• DiddyGuela
    3k

Ma vratite Marica slipci!!!
  • Odani Zgd
    80
    Meni se taj Sopić uopće ne sviđa.Lik mi je nekako arogantan,bahat.Vjerovatno će i on tražit bogat ugovor.Ako se već ide u smjeru otkaza trenera,jel ima neki trener slobodan s našeg govornog područja,a da je neko ime?Tipa Vaha?
  • Sibirski plavac
    3.9k
    jel ima neki trener slobodan s našeg govornog područja,a da je neko imeOdani Zgd

Bilić i Terzić mi prvi padaju napamet, ali mislim da su i jedan i drugi nerealni. Prvi mislim da se zna zašto je nerealan, a drugi sigurno lovi jači angžman.
  • austrijanac
    5.9k
    Dovođenje Sopića bi bio vrhunac ove sezone te potvrda da lutamo bez cilja i plana.

Jedino bi taj dolazak bio opravdan da smo dogovorili novog SD-a te je njegova želja Sopić.
  • Jurki
    16k
    mislim da Sopic nije za dugorocnog trenera Dinama .. ali nama treba luđak na klupi do kraja sezone.. dati Sopicu 12 kola do kraja i koga jebe.. kad je bal nek bu maskembal do kraja.
    Ovim primadonama treba netko ko cem im jebat sve po spisku i ganjat ih od jutra do sutra. Puna mi je kapa ulickanih trenercica u lakiranim cipelama koji ne znaju kam su dosli i sa debilnim i dosadnim floskuletinama.
    Ancelotti sa Temua ovu momcad nemre izvuci iz gliba.
  • Sibirski plavac
    3.9k
    dati Sopicu 12 kola do kraja i koga jebeJurki

Nijedan trener ne bi prihvatio posao u nekom klubu ako zna da će u njemu biti samo u ulozi "vatrogasca". Sopić pogotovo, Dinamo mu je trenerski san, i sumnjam da bi prihvatio da bude samo privremeno rješenje.
  • kadsemasazatalasa
    34
    mi umjesto da idemo stepenicu više s novim trenerom, mi idemo stepenicu niže.

jakir > bjelica > fabio

a ako bude sopić kako neki zazivaju, odosmo u tri lepe
  • GeneralNapoleon
    1.1k

Ako bi bilo ikako moguce bi pokusao dogovorit se s njim na ugovor do kraja sezone uz klauzulu da se automatski produzuje ako osvoji. Jer u tom slucaju svaki zasluzuje priliku koji nas izvuce iz ovih govana.

A uz to sa klauzulom koja je samo opcija produzetka ukoliko ne osvoji. Recimo ako dode i stvarno se vidi pomak ali na kraju ipak ne uspijemo za bod ili medusobni omijer onda da se opet moze produzit.

Doveo bih ga svakako ako nema sulude potraznje, sto valjda nema. Jer jeftinije je od ovog sigurno a nije nis losiji trener.
  • BornaPŽ1986
    1k
    Sa danasnjom pamecu mislim da je najveca greska napravljena kad se dao otkaz Jakiru.ElDorado

Istina je da se prosipao i sramotio ali je i izvukao na kraju i titulu i kup. Po meni greska sto je otisao odmah nakon Bayerna. Blamaza - da svakako, ali mozda ga se trebalo pustit jos utakmicu dvije da vidimo kako ce to sve izgledati. Ovako smo dobili Bjelicu i Cannavara, milijune i bodove u LP ali smo milijune i dali na otpremnine. Uz to, njegova lista zelja je jasno dala do znanja da bi momcad skroz drugacije izgleda da su mu doveli makar 30% zelja. Nismo htjeli platit ali eto sad placamo.
  • ElDorado
    2.3k
    točno tak i ja razmišljam. Mozda u LP nebi bio tak uspjesan ali bi u HNLu zicer bio. TrebAlo je oterat Marića i stati iza trenera. A u niz slucajeva pa i dan danas pokazuje koliko mu je bilo stalo. Mozda smo mogli imati trenera na duze vrijeme. Ovak smo sjeli u ringišpil sranja
  • El Madrigal
    168
    Ako i dođe Sopić, za dva mjeseca max će ga se proklinjat i zvat prevarom, od ove momčadi se ne može očekivat bolje, jednostavno ne može.rakurs

Ako su mogli protiv Milana, mogu i protiv Rijeke i Hajduka. Ali očito postoji neki viši problem. To znaju igrači. A možda je samo došlo do zasićenja. Činjenica su i ozlijede i da neki ne znaju.... Ali opet spomenut ću Ligu prvaka, nije 11 bodova mogla osvojiti ekipa koja ne zna ili nije taktički istrenirana.
  • FrenchMontana
    958
    Fabio je izgleda los trener i Dinamo je za njega preveliki zalogaj… ali mislim da je veci problem u momcadi jer stvarno isto izgledamo vec tri trenera za redom, a mozda i dulje, izuzev perioda sjajnog proljeca s Jakirom.

Ostavit ga do ljeta, pa odlucit kako dalje tijekom kompletnog remonta kluba/ekipe.
  • Droljo
    12.9k
    Ja ne mogu vjerovati da postoje odrasle osobe koje su toliko zaljubljene u određene ljude (sportaše) bez ikakvog interesa. Tu pojedinci nisu prežalili neki jakira, neki bjelicu, neki pak imaju takvu ljubav za Ivanovića i sve šta hoda po terenu u rijekinom dresu. Odrasle osobe, informatički pismene sa pristupom internetu. :scream:
  • Brusa
    2.4k
    nisu ljudi zaljubljeni, nego ti je to kao ona pjesma: pamtim samo sretne dane.
    A vidiš da svi koji pišu govore o naknadnoj pameti.
    Jer smo sad u kurcu i ne izgleda sa se možemo izvući iz njega.
    Tako da eto, pišemo, droljimo, jebiga....
  • Oluja
    5k
    U kojem svijetu zivite vi koji pisete da je trebao ostati Jakir, a smijenjen Maric?
    Koja bi to uprava potjerala nekoga koga je sama postavila, a ostavila onoga koga je dovela prethodna omrazena garnitura?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.