• IceMan
    2.6k

Pa nije ga čovjek vrijeđal, prenio je kako ga zovu.
  • Haza
    8.8k
    Nema problema, Zajeca se može kritizirati ali ga ne treba vrijeđati.The Undertaker

Uvrijedio je on mnoge velike Dinamovce svojim intervjuima, ali ja ga i dalje cijenim, i poštujem, pa sam izbrisao rečenicu zadnju, iako to nije moj nadimak, za mene će uvijek biti Zeko.
    Front je otvorio Zajec, izgubiti će bitku, koju je sam započeo.
    Čisto da se zna, bitku je započeo on...
  • austrijanac
    5.9k

Haza prijatelju, fala što mi odgovoraš za Jovića, no Jović je i s tobom i bez tebe i dalje obični lažov i muljator, kao i velika svita što je bila na tom ručku.
  • Izet Hajrović
    4.3k
    Posebice je besramno kod Zeke to što je branio Mmaeea, i time jasno pokazao da nije sav svoj.Haza

Izbriši i ovo. :joke:

Ajde sad ozbiljno, ja ne shvaćam tu histeriju oko Mmaee-a i to je jedna od rijetkih stvari s kojima se slažem sa Zekom u tom intervjuu. Pa nije bez razloga bio prvi stoper kod Cannavara. Problemi nisu nestali njegovim micanjem iz sastava, dapače, postali smo i ofenzivno bezopasni jer nema tko proigrati iz zadnje linije. Bojim se kako će to izgledati s KTC-om i Torrenteom protiv Slavena u izgradnji igre, naravno, ako neće igrati Mmaee. Zajec je potpuno u pravu kada kaže da su se ljudi zakačili za njega zbog toga što ga je Bjelica izbacio. Bjelica je izbacivao i veće igrače od Mmaee-a. Dalje, problematizira se njegov pristup. Slažem se da nije na razini s duelima, ali zašto se na sličan ili isti način ne problematizira (ne)vraćanje u obranu domaćih veznjaka. To je primjer pristupa zvani boli*******, ali ne Mmaee je taj Pedro. Ne mislim sad tu toliko o Zoni, tu se svakoga iskritizira, ali u medijima ja nigdje nisam vidio da se Sučića spominje kao direktnog krivca za golove protiv Osijeka i Hajduka. Da Mmaee nije ispratio igrače na taj način, ne bi silazio s naslovnica, a o Sučiću niti riječi. Pogledajte Tribinu, njima je već smiješno što se Mmaee-a ističe kao glavnog Pedra. Protiv Rijeke Mmaee zakasni u izlasku na Fruka kod gola i to je glavni predmet analize, ali nije predmet analize ne vraćanje Ademija u obranu i prostorna dezorijentiranost Galešića. I još jedna stvar, mnogi prosipaju pamet pa pričaju kako se odmah znalo da je to ogroman promašaj i kaleme ga na Marića. Ako se odmah znalo da je takav promašaj, zašto je onda IO odobrio njegov transfer? Onda i oni imaju dio krivice jer su dopustili dolazak "očiglednog" najgoreg stopera u povijesti Dinama za takvu cifru.
  • The Undertaker
    7.1k
    Sve pet, slažemo se mi ali treba zadržati nivo. Siguran sam da Zajec radi što misli da je za klub najbolje, ne treba ga sad ponižavati.
  • Haza
    8.8k
    Haza prijatelju, fala što mi odgovoraš za Jovića, no Jović je i s tobom i bez tebe i dalje obični lažov i muljator, kao i velika svita što je bila na tom ručku.austrijanac

Potpuno nebitno kakav je on privatno, ja znam da sam dobio točne info, ako treba ću napisati šta su jeli taj dan. Namjerno sam spomenuo taj ručak, mogu i neke druge situacije spomenuti, sve u svoje vrijeme.
    Poanta je da znam i puno više, ali ću to dozirati, ovisno koliko Zeko i Sanjin budu bezobrazni. Intervju koji su dali Krušelju je prešao granicu dobrog ukusa. Njih dvojica nisu veći od kluba, a bogme nisu ni sveci.
  • IceMan
    2.6k

Odličan komentar, o tome sam i ja dosta ovdje pisao.

Osim neuigrane obrane, povratna trka veznih igrača, odnosno dolazak suparnika iz drugog plana je naš možda i najveći problem.

Uostalom, slika i preslika Krovinovićev gol skoro pa cijele sezone.
  • Chempers
    490
    Uvijek ista priča kad netko dođe na vlast. Takva legenda kluba pa se ovako izblamira pod stare dane samo radi vlasti. Što ti je ljudska priroda.
  • The Undertaker
    7.1k
    Da parafraziram Franju Šafraneka: " Ja svog predsjednika ne dam vređati. Možda puno nije vredan ali vređati ga ne dam."
  • Haza
    8.8k
    Ajde sad ozbiljno, ja ne shvaćam tu histeriju oko MmaeeIzet Hajrović

Nije poanta Mmaee kao igrač, nego Zeko brani promašeni koncept sportske politike Marića.
    On brani Kangu, Mmaeea, Oliverasa, Cordobu i Mbukua. Brani i Cannavara kojeg je on doveo. Sve dobro je Zekino, sve loše Manenica.
    Neće moći ove noći Zeko, svi znamo da si pričao javno da sportsku politiku vode Zajec, Marić i trener.
  • IceMan
    2.6k

Ma ne, sve pet.

Čak i da to misliš, ipak to ne kažeš.
  • Jurki
    16.1k
    za koga ti navijas? Zeku, Marica ili za Dinamo?

Jel Zeko veci od Kluba?

Jel to ljubav prema klubu za 5,6,7 ili 8 tisuca eura mjesecno?
    Ima placu vecu od predsjednika drzave.. dal je to normalno?
  • Mali dioničar
    16.9k
    Znači, član Nadzornog odbora na ručku u restoranu iznosi pikanterije na temu upravljanja klubom.

Jebeno.
  • BBB Mataa998
    2.2k

Pa sta mislis o cemu oni pricaju. Ljudi se krecu u tim krugovima,svatko je nesto cuo itd itd…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.