• Cif
    285
    Opet dovode je trenera ne znači baš ništa dok se svlačionica ne počisti.Sportski direktor nam treba ne trener
  • FrodoJePurger
    276
    Teško mi je odlučiti da li je potreban novi trener. Cannavaro se nije dokazao Bog zna kaj do sada, ali je potrebniji sportski direktor. Ako će doći do promjene trenera neka dođe Sopić jer voli Dinamo, oštar je i zna postupati s igračima.
  • Brusa
    2.4k
    Svi smo se derali da ga smijene, ali sad sa naknadnom pameti, ispada da nije bio tako loš...jebiga Bjelica osim loših rezultata u prvenstvu , tko zna što se sve događalo...a cannavaro je trener sa navodnicima. Jakir je za njega trenerčina i to bez zajebancije i sprdnje kakva je vladala tada tu.
    Iako, Jakir je imao na proljeće zdravog Brunu, a to očito jako puno znači. I Sučića koji je bio igrač dinama, a ne intera (kolosalna glupost prodaja na pola sezone, a on kao ostaje tu). Imao je i Vidovića za kojega se maltene unisono na Zoni smatralo da je 3,5 milja previše, a sada ispada da lovu koju smo potrošili na "pojačanja" koja sjede na klupi, bilo 10X bolje da smo platili tada. Imao je i kako se voli reći na Zoni "kiksera" i " igrača koji nije za dinamo kojega ja želim " Bernauera, kojega je bivši SD poslao na posudbu (pretpostavljam jer mu je "trener" rekao da mu ne treba, a tako smo uštedili na njegovoj plaći za pola sezone uz nadu da će ga otkupiti, jer nam ne treba jer imamo super mmaea sa plaćurinom ogromnom koji je super (inače očekujem ga u Kc u prvih 11)), a taj "kikser" Max je držao to proljeće sa KTCom obranu itd itd
    Jebiga , da, i meni je lako sad bit naknadno pametan....
  • Nogo
    5.7k
    Ako želimo low budget trenere onda Sopića do ljeta i ako uspije nešto pustiti, a onda dovesti Kovačevića.

Ja se ipak nadam SD-u za početak a onda neka on vuče konce dalje.
  • GeneralNapoleon
    1.1k
    jer nitko ne negira da imamo najkvalitetniji kadar u ligi.NitkoBitan

Osim naseg trenutnog trenera, jel :lol:
  • The Undertaker
    7k
    Jedini domaći trener čija akvizicija bi pokazala neku viziju je Kovačević. Dakle, uzimaš relativno nepoznatog trenera koji je u manjim klubovima pokazao i talent i znanje za kreiranje igre i rezultata pa se kladiš na njega da će se prilagoditi radu u velikom klubu. Nešto kao kad se Barcelona kockala sa Guardiolom.
    Ajde, drugi bi bio Bilić ali njega trebaju pratiti i velika ulaganja u igrački kadar. Njega uzimaš za LP.
  • Jos-Optimus
    4.7k
    misliš da bi Bilić došao u Dinamo?
  • Brusa
    2.4k
    Bili je veća trenerska prevara od mistera.
  • Zg123
    1.3k
    Meni se cini da Bilic uopce nije zagrijan za trenera, evo sad je voditelj postao. On nakon sto je radio solidno 2-3 sezone u Premiershipu odlazi u klubove u Arabiji ili Championshipu, to je veliki downgrade i meni pokazuje da on nema apsolutno nikakve trenerske ambicije. Uz to nema sanse da bi dosao ispod 2-3 milje eura po sezoni.
  • The Undertaker
    7k
    Da, ali uz građenje ekipe za LP, znači ulaganje i ozbiljna pojačanja. Drugačije ni Dinamu nema smisla, preskup je za HNL i KL.
  • Iskrenjak
    269
    Tako je. S konja na tovara. Prevara na kvadrat, nula.
  • Kujtim Shalla
    4.3k
    Sad bi bila najveća ludost promijet Cannavara. Kao prvo sa kim? Kao drugo nije njegova krivica što nam momčad ne igra dobro. I pod bjelicom je bila katastrofa. Jednostavno su sjebali balans ,Marić nas je uništio sa u biti 3 prelazna roka. Realno gledajući prvenstvo je izgubljeno pa je ludo ga mijenjati. A ako uspije prodati momčad , i osvojiti prvenstvo onda kapa do poda što su ga ostavili i ukazali mu povjerenje. Bolesnike bi bilo ga otpustiti i opet ne osvojiti. Uskoro se Petko Vraca ,mišić takodje. A onda je to druga priča. Ništa nije izgubljeno a do kraja je skoro 40 bodova u igri plus tekme sa konkurentima. A moramo krenuti pobjedjivati
  • Danko
    1.6k

Reci da se šališ.
  • Crni86
    8.5k
    Kakva imenaa sopici, kovacevici, krznari…. Dobro da vi ne donosite odluke.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.