• NORTE
    14k
    Mislim da bi za Galešića kazna od 4 tekme bila potpuno optimalna.

Ispunila bi svrhu, nije premala, a nikako ne treba ni dečku radit problem koji bi ga obilježio u ranoj fazi karijere.
    Niko se istog trena ispričao na terenu, vidljivo je da on imao namjeru napasti loptu u letu, ali sam čin i ozljeda svakako zaslužuju kaznu.

Niti je incidentan, niti je poznat kao mesar kostolomac, niti recidivist kao zaštićena vrsta Livaja.
    Jednostavno se dogodilo, nikako nije zaslužio iživaljavanje kaznom i to je svakom normalnom jasno.

Ispričao se i javno pismenom objavom.
    Ovo mu je tek drugi crveni u karijeri.
    U 115 službenih nastupa dobio je 17 žutih kartona.

Na to treba dodati i da se Lučić vrlo brzo oporavio i nastavio braniti (čak je uspio i napravit incident zaletavanjem na igrače s klupe).

Je da je to visoko dignuta noga i udarac u glavu s ozljedom bez težih posljedica, ali kad se sve zbroji mislim da teža kazna nije potrebna.
    Ako i bude teža (5-6) to treba prihvatit i idemo dalje.

Imamo još tri stopera, a tu su i mali Leon i Rile koji se vraća poslije Koprivnice.

Zrno nade za nas vidim u kiksu Hajduka bez Livaje protiv Gorice pa onda i vjerojatnom porazu na Rujevici (Rijeku smatram zaista dobrom i mislim da će ih pobijedit).
  • The Undertaker
    7k
    Tko je još dobio 4 utakmice za crveni zbog grubog starta? Tko je dobio i 3?
  • NORTE
    14k
    Tko je još dobio 4 utakmice za crveni zbog grubog starta? Tko je dobio i 3?The Undertaker

Treba uzeti u obzir udarac u glavu i vidljivu ozljedu.
    Ipak je riječ o startu/prekršaju koji je na 2 metra visine.
    Namjere nema, ali dvije tekme u ovom slučaju možda bi bile i malo.
  • The Undertaker
    7k
    U HNLu je bilo prekršaja koji su uzrokovali lom noge pa se ne sjećam kazne veće od dvije utakmice (za grubi start). Šarlija je nokautirao Ercega i dobio žuti karton. Galešić je isto prvotno dobio žuti karton. Po meni, realno je dvije utakmice suspenzije, maksimalno tri. Ako bude više, klub se treba žaliti.
  • Paggini
    40.1k
    Tri maksimalno, sve više od toga je iživljavanje na Dinamu.
  • GeneralNapoleon
    1.1k

Mene iskreno zanima kako je sarlija mogao nokautirat Ercega nogom u glavu i proc sa zutim. A Galesic bi sad trebao dobit nekoliko utakmica kazne? Jasno da je ovdje otvoren dzon ali opet. Ovaj je mogao normalno nastavit branit. Rekao bih da je u tezini podijednako. Pa bi obican crveni po onom kriteriju trebao bit maksimalno. Znaci jedna utakmica.
  • Crni86
    8.5k
    ovi medijski clanci su vec izivljavanje cijeli dan. Mesarski, hororski. Vidim da je to imala utjecaja i na neke nase.

Slazem se da max 3 utakmice kazne, ali iskreno zbog ovog sto sam napisao iznad ocekujem mininalno 5. Kampanja je krenula vec jucer.
  • NORTE
    14k
    Prije 22 godine igrač Osijeka Robert Špehar je trčao travnjakom i šakom u glavu udario jedno 5-6 igrača Rijeke.
    Mislim da je dobio 8 utakmica kazne.
  • SAS1987
    16.4k
    Racionalno sam razmislio koji kurac se događa ove sezone i došao do zaključka da se i dragi bog zasitio Dinamove serije naslova. Izgleda da jedna godina pauze a onda opet sve po starom :cool:
  • BBB Sibenik
    5.4k
    Igramo za k, pola igrača nema kvalitetu, neki igraju bez volje i biraju se utakmice, neki se zasitili. Triba remont ekipe i sportskog sektora plus novi SD
  • Sixthway111
    21
    Svi bi izbacivali iz ekipe igrače koji jedva igraju "perić,bockaj,mbuku, moharami itd" pa logično bi bilo da se izbaci one koji igraju , a nemaš koristi od njih,igrači koji aktivno sudjeluju u ovakvoj igri. Ovi koji su na klupi ,ne znači da su loši.
  • Bosskovitz
    15.2k
    Boss, jednu stvar si zaboravio, a nije zanemariva.

Cijena ulaznice ide gore s novim stadionom.
    kadsemasazatalasa

Ne nužno jer raste i broj pojedinačnih ulaznica te nastaje puno više opcija cijena no što imamo sada. Recimo Westfallen ima, ovisno o poziciji na stadionu, u ponudi ulaznice za 10€, 11€, 12€, 15€, 18.5€, 20€, 35€, 45€, 55€, 65€, 75€ i 90€, plus VIP i skyboxovi.

