• ElDorado
    2.4k
    Zar to nisu jucer mogli navijacima priopcit a ne da cekamo uvijek te novinare. Moze li klub komunicirati izravno s navijacima a ne pokvarenim novinarskim telefonom?!
  • GeneralNapoleon
    1.1k

Za Schmadtkea vidim da je htio zavrsit karijeru u Wolfsburgu ali je nakon toga otisao u Liverpool makar samo kratko. Nekako mi ne zvuci kao da bih on bio realna opcija.

Rosen se cini ok kolko vidim. Radio je 10 godina u Hoffenheimu i navijaci su bili protiv njegovog odlaska.

Brazzu osobno ne bih bas htio. Kod njega sam imao dojam da je poprilicna sprdnja medu navijacima i da ga se smatra samo kao marionetom Ulija.

Tak da od tih bi rekao Bobic zbog dobre epizode u Frankfurtu ili Rosen.
  • Sibirski plavac
    4k
    Marco Neppe je slobodan. Otišao lani iz Bayerna zajedno s još nekoliko ljudi nakon čistke krajem sezone. Od 2017. do 2022. bio je glavni Bayernov scout, a onda je od 2022. do 2024. bio tehnički direktor kluba. Dva najzvučnija imena koje je u zadnjih par godina Bayern doveo zahvaljujući Neppeu i njegovom scoutingu su Alphonso Davies i Jamal Musiala.

Vidim da se ljetos spominjao i u kontekstu dolaska kod Magaradi. Ne znam koliko je bilo istine u tome. Ako je jedan Hajduk u stanju pokušati dovesti takvo ime, pa jebemu, valjda je onda i Dinamo koji na europskoj i svjetskoj sceni ima puno veći ugled od "splickog Reala".
  • Facke
    5.4k

Ste mi se jos ne cini tak los je Olaf Rebbe. Bil je u Wolfsburgu , Paoku , kratke v Hudderafieldu i skoro 4 godine u Nurnbergu. A tu su se rastali zato kaj je on imal druge planove za buducnost kluba nego vodstvo. Al je jake dober posel v Nurnbergu napravil. Naprimjer ove zime je kupil Tzimasa ,kaj je bil na posudbe iz Paoka, za 18 miljuna € da bi ga odma prodal dalje za 25 miljuna € u Brighton. Uz to je dogovoril sa Tzimas nejde odma u Brighton nek ostaje do kraja sezone v Nurnbergu.
  • Droljo
    13k
    Ma nikakvi bobići i brace. Ništa na ić. Treba nam netko oslobođen balkanskih okova i naših gluposti. Da ne poznaje situaciju u i oko kluba te da ne živi blizu stadiona. Ne želim još jednog 'vojnika' kluba. Nadam se da su prošla ta vremena kad su to bile glavne reference.
  • Droljo
    13k
    Ja sam za.

Kolega, vi pišete za nacional? :halo:
  • Kujtim Shalla
    4.3k
    Ovaj mi se svidja ,vrhunske reference ,mlad i ambiciozan,još ima kontakte sa scoutima od mene :up:
  • Zg123
    1.3k
    Ne znam jel ste vi procitali clanak, doslovno navlakusa. Napisali su sve isto kao i sporcke i samo dodali da je Neppe jedan od kandidata koji bi odgovarao tim napisanim kriterijima
  • gaTeDZG
    337
    Ne bih Nacionalu vjerovao niti da napišu da je danas četvrtak, koliko god volio da je ovo točno...
  • Kujtim Shalla
    4.3k
    Niko se ne peca ni našto nego to da ima dobre reference i da mi se svidja kao sd dinama. Ako ništa barem da je ljestvica visoko podignuta i da se kojekakvi Mikići ,Šimići neće dogoditi
    A za ostalo ćemo znati za najkasnije 7 dana ,pa budemo onda mlatimudili ovdje 1000 stranica o tome Jel izabrani taj,ili tipa još jedan da se uči na Dinamu,šta je on to napravio. Da je valjao još bi bio tam itd itd:lol:
  • Mihaljević
    11.9k
    Kakav Njemac opet ćemo slušati o prilagodbi na ligu, dovesti će par njemačkih šrotova iz njegovog sela i tjt, priča već napisana. Taj Njemac će se strest kad mu odbiju 2 transfera a 11 ljudi odlučuju o transferu. Nije tu kriv Njemac, da je normalna situacija možda bi i bilo smisla, ali dok on shvati da treba dovest Jagušića npr. Mišković će dovest pola momčadi, ne zato što je Mišković top direktor, nego zato što se Bog ne može prilagoditi na Dinamo i takvo odlučivanje o transferima.
  • Droljo
    13k

Pa ima vremena do ljeta za prilagodbu.
  • Facke
    5.4k
    Marco Neppe nema ni jedan jedini dan iskustva kao sportski direktor. Bil je scout u Bayernu i poslje vodil scouting u Bayernu. Zadnja pozicija v Bayernu mu je tehnicki direktor. A kao tehnicki direktor se je brinul o sakakvim optimizacijama u Bayernu kao i u planiranju kadra. Ali on nikad nije pregovore vodil, nikad nije dogovaral transfere. Neiskusen je kaj se toga tice. Jedne je planeranje kadra a druge je aktivne pregovarati itd. Tu sam jake skepticen oko Neppea.
  • Jurki
    16.1k
    kuzim kaj hoces reci... ali Švabo je to.. pa znas da bi se oni pojebali za cent.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.