• Carrasco
    5.4k
    pisao sam i ja dok je bio u Jarunu... mogli smo ga dovest za 100 tisuća eura
  • Sibirski plavac
    4k
    Eh, da nam je to prvi takav slučaj, ali nije...
    Tko zna kakvih se sve igrača trenutno nalazi u raznim ligama koje nama "nisu nešto", a kad se ti isti igrači prodaju u neki jaki klub i ligu a cijena im ode u nebo, biti će kmečanje "mogao je biti ovdje kod nas za kikiriki, kako ga nitko nije preoznao?".

Moj "favorit" Asani opet jučer 2 komada zabio u korejskoj ligi, a u azijskoj ligi prvaka je sa 7 golova najbolji strijelac cijelog natjecanja uz još nekog igrača. U kvalifikacijama za prošli Euro najbolji strijelac Albanije. Od prošlog eura ga pratim, ima sve, udarac, brzinu ovo ono, ali jebiga, ljudi vide 29 godina i korejska liga/azijska liga prvaka i misle da je lik panjina, a sjetimo se samo koga smo ono zadnje doveli iz korejske lige i kako je dotični ispao na kraju. :eyes: Ne kažem da bi Asani bio poput tog čovjeka, ali...

Isto vrijedi i za onog Dannyja Armstronga iz Kilmarnocka. Lik zadnje 3 sezone brutalan, asistira ko na traci, zabija solidan broj golova, ali jebiga, ljudi vide 26 godina, igra za neki tamo Kilmarnock u smiješnoj škotskoj ligi, nikako to nije igrač za "moćni" HNL.

Ugovor obojici ističe ove godine (Asaniju u prosincu, Armstrongu sad u svibnju).
  • Mihaljević
    11.9k
    Ivan Prelec
    aHR0cHM6Ly93d3cudGVsZWdyYW0uaHIvd3AtY29udGVudC91cGxvYWRzLzIwMjQvMTAvMTA0OTE2MDU2NC5qcGc.jpg
    Do kraja sezone, reži sve. Mlad trener, naša škola, tek 37 godina.

- Uveo Goricu u prvu ligu sa 2.14. prosjekom osvojenih bodova, ispred Varaždina koji je bio +4 ispred kada je on došao na klupu.

- Vodio već četrdesetak utakmica u HNL-u kao trener Istre.

- Vodio Dinamo II i mlađe kategorije.

- Dobio posao u Vejleu u drugoj danskoj ligi, ušao u prvu ligu te vodio 96 utakmica u danskoj Superligi, i od kluba napravio respektabilnog prvoligaša, kad nije išlo sam je otišao, što neki ne bi ni u ludosti.

Nije trener svjetske klase sigurno, niti ima nekakve reference, ali ima dobar potencijal, i poznaje akademiju bolje od 90% ljudi u klubu, bar bi vidili neki pomak, za razliku od prošlih trenera koji su došli i ostali na -7 bez zrna samokritike.

Divimo se Shakhtaru kad iz ničega izvuče Pušića, divimo se Celju i otkriću Riere, a da mi to probamo ne pada nam na pamet.
  • Dinaminjo
    1.3k
    Pa bi ga pustio da izgori u 10ak utakmica kao ono Jovicevic..
  • Crni86
    8.5k
    Ma dajte banovica ljudi moji ili polovaneca. Dajte jos nekog da se uci na dinamu molim vas. Skola sportskih djelatnika dinamo zagreb.

Pa nismo lokomtiva ljudi moji kaj vam je.
  • Praskaton
    3.9k
    Divimo se Shakhtaru kad iz ničega izvuče Pušića, divimo se Celju i otkriću Riere, a da mi to probamo ne pada nam na pamet.Mihaljević

Pa jesmo probali s Cannavarom upravo to? Je on igračko ime al trenerski je samo pokušaj za sad.

Kad se bude birao novi trener nadam se da će imat jači CV od svih koji su bili na klupi Dinama u zadnje 3-4 godine.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.