• tp1997
    1k
    Ja sam optimistican i to jedino iz razloga sto se Manenica aktiviraoCrni86

I meni se čini da je najsposobniji od trenutne garniture. Ali opet, recimo i da dovede poštenog SD-a, imaš predsjednika koji druka protiv toga, a onda vjerojatno i protiv trenera kojeg ovaj želi. Ako je točno da je Zeko rekao pred igračima da će Fabio biti trener dok god to bude htio (mislim da je Ničota prenio ali nisam 100% više), onda stvarno imamo problem.

Malo mi sve skupa od igre do sportskog sektora do uprave liči na tovarska posla, i to ostavlja poprilično gorak okus, pogotovo kad uzmemo koliko smo im se rugali početkom sezone
  • Crni86
    8.5k
    imaš predsjednika koji druka protiv toga, a onda vjerojatno i protiv trenera kojeg ovaj želi.tp1997

Ako je to istina, onda vjerujem da ce se odgovorni u klubu pobrinut i za predsjednika. Vjerujem da je manenica puno bolji s ostatkom dp-a nego sta je to zajec. Pogotovo nakon svih dogadanja u zadnjih 6 mjeseci.
  • Kujtim Shalla
    4.3k
    @Crni86sve ćemo vidjeti,to mu je prvi i najveći test do sad. Tu budemo vidjeli ambicije ,ili sila ili recikliranje dotepanaca i ulizica. Mislim da će Manenica i ovim potezom zatvoriti usta svima. Samo najbolje za dinamo,i bili ga patka kome to odgovara a kome ne
  • The Undertaker
    7k
    Ako je točno da je Zeko rekao pred igračima da će Fabio biti trener dok god to bude htio (mislim da je Ničota prenio ali nisam 100% više), onda stvarno imamo problem.tp1997

Meni je to pametna izjava. Pred igračima daješ autoritet treneru da kroji svlačionicu i ekipu po svojoj volji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.