• don
    11.6k
    ostanak Cannavara bez razmišljanja. Kada se dovede SD, neka odluči el ima viziju da nastavi sa Fabiom ili ne.
  • Sibirski plavac
    3.9k
    Slažem se. Domaći treneri (u ovu kategoriju ubrajam i trenere iz susjednih zemalja) ipak više znaju što je Dinamo i koliko on znači navijačima. Strancu je Dinamo, ali i općenito bilo koji hrvatski klub, samo usputna stanica dok ne nađe neki jaki angažman. Spomenuo sam Gatussa, nekako imam osjećaj da on na ljeto neće više biti na Poljudu osvojio titulu ili ne, jer će ga sigurno zvati netko iz domovine ( a navodno Torino i Roma prema medijskim natpisima već neko vrijeme ga prate) ili neki drugi strani klub. Valdas je valjda jedini stranac u zadnjih xy godina kojem rad u nekom hrvatskom klubu nije bio samo usputna stanica već gušt.
  • mali M
    7k
    a čekaj, riječi su bitne. Pitanje u anketi je "Treba li Fabio dobiti otkaz?".
    Za to sam stisnuo "da".

Naravno da mi je bespredmetno da li ga mijenjati ovaj tren dok nemamo spremnog niti SD-a niti nemamo nekog adekvatnog da preuzme momčad..
  • Omake
    6.2k
    Bio bi teški luđak da svoju trenutnu situaciju zamjeni ovim našim kaosom Haha.
  • Odani Zgd
    80
    S našeg govornog područja,a da je neko ime....tipa Vaha
  • emilperska
    8.9k
    Trenere kao Antu Čačića i Krunu Jurčića doživljavamo olako i s previše sprdnje koju ne zaslužuju nimalo.

Kruno Jurčić je trener koji je preuzeo klub 2009. kad je imao zaostatak na tablici za jogurtom (nepovoljan politički momentum jer je Sanader bio premijer), osvojio je naslov te godine, osvojio je naslov sljedeće godine i promovirao brdo igrača i dobio otkaz jer se mamiću nije svidjela "ideja igre".

Ante Čačić je stabilizirao i digao momčad 2022. Popišao se po Hajduku u svakoj utakmici u razmjerima o kakvima danas možemo samo maštati i onda je na +7, 9 kola prije kraja dobio otkaz jer je "izgubio kontrolu nad svlačionicom".

Definitivno prema ta 2 čovjeka nismo imali jednake kriterije i poštovanje kao što imamo prema ovom Cannavaru kojem je valjda jedini plus da ga je dovela "potpuno demokratska vlast". Ali zato njihovu trenersku karijeru neće baš nikad dosegnuti.
  • Brusa
    2.4k
    Nemoj dvaput reć! :rofl:
  • austrijanac
    5.9k

Koliko takvih postoji?
  • GeneralNapoleon
    1.1k

Pa ja bih tu dodao Jakira kao mozda i najpodcijenjenijeg. Covjek je prosle sezone izvukao nemoguce makar sa brdom srece. A to se tek sad vidi. 12 pobijeda u nizu se tako uskoro nece vise ponovit. A kamoli jos da uz taj niz u 5 od 6 utakmica dobijes izravne konkurente za trofeje.
  • Nolifer
    9.8k
    Novi trener da i to što prije
  • Jos-Optimus
    4.7k
    Dođe mi da sam sebe nokautiram, ali da je Jakir ostao mi bi sada imali 10ak bodova više od Hajduka i Rijeke. Imao sam preveliko mišljenje o prinovama i mogućnostima momčadi, ali najbolnije je pogledati koliko smo imali clean sheet-ova na početku sezone s njim, a koliko sveukupno u ostatku sezone
  • Sibirski plavac
    3.9k
    I novi SD zajedno sa njim.
  • GeneralNapoleon
    1.1k

Pa Jakir je ove sezone nas daleko najuvjerljiviji trener. Lik je prosle sezone pokazao da moze iz govana napravit pitu.

Ocito je skuzio da sa ovim odronom od igrackog kadra ne moze igra klopp ball i adaptirao se sto je odlika dobrih trenera.

Ovo sigurno moze i u nepopularno. Ali Jakir je mozda i neki vrh trenera koje mi mozemo dovest i dugorocno drzat. Slicno kao Bjelica.

Najozbiljnije mislim da se fakat zesce podcjienjuje prosla sezone i sto je covjek uspio izvuc. I to govorim iskljucivo kao general poslije bitke jer sam nakon Bayerna i sam zazivao njegovu smjenu. Ali tu cu pojest uvjereno vlastita govna i rec da je to mozda i najveca greska ove sezone.
  • Jos-Optimus
    4.7k
    apsolutno sve potpisujem..i ja sam se derao da ga smijene
  • NitkoBitan
    23.7k
    Dovodenje Sopica bi mi bila suptilna poruka "Pripremite se na low budget Dinamo u Konferencijskoj ligi" :sweat:

Glavni problem je u samopouzdanju igraca, a jednom mora i nas krenut u seriju jer nitko ne negira da imamo najkvalitetniji kadar u ligi. Koliko nas je puta spavavao pobjednicki mentalitet koji nam je davao golove u zadnjim minutama utakmice, pa i vanserijske obrane golmana... Fali prvenstveno toga.

Vise nismo lovina nego lovci pa se i ponasajmo u skladu s tim. Ponizno utakmicu po utakmicu bez euforija i drama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.