvijer,ne govorim to samo zbog golčina nego je baš bezobrazan u igri što mi se sviđa.
    Frajer okrene igrača i pogodi rašlje sa 20 metara,treba napravit sve da završi u Dinamu na ljeto.
  • Nolifer
    13.6k
    Ima li šanse da se dovede Jagušić iz Slavena i dok je još cjenovno dostupan?
  • Maximo
    822

Da se Maru pita, išlo bi se po južnoameričku verziju jagušića
  • Efes Pilsen
    14.1k
    Je, bas to nam nedostaje, jos jedan igrac u vezi kojem defanziva dode kao nuzno zlo. Dajte Slavenu 5 miliona odmah, propast cemo ako ne dovedemo igraca koji je spremio 2 slobodnjaka.
  • Crni86
    18.1k
    Razumijem skepsu ovdje za mudrog, ali vjerujem da se mudrog ne dovodi za udarnih 11. Najbolji primjer zasto on nama treba su vam zadnje dve tekme s osijekom. Stvaras prilike, lopta je stalno po 16 metara, ali nikako gol zabit, nitko ne zatvara kljucna podrucja 16metara kako bi neki odbijanac bar ugurali u gol. Mudri je taj koji jednostavno ima taj instinkt i uvijek je na pravom mjestu. Uz to ima pozitivan karakter i u zrelim godinama je te ne vjerujem da cemo ga puno platiti.

On nece bit igrac za top 11, ali ce zasigurno davati jako velik doprinos s klupe i u tekmama di treba odmorit nekog. Uz to u svlacionu dolazi jedan jako pozitivan karakter koji svojim iskustvom moze pomoc mladim deckima. Upravo ono sta smo recimo imali u kuletu kao nekom 2./3. napadacu sve do ove krize.
  • Jaro
    11.4k
    ne dovodi za udarnih 11.Crni86

Ovih koji nisu za prvih 11 imamo vec 30 u momcadi, daj jos jednog, dvojicu nije bed... Imamo hrpu veznjaka koji ne igraju obranu, daj jos jesnog
  • Crni86
    18.1k
    Ovih koji nisu za prvih 11 imamo vec 30 u momcadi, daj jos jednog, dvojicu nije bed... Imamo hrpu veznjaka koji ne igraju obranu, daj jos jesnogJaro

Da imamo ove mlatimude koji ne razumiju velicinu dinama, ciji karakter nije kvalitetan pa kad udu ih boli dume. Sad zato jer nemamo trenutno igrace za prvih 11 ne treba ni gradit ekipu za rotaciju? Pa ne izuzima jedno drugo. Baturina odlazi, ostajemo na stojkovicu i vrbi te ce ono bidi u prvih 11. Tko ce ti doc bit zamjena njima? A treba ti zamjena.

Igra vise obranu od baturine pa eto upgradea.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.