• emreli21
    213
    ma nisam za takve, najiskrenije. rugamo se kulenoviću koji u 24 prvenstvene utakmice zabije 10 golova, a drkamo na neke strance koji u 15 utakmica zabiju 2 gola. još u južnoafričkoj ligi. potpuno sam protiv takvih igrača.
  • serbus
    4.7k
    Jedno pitanje baš me zanima ako netko zna jel ikad koji igrač iz ove teme stvarno zaigrao za dinamo ?
  • prefontaine
    1.3k
    Pa doslovno na drugom postu ove teme imaš dva imena koja su kasnije došli u nas - Kastrati i Ivanusec
  • Kujtim Shalla
    4.3k
    stari samo zapamti ovo ime ,ništa više ništa manje
  • Tranzicijski Napad
    313

I da nije, lijepo pise igraci koje bi zeljeli gledati u Dinamu
  • Omake
    6.3k
    Mofokeng je iznimno kreativno i eksplozivno lijevo krilo, nije centralni napadač. Španer koliko i sitan.
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    Pogledajte novi gol Jagušića protiv Gorice u kupu.
    Valjda će Dinamo reagirat prije poljskih "velikana".
  • Kujtim Shalla
    4.3k
    igra i krilo i u vrhu napada.,igra sa obje noge. Sitan ,brz i vrhunski tehničar. Uostalom kao i njegov idol Zuma. Jedan od najboljih nogometaša koje sam ikad gledao u živo. Siguran sam da će u skoroj budućnosti igrati u jakoj ligi
  • Sibirski plavac
    4.1k
    https://www.transfermarkt.com/neo-jonsson/profil/spieler/1069503

Desno krilo, 18 godina, reprezentativac Švedske u-18 repke, igra za Copenhagenovu u-19 ekipu. Ugovor mu ističe krajem ove godine.

• Sixthway111
    22
    kad sam vidio gol odmah sam se sjetio Zone i ove teme. Strašan potencijal ,kako se majstorski okrenuo. Možda da ga uzmemo ali da ga ostavimo na kaljenju u Slavenu jer Kovacevic radi dobro s mladima tamo
  • Dadox
    97
    Jagušića pratim od zadnje sezone prije povratka u Belupo iz Dinama.Top potencijal i bolja investicija od Stojkovića i Kače zajedno.Odličan karakter i veliki radnik.Mislim da je Škegrin igrač i već je,koliko čujem, nedohvatljiv za nas…
  • Ivdzo11
    5.8k
    Evo gledam vec par utakmica Borca iz BL u Konferencijskoj ligi, ovaj mali Vukovic 2003 godiste leti na lijevom krilu, ne boji se nikoga, cim primi loptu napada 1na1, stvarno u svakoj utakmici mi se dojmio..
  • Kristijan992
    473
    Jagušić o Dinamu:

Bi se htio vratiti u Maksimir jednog dana?

- Naravno da bih, samo je pitanje kakvi bi uvjeti bili. To bi trebalo dogovoriti...

EDIT: još nešto je rekao:

"Tih sedam godina nikada neću zaboraviti. Uložio sam puno truda, rano ujutro sam ustajao, roditelji su me svakodnevno iz Križevaca vozili u Zagreb na treninge, odmah poslije toga škola, doma sam dolazio tek poslije 20.30 sati. Iznimka je bila prva godina srednje škole koju sam upisao u Zagrebu, ali sam se nakon toga vratio u Koprivnicu nakon što me u Dinamu nisu odlučili zadržati. Puno toga sam naučio. Ostao sam dobar i s nekim dečkima koji su tada bili sa mnom, kao što su Čaić, koji je sad u Gorici, pa Vrbančić iz Lokomotive..."
  • prefontaine
    1.3k

To mu je Škegro savjetovao kako odgovoriti.
  • Dinaminjo
    1.4k
    Rapid je vrh posao cini mi se odradio sa Malijcem Sangare.
    Rbs visak, 700k placem, 4.5 tm
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.