Novi Maksimir moze (a zasigurno i hoće) imati isto različite cijene ovisno o tribinama i dijelovima tribina, obiteljsku tribinu i slično kako bi svatko mogao pronaći ono što njemu (i njegovom novčaniku) odgovara. Moja je želja da na novom Maksimiru i za svaku utakmicu bude recimo 50 ili 100 besplatnih karata koje se preuzimaju na ticketpointu no questions asked - ne moraš biti ni član ni ništa, samo dođeš na vrijeme i preuzmeš max 2 ulaznice - tako da čak i oni koji si zaista ne mogu ni najjeftiniju kartu priuštiti imaju mogućnost nekada povesti klinca ili starog i pogledati utakmicu svog kluba na svom stadionu.
  • Socrates
    134
    Sve više sam stava da se duboka država/HDZ pobrinula za ovakvo srozavanje Dinama.

Bili smo nekoliko godina svjedoci kako se besramno guralo Hajduk i potkradalo njegove protivnike kako bi ih se poguralo prema tituli. Ni takav majčinski odnos Hajduku nije bio ni približno dovoljan za uzeti naslov.

Tada je kao grom iz vedra neba došla prosinačka skupština na kojoj je Antoliću proradila savjest i odlučio se okrenuti protiv ljudi s kojima je bio slizan 10 godina. Ne bi me iznenadilo da ga je neki moćnik iz pozadine pritisnuo da to učini. Uskoro se Antolić pristao maknuti iz kluba u potpunosti uz obrazloženje kako mu je Dinamo najbitniji i ne želi biti nikakva prepreka procesu demokratizacije.

Država je odlučila na silu progurati demokratizaciju u Dinamu uz nadu da će se klub nakon izbora srozati kao i jedan drugi hrvatski klub. Mission completed. Već i ptice na grani znaju da im je tiha patnja Hajduk kao prvak. HDZ će se moći busati u prsa i pred casual pratiteljima HNL-a kako su iskorijenili korupciju u nogometu jer i dalje značajan broj ljudi puši priču kako smo ukrali 19 naslova u 20 godina. Te priče će se ponovno aktualizirati nakon što izgubimo naslov ove sezone.

Dolazim i do priče o stadionu. Nakon godina ponavljanja kako se Dinamu neće graditi stadion, grad se zadnjih nekoliko mjeseci predomislio i odlučio je investirati triput više novaca u Kranjčevićevu nego što je prvotno planirao. Grad je odlučio investirati i 100 milijuna eura u novi Maksimir. Jučer smo svjedočili kako je 15 tisuća ljudi došlo na Maksimir podržati igrače u ključnoj utakmici za ostanak u utrci za naslov prvaka. Ako klub ne može napuniti stadion u derbiju igranom po lijepom vremenu u sezoni kada je osvojio 11 bodova u Ligi prvaka, kako će napuniti stadion kada krenu problemi od iduće sezone? Očekujem preseljenje Dinama na Kranjčevićevu i "zapinjanje" gradnje novog Maksimira. Dinamu neće trebati stadion od 30 tisuća mjesta, a reprezentacija ionako već godinama ne igra na Maksimiru glavne utakmice i nitko se ne žali. Nema potrebe ulupati tolike novce u građevinu koja neće generirati profit. Grad će izgraditi Kranjčevićevu (kao što je Možemo i najavio u svom programu) te će zaraditi novce prodajom zemljišta u Maksimiru, a država će sudjelovati u obnovi Poljuda.

I vuk sit i ovce na broju i Dinamo u kvalifikacijama za Europsku konferencijsku ligu.
  • Sibirski plavac
    3.9k
    Dinamu neće trebati stadion od 30 tisuća mjestaSocrates

Toliki stadion ne treba nikome u Hrvatskoj, a ne samo Dinamu. Pa i magarad se unatoč euforiji koja ih je uzela zadnjih par godina drži na prosječnoj posjeti između 15k i 20k. A "lipotica" im prima oko 33k. Kako to? Kako to? Di je taj najluđi grad na svitu sa najluđom publikom? Kakva bi im tek posjeta bila da su opet treći ili četvrti kao u nekim ne tako davnim sezonama? U stvari znam. Bila bi im između 4k i 10k, kao što je većinski i bila skoro cijele 2000te, i u periodu od 2010 do negdje 2015 kad kreće mali uspon i onda doživljava vrhunac dolaskom "boga blauna" 2020, godine.
  • GeneralNapoleon
    1.1k

Jel to po tebi onda znaci da je i cijelo trenutno vodstvo isto marioneta duboke drzave i koga vec ne ili su jednostavno svi totalno nesposobni? Makar bi to znacilo da se "duboka drzava" kockala na to da bas pogodi nesposobne ljude. Kolko maste moras imat za smislit ovo stari moj.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.