• Fanboy
    2.9k
    Nijedan trener ne bi prihvatio posao u nekom klubu ako zna da će u njemu biti samo u ulozi "vatrogasca".Sibirski plavac

Netko me je zvao

40a6e75675afd8d68aa2.jpeg
  • jakov1
    479
    Da li itko vidi ikakvu ideju igre kod njegaemilperska

Ti možda ne vidiš, to bi objasnilo količinu frustracija i negative u tvojim komentarima već mjesecima.

Od utakmice protiv Istre, s Cannavarom smo stvorili višak na krilu i onda zadržali pun 16-erac nakon neuspješnog centaršuta više puta nego pod Jakirom i Bjelicom zajedno.
  • Maxova dijagonala
    3.1k
    Nažalost ne vidim ga na klupi Dinama iduće sezone.
    Čovjek ima po meni niz nelogičnih poteza kao što su forsiranje Mmaeea,guranje Theophila na beka i Ronaela na krilo,šikaniranje Torentea i Kulenovića koji su bili jedni od najboljih igrača u prvom dijelu sezone.
    Na početku je bila euforija ovdje o nekakvom presingu i kombinatornoj igri koju ja nikad nisam vidio u njegovom mandatu,po meni od početka se sve svodi na individualnu kvalitetu Baturine i Pjace.
    Kad sam već kod Baturine tu mi je Cannavaro pao u očima za sva vremena.
    Čovjek u krucijalnoj utakmici vadi najboljeg igrača u 65 minuti,stvarno ne shvačam zašto...okej,imaš igrača manje i moraš izvadit nekog defanzivno slabijeg igrača ali zašto vadit Baturinu koji će ti zadržat neku loptu,iznudit faul i uz to sve jeben je igrač na širokom prostoru kojeg je bilo kad su nas tovari pritisnuli.
    Stojković po meni nije ništa defanzivno bolji igrač od Baturine i uz to je taktički užasno nezrel.
    Nije mu to jedini grijeh sa utakmice,trebao je ubacit Belcara i Torentea a ne Kulenovića i Kačavendu kad je vidio da Hajduk svaki napad ubacuje loptu u naših desetak metara.
    Isprike na dugom postu,morao sam se ispuhat nakon 7 dana bana :razz:
  • GeneralNapoleon
    1.1k

Sto je urodilo u nikad manje kreiranih velikih prilika i nikad manje suteva na gol u ovoj sezoni!
    Ali sve su to nebitne statistike i tako. Bitno je da zato sad zabijamo cak 0,1 gola vise po utakmici od Nenadovog Dinama i samo 0,1 manje od Jakirovog!

Uz to je odlicno i poradio na obrani pa tako dopustamo protivniku vise velikih prilika nego do sad. Makar i to je nebitna statistika. Bitne su iskljucivo brojke. A one pokazuju istinu da i primamo najvise golova u prosijeku do sada.

Mister daj nam jos tih nevidljivih mehanizma koje vide samo stovatelji strane struke!
  • Ivdzo11
    5.8k
    Nismo, naravno, vidjeli njegov ugovor, ali po nekim izvorima njegova mjesečna plaća iznosi 60 tisuća eura, a u slučaju otkaza morali bi mu, na temelju ugovora, isplatiti 12 mjesečniih plaća, što iznosi 720 tisuća eura. (SN)
  • ElDorado
    2.4k
    ona koja je to shvatila sa zakasnjenjem pa potjerala Marića nakon 4 mjeseca
  • Jurki
    16.1k
    dajte ljudi pa procitajte neki kurac za promjenu umjesto kaj se konstantno pisu pogresne stvari.

Po 37395021 put. Kad je SD dosel pod ingerenciju Uprave, dobil je otkaz. Uprava ga prije nije mogla smjeniti jer je bil pod IO.
    I Uprava po meni nema apsolutno nikakvi krimen kaj se tice SD-a. i njegove zakasnjele smjene.

Kad je Maric dosel v šake Upravi - dobil je odmah cipelu.
  • Besek
    26
    I dalje mi ne ide u glavu da vodiš gol razlike sa igračem manje 10 min do kraja i ideš mijenjat poziciju za poziciju i to napadača i 8., a prije toga si mijenjao krilo i 8.
  • Neznam
    7
    Realno nije Fabio kriv za nis u drugom dijelu sezone, da, imao je nelogicne poteze kao sto je dosta ljudi ovdje navelo, medutim covjek jos nije upoznao momcad kako treba, ne moze on puno napraviti u 2,3 mjeseca.
    Iako od kad je on dosao Mmae je imao vise dobrih nego losih utakmica tako da mogu razumjeti zasto ga je forsirao. Theophil na beku je bio pokusaj defanzivnije igre protiv Milana je funkcioniralo i nitko nije ni a rekao.
    Smatram da promjena trenera nista ne bi rjesila, promijenili smo ih vec i previse, trebalo je Bjelicu ostaviti i mislim da bi nakon priprema bilo bolje, al sta je tu je nije tu Fabio nista kriv...
  • CastAway1986
    2.7k
    Protiv Milana je bilo odlično ovo ostalo srednja žalost
  • tp1997
    1k
    Najveća je greška što se Bjelici nije dalo da odradi pripreme i posloži ekipu po svom ukusu.

Ako želi Oršića i Bardhija, daj mu ih, za pare od otpremnine njemu a vjerojatno u skorom trenutku i Cannavaru se mogao platiti kadar koji je on htio.

Ako ništa drugo, za Bjelicu bar znaš da je trener sa nekakvim pedigreom i rezultatima i da ima kapacitet. Umjesto toga mi smo (nažalost, i sam sam inicijalno bio optimističan, iako protiv otkaza Nenadu) završili s mačkom u vreći.

Kakav da je, dosta sam siguran da Neno (a ni Jakir, da budemo pošteni) ne bi ostavljao igrača u igri koji pliva na rubu drugog žutog kartona, ili bi bar kod 2-1 s desetoricom uveo stopera a ne Kulenovića.
  • CastAway1986
    2.7k
    ono u što sam uvjeren je da se potjerao Maric odmah a ne Bjelica da bi Bjelicini igrači za razliku od Maricevih flopova dali koliko toliko doprinos u ova dva derbija gdje smo prošli ovako kako smo prošli..
  • tp1997
    1k
    Pa i moj pokojni dida bi.

Jedino bih tu izuzeo Kangu, koji mi se sviđa, ali i on je doveden u zadnji čas kao vatrogasno rješenje, i pitanje bismo li i njega imali da se Marića nije razapelo na križ po pitanju napadača
  • Crni86
    8.5k
    i protiv osijeka isto tako i nakon toga raspad. Kao da su svi prestali vjerovati u fabia, od igraca pa i do samog fabia.
  • CastAway1986
    2.7k
    I meni se sviđa kao igrač ali mu brojke ne idu u prilog tako da postoji mogućnost da i on ispadne flop s obzirom na to koliko je plaćen i kolika mu je plaća..
    Od Fabia očekujem puno više i da izvuče maksimum iz ekipe jer iskreno vjerujem da još ništa nije gotovo i da možemo do titule.. Da I protiv Osijek je bilo dosta dobro ali nismo imali sreće ,kao da se sve urotilo ove sezone protiv nas ..Opet bi ponovio da Marića smatram najvecim krivcem za sve jer je napravio puno pogrešaka s dovođenjem igrača odnosno ne dovođenjem igrača za pozicije koje su nam stvarno potrebne.Fabiu bi dao još malo prilike da izvuče ovo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.