• Mathiasovi Chageri
    4k
    stava da se duboka država/HDZ pobrinula za ovakvo srozavanje DinamaSocrates

Stao sam kod duboke države/HDZ i sudeći prema komentarima iza zadržao svoje mentalno zdravlje.
  • Crle
    803
    Čudi me da još nitko nije potegnuo onu "da revolucija jede svoju djecu".
  • keppi
    323
    I sam sam kao i većina navijača zazivao neku reakciju od predsjednika Zajeca nakon svih proteklih događanja...ili bolje čitaj razočaranja.
    Po meni, sada kada je dao intervju za Jutarnji....rekao bih bolje da se nije niti javljao.
    Tu je niz za predsjednika nespretnih izjava.
    Recimo kako reći za Maaeea da je najbolji naš stoper (nadam se da je to samo novinar izvukao iz konteksta) ....pa šta da drugi stoperi o tome misle, neovisno o tome jeli on to zaista je. To se po meni tako ne radi.
    Pa izjave o Jakiroviću i Bjelici...da je ekipa pod njima nazadovala. Opet bez obzira dali je to tako ili ne.
    Pa onda Bišćan..kao tiha patnja. "Šlag na tortu" Štimac ispred Bilića i tako...rekao bih više lapsuza, pa čak i gluposti, nego li pametnih informacija koje navijači Dinama u ovom ipak ne previše dobrom trenutku očekuju.
  • Kermit
    283
    Čudi me da još nitko nije potegnuo onu "da revolucija jede svoju djecu".Crle

Čekaj, ima još mjesta na forumu. Doći će i Robespierre na red.
  • Hectorharatti
    306

Jel ti nije neugodno što pišeš ? Ovo me podsjeća na teorije zavjere sa bilog kutka. Mi hrvati smo stvarno specijalne biljke. Da Dalić najavljuje Sučiću da se čuva radi reprezentacije. To napišeš tu mrtav hladan i kao ozbiljan haha.
    Belcar trojanski konj Tovara.
    A Zajec je vjerovatno Špijun sa Juga?
  • Izet Hajrović
    4.4k
    nije mi neugodno jer je to sarkazam, žao mi je što nisi shvatio.
  • Jos-Optimus
    4.7k
    frajeru, ali stvarno ti treba objasniti da je čovjek sarkastičan?
  • Filip85
    3
    Znaš koliko je HSV-u padom u drugu ligu pala gledanost? Nije! U tri drugoligaške sezone nakon Covida imaju prosječno 6% više gledatelja nego u zadnje tri sezone u prvoj ligiBosskovitz

I našem imenjaku iz Dresdena je broj gledatelja porastao nakon što su iz 2. ispali u 3.ligu.

p.s. pozdrav svim Dinamovcima !
  • NORTE
    14k
    Molim vas može li netko stavit tu izjavu Cannavara u kojoj kaže da je trebao izvaditi Ristovskog.
    Barem je priznao svoju tešku grešku.

Zajeca smatram glavim odgovornim za ovo stanje kluba.
    On treba otići.

Ovaj zimski rok je ogolio svu nesposobnost ljudi koji vode klub.
    Sramota neviđenih razmjera.
    37 milijuna eura od ulaska i bodova u Ligi prvaka, a mi prolazimo goru krizu od Jakirove prve polusezone.
  • Haza
    8.9k
    Logirao sam se samo da podsjetim da je Zeko još na službenom ručku rukovodstva RK ZG i DZG pričao ono što je kasnije rekao ni manje ni više nego zagriženom mrzitelju Dinama, novinaru Krušelju.
    Nadam se da je sad jasno da mi je info bila točna (i da Jović nije lažov;)), unatoč sumnjama da sam bacio kiflu. Nadodao bi da je SPB na tom ručku, prije nego je došao Zeko koji je kasnio, jasno svima dao do znanja da je na strani Manenice. Isto tako je rekao da je Zeko jedini bio protiv smjene Marića. Tako da je očito da imamo sukob u klubu i od toga se ne treba nitko skrivati. Zeko mora otići, skupa sa svojom svitom. Vjerujem da će mu Sanjin napisati novu knjigu, Marić, Zeko i potočić. Posebice je besramno kod Zeke to što je branio Mmaeea, i time jasno pokazao da nije sav svoj.
    Druga stvar zbog koje imam upis je da sam se javio da povučem osudu Mišića, kad sam vidio cijelu snimku, moram priznati da je Lučić zaslužio šljagu.
    Sad opet idem na hlađenje, jer mislim da nam slijedi teško vrijeme unutarnjih borbi u klubu, a o tome nije mjesto da pretjerano pišem ovdje, pogotovo jer ovdje kao članove/rukovoditelje kluba imamo forumaše koji su aktivni članovi foruma.
  • The Undertaker
    7.1k
    Izbriši zadnju rečenicu.

Ako je Zajec bio jedini protiv smjene Marića onda mi problema nemamo.
  • Haza
    8.9k
    Izbriši zadnju rečenicuThe Undertaker

Jesam. Ako još šta treba izbrisati javite. Dok stignem. Ne želim da mi niti jedan upis bude pretjeran, ali jebiga, dok ja tu pišem, tko zna kakav se novi intervju Krušelju sprema, a tu nažalost nema opcije delete.
  • The Undertaker
    7.1k
    Nema problema. Zajeca se može kritizirati ali ga ne treba vrijeđati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.