• ElDorado
    8.2k
    A Pršir? Čini mi se tehnički jači. Mislim da ga je Paušić čak stavljao ispred Selahija a dobro pozna obojicu
    Pršir je i dve godine mlađi
  • GeneralNapoleon
    2.4k

Mislim da je za Prsira idealna pozicija 8ica. Uvjeren sam da ako Misicu i Stojkovicu za sljedecu sezonu dodamo u vezu Selahija ili Prsira, da nas nitko ne bi vise jeo u vezi.
  • Facke
    7.1k
    Moguc je odlazak Krkalica u Finsku.
  • keppi
    468
    Kao golman ili na bauštelu?
  • Ivdzo11
    8.7k
    Mladi vratar Faris Krkalić (22) više nije član Dinama. Rođeni Sarajlija i bivši mladi reprezentativac BiH u Dinamo je stigao u ljeto 2018. iz Sarajeva, da bi sada, nakon gotovo sedam godina u Maksimiru, pronašao novi klub i potpisao za finskog prvoligaša Ilves.
  • Facke
    7.1k

Videl sam cim sam tu napisal da je jedno 15 minut posle toga objavil germanijak.
  • Dinamosaur
    2.9k
    Belcar, Selahi, Stojković
    Ne zvuči loše

Edit: Kača
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    ali naši bježe od selahija ko od kuge
  • Ivdzo11
    8.7k
    Jagušić stoprije povratak u Maksimirsku 128 :100:
  • Facke
    7.1k

Skegro trlja ruke. Niste sretniji od njega. Kaj bude uvjet?!
    Produzenje ugovora Riletu?! Ili sto posto garanterane minute Mikicu?! :grin:
  • Nema zaleđa Mikića
    2.9k
    Kaj bude uvjet?!
    Produzenje ugovora Riletu?! Ili sto posto garanterane minute Mikicu?! :grin:
    Facke

Oboje :rofl:
  • Droljo
    23.3k
    Selahi da vredi nebi bio u rijeci gdje zna biti i na klupi. Enter
  • Danko
    2.7k

Tako je, naše 6-ice su puno bolje od dotičnog.
  • Droljo
    23.3k

Naša šestica je otišla iz dinama u Bundesligu za puno miljona. Pa i deda ademi je unovčen u kinu... A mišić nam je pola ekipe. Nama treba šestica od max 22 godine te da bude kvalitete kao selahi ili bolji...
  • Izet Hajrović
    6.3k
    naravno da nisu, ali Selahi nije niti sjena Selahija od prošle sezone. Broj duela drastično mu je pao, bilo bi zanimljivo vidjeti grafove usporedbe prošle i ove sezone by Omake. Broj duela mu je pao na razinu Mmaee, prošle sezone imao je 5.4 dobivenih duela, a ove sezone ima 2.2. Nama treba igrač takvog profila, ali ne nužno on. Bez obzira na to što individualno imamo najbolji vezni red u ligi, defanzivno smo najgori pa čak i da igra Mišić jer Baturina ne zna igrati defanzivu, Sučić je strašno pao, Ademi fizički više ne može, Stojković se još i trudi donekle, ali on igra svašta od ove polusezone. Belcar je isto defanzivno slab. Nama na ljeto trebaju barem dva "motora" koji će "preorati" teren i tako osigurati leđa Stojkoviću.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.