• Jaro
    9.3k
    Jbg, kako kriteriji padaju. Jakir nije bio za trenera Dinama i sve sto taj posao nosi. Međutim Bjelica se pokazao kao downgrade (neki smo na to upozoravali kod dobodjenja), a FC je downgrade u odnosu na njega pa sad Jakir izgleda kao rjesenje - al brzo bi se to pokazalo kao joj jedna greska... A sad je pod ugovorom u Turskoj pa nam ne pada valjda na panet jos jednom odstetu platit za njega...
    Sopic bi bio vjerojatno upgrade na FC, ali slabiji je on u odnosu i na Jakira...
  • Mihael2305
    158
    Ne razumijem ovu temu... Cannavaro je solidan trener. Ja iskreno mislim da bi on mogo još dugo da imamo normalnu upravu i najteže do sad 'SD'. Riješili smo se M.M., i sad je došlo vrijeme da se podigne brzina i u što kraćem roku naći pravog SD s kojim stignemo još do titule.
  • BBB Baranja
    352
    Pitaj ljude u Celju i opcenito slovenskoj ligi
  • masacusec
    4.7k
    Ne vidim smisao ove teme s ekstenzijom ožujak 2025. Kao i obično, imate neke inside informacije kaj mi ostali ne znamo???
  • hardek
    4.3k
    Ja mislim da bi trebali dovest Sopu sutra, onda za mjesec dana kad ispadnemo iz utrke za naslov damo njemu otkaz i zaposlimo Kovačevića. Nakon ljetnih priprema i ispadanja iz Europe damo otkaz njemu i onda dovedemo Rieru iz Celja. Damo njemu mjesec i po da upozna ligu i onda mu damo otkaz kada vidimo da nema ekipu koja može igrat njegov nogomet. To be continued...
  • Kruno
    649
    Volio bih Vahu do kraja sezone.
  • San Lorenzo
    18.7k
    Postavimo nove trendove i objedinimo funkcije predsjednika i trenera, Zeko vrijeme je!
  • ZrnTSCHeZ
    891
    Pogriješilo se krajem rujna.
    Fulalo se opet krajem godine.

I nije mi to naknadna pamet jer sam takve stavove jasno artikuliral i argumentiral danima prije prvog imenovanja i u minutama po blagdanskoj smjeni.

Al jbm nebremo si dopustiti četvrtog trenera u pola godine...niti "reputacijski" niti materijalno...jer se sigurno nismo zaštitili nekom klauzulom o prosjeku bodova po tekmi u HNL pa da bi imali solidan adut kod rastanka.

Prvo ustrojiti sportski sektor uprave, jer trenutni vodeći ljudi su nažalost pokazali da su u tom fahu debelo inferiorni pa je donošenje takvih krucijalnih stručnih sportskih "core business" odluka (trener, odabir igrača) od njihove strane put prema dole
  • Markelo
    3.2k
    Vidim, neki idu Marićevim stopama pa je sve strano bolje od domaćeg. Vidimo kako smo sa time prošli. Kovačević nije za Dinamo jerbo je trenirao samo Varaždin i Slaven( i imao odlične rezultate), nama treba zlatna lopta koja je harala kineskim travnjacima i iščupala klub sa dna Serije A pa odma nakon toga izletio iz kluba. Kovačević da se sakrije pred takvim CV-em. Da se mene pita jedino bi me mučilo dal da Slavenu uzmem trenera odmah ili na kraju sezone
  • jakov1
    477
    Kad se priča o novim igračima, smiješno nam je kad se predlažu razni Benzeme iz Rusije jer znamo da nemamo te milijune da zamijenimo klase poput Pjace, Olma ili Gvardiola. Kad se mijenja trener, onda odjednom to zaboravljamo i želimo nekog dokazanog, a kao da ne vidimo npr. Mourinha koji sa svim svojim znanjem nije dovoljan da ispravi krš koji je nastao zbog lutanja u mraku s vrećama novca, bez pravog sistema.

Isto kako ćemo umjesto Sučića i Baturine sljedeće sezone imati Belcara i Stojkovića, tako umjesto starog trenera moramo na lageru imati novog. Zaboravljamo da su kroz našu akademiju prošli Sopić, Krznar, Jovičević, Kopić i brojni drugi koji rade dobre stvari nakon Dinama.

Nama treba moćan SD koji će imati viziju Dinamove igre i svaki potez raditi s tom vizijom na umu. Imali smo niz godina dva nogometna genijalca, Petkovića i Mišića, čiji stil je bio ogroman izazov za svakog europskog protivnika u tom razdoblju, a nismo došli ni milimetra da zamijenimo barem jednog. Mogli smo izgraditi brend i sustav s kojim bi prosječni igrači izgledali dostojno europskog playoffa. Realno, s kojim bi klubom Gojak, Ljubičić, Stojanović, Perić, Menalo, Špikić, Hoxha ili Atiemwen primisali ikakvom uspjehu u Europi (bez fact-checkinga molim)? To je najveći poraz, a ne potencijalni gubitak titule.
  • ZrnTSCHeZ
    891

Da se nije patilo na populizam i velike zvijezde prošlih vremena te da je bilo sportske vizije, na prvi dan jeseni 2024. bi on preuzel svlačionicu pod jugom.
  • Svi na Sjever
    2.6k
    Ja bih se pouzdao u zakon velikih brojki, nije valjda moguće da je Marić i sa Fabiom promašio...
1234Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.