• Kujtim Shalla
    4.3k
    Dobro jutro svima, nije neki osjećaj jbg, ali barem nisam mamuran srećom. Nije bilo potrebe za alkoholom. Nisam unutra da bi znao Baturininu fizičku spremu, zamjena onako u teoriji normalna. Igrač manje i mjenjač ofanzivca a stavljam defanzivnijeg igrača . Ali je alarmantni ako je to neki njegov limit i da nije baš spreman za 90. U suprotnom Batija naprijed i vadiš Kangu. Kakav crni Kulenović,već imamo igrača manje. Nije ni trebao na terenu. A Stojke ,to mi je još gluplja zamjena jer imam osjećaj da Stojković može tri tekme odigrati u cugu . Dečko ne staje ,ko vibrator na Duracell baterijama . Dobili smo igračinu
  • Odani Zgd
    80
    Budi faca i ponudi ostavku.Najedi se cikle,popij sok iz sokovnika i odlepršaj iz Dinama tugo od trenera
  • Laugreano
    3.6k
    Nama je trener najmanji problem. Najbolje da svakih mjesec dana mjenjamo, pa onaj deseti mozda upali.
  • Mathiasovi Chageri
    4k
    Čovjek nema svoju temu pa pišem ovdje, ali jel netko zna dal Sandro Perković ima Zajecove gole slike ili što točno ima da ga se drži na klupi već treći mandat trenera?

Cannavaro je klaun i treba dobiti otkaz ali to ništa neće značiti ako će Perković prosipati svoje znanje pored četvrtog trenera.
  • San Lorenzo