• Ivdzo11
    5.8k
    Jagušić stoprije povratak u Maksimirsku 128 :100:
  • Facke
    5.4k

Skegro trlja ruke. Niste sretniji od njega. Kaj bude uvjet?!
    Produzenje ugovora Riletu?! Ili sto posto garanterane minute Mikicu?! :grin:
  • Nema zaleđa Mikića
    1.9k
    Kaj bude uvjet?!
    Produzenje ugovora Riletu?! Ili sto posto garanterane minute Mikicu?! :grin:
    Facke

Oboje :rofl:
  • Droljo
    13k
    Selahi da vredi nebi bio u rijeci gdje zna biti i na klupi. Enter
  • Danko
    1.6k

Tako je, naše 6-ice su puno bolje od dotičnog.
  • Droljo
    13k

Naša šestica je otišla iz dinama u Bundesligu za puno miljona. Pa i deda ademi je unovčen u kinu... A mišić nam je pola ekipe. Nama treba šestica od max 22 godine te da bude kvalitete kao selahi ili bolji...
  • Izet Hajrović
    4.4k
    naravno da nisu, ali Selahi nije niti sjena Selahija od prošle sezone. Broj duela drastično mu je pao, bilo bi zanimljivo vidjeti grafove usporedbe prošle i ove sezone by Omake. Broj duela mu je pao na razinu Mmaee, prošle sezone imao je 5.4 dobivenih duela, a ove sezone ima 2.2. Nama treba igrač takvog profila, ali ne nužno on. Bez obzira na to što individualno imamo najbolji vezni red u ligi, defanzivno smo najgori pa čak i da igra Mišić jer Baturina ne zna igrati defanzivu, Sučić je strašno pao, Ademi fizički više ne može, Stojković se još i trudi donekle, ali on igra svašta od ove polusezone. Belcar je isto defanzivno slab. Nama na ljeto trebaju barem dva "motora" koji će "preorati" teren i tako osigurati leđa Stojkoviću.
  • Droljo
    13k
    Baturina ne zna igrati defanzivuIzet Hajrović

Kad se desetka daje klincima od 18 godina koji nisu luka modrić.
  • Kujtim Shalla
    4.3k
    broj duela mu je pao jer mu je pao i broj minuta ,što je i logično jer ugovor nije potpisao
  • Izet Hajrović
    4.4k
    dueli su mu pali za 60%, a minute za 23%. Nije baš proporcionalan pad. Ne bih rekao da je problem ugovor, sada u ovoj polusezoni igra standardno, a bilo bi logično da ne igra pošto nije potpisao novi ugovor.
  • Kujtim Shalla
    4.3k
    Ja preferira Selahija čisto zbog toga jer i lud vidi da nam je ta pozicija rak rana za HNL. Mislim čak da nam za Europu i protiv jačih ekipa i nije prijeko potreban. Čisto zbog toga što ga poznajem kroz HNL i što je besplatan od ljeta. Slažem se sa kolegom Uzetom @Statisticki Izet da nam treba igrač takvog profila , agresivan i pokretljiv. Pravi razarač ,nebitno odakle dolazi. I nebitno Jel to Selahi. Ja sam navijač ,i predpostavljam da u klubu neko i nešto zna ,puno bolje od mene zbog čega Selahi nije već tu. U suprotnom bi već bio u modrom dresu. Možda je već neko dogovoren za tu poziciju jer i lud vidi da nam treba
  • Kujtim Shalla
    4.3k
    ma sve se slažem , mada kbh kao sa našim Sučićem. Ima tu i faktora 50 vjeruj. Ono igra a gleda da se što manje istroši. Ko zna Jel i on nešto dogovorio od ljeta pa se čuva da mu transfer ne propadne. Nebi bilo prvi put . I boćkaju i Periću se to dogodilo
  • Hrvatski Gradjanski
    56
    Jagušića treba uzeti dok ga još možemo platiti. Da nam ne bi i on odlepršao.
  • Kujtim Shalla
    4.3k
    Tako mi je žao da malog nisam gledao , Jagušića . Jel stvarno tako dobar ? Čitam hvale ga na sva usta .
  • San Lorenzo
    18.8k

Bolji je od naših ljevaka što mu je sasvim dovoljna referenca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.