• plavi72
    1.2k
    Jakirović uzeo duplu krunu svaka čast,teška borba bila,uveo nas u lp,ali nismo dobro igrali,previše poraza,Hajduk i Bayern točka na i.
    Većina nas je bila za smjenu.
    Bjelica teški promašaj(nije se trebao dovoditi(po meni,a tko sam ja?)korporacija,Hajdukov odvjetnik na raskidu 1. ugovora(hvala na svemu u 1.mandatu),a i Fabio do sada duplo golo,previše loših poteza,vodiš dva puta u derbiju iznimno važnom i ne možeš pobjediti,ciao Fabio razočarao si me ono baš, ne možeš obranu posložiti,razočaran sam,ispali iz kupa,titula jako upitna ...
    Pobjeda u Koprivnici ili raskid ugovora da se pitam,a igračima zaprjetiti novčanim kaznama,nije sramota gubiti,ali onako igrati,nepovezano,prestrašeno protiv ovog Hajduka,SRAMOTA !
  • RInaldo
    2
    Čitam često da ljudi smatraju da je Bjelica trener sa pedigreom... po čijim mjerilima. Jedini dobar posao koji je odradio, bila je sezona 2019 sa Dinamom, gdje mu se potrefila jebena generacija i dosta sreće. Sve ostale trenerske poslove koje je odradio bili su čisti fijasko, sa prosjekom od 1,45 bodova po utakmici. Još uvijek vjerujem da je Canavaro bolji trener od Bjelice. Trenutno brojke to ne pokazuju, ali način govora, razmišljanja, igračko iskustvo, daju mi za pravo da vjerujem. Još uvijek se vidi da su igrači u pojedinim situacijama pogubljeni na terenu. Sigurno se na dosta novih stvari radi, ali nije to lako sve pohvatat, zbog čega i igrači ponekad ispadaju nespretni, smiješni i neznalice. Ja još uvijek vjerujem u osvajanje prvog mjesta.
  • San Lorenzo
    18.8k

Mišljenje o Bjelici kao treneru s pedigreom se temelji upravo na rezultatima 2018-2020, ti svoje mišljenje o Cannavaru temeljiš na vjeri da je on dobar.
  • djusko
    4
    Ja patim za Bišćanom koji je nepravedno dobil pedalu nakon aeka. Mislim da je ona najbolja opcija za Dinamo.
  • GeneralNapoleon
    1.1k

Bjelica je radio ozbiljan posao u Austriji, gdje je uostalom uveo i Austriju Bec u Ligu Prvaka. Cime vec samo od tad ima vise iskustva treniranja LP nego Cannavaro.

Uz to je radio i ozbiljan posao u Poljskoj te vec samo do tada ima veci trenerski pedigre nego Cannavaro kojem je vrh bila "Kina u primeu".

Zbog uzlazne putanje svoje karijere je na kraju i dobio priliku kod nas gdje je ostvario vece uspijehe nego li ce Cannavaro ikad uspijeti.

Uz to ima jos solidne epizode u Osijeku sto god neko rekao te rezultatski solidno u Unionu, gdje je sudjelovao u spasavanju od ispadanja.

Nas Mister unatoc ogromnom igrackom imenu ocito nije u stanju nac ozbiljniji trenerski posao u vlastitoj drzavi, na koji je po vlastitim izjavama cekao. Pa mu je trenerski vrh bila "Kina u primeu".

Sad je fino dosao tu kod nas revitalizirati karijeru, samo po svemu sudeci od toga na nasu zalost nece biti nista. Tako da su Bjelica i Cannavaro sto se tice trenerskog imena jednako neusporedivi kao Bjelica i Cannavaro sto se igrackog imena tice. Samo obrnuto.
  • Droljo
    13k
    Morate se pomiriti sa činjenicom da bjelica nije trener dinama i 99,9% je da nikad više neće niti biti.
  • GeneralNapoleon
    1.1k

Kao sto se drugi moraju pomirit da smo ostali na najlosijem od tri trenera ove sezone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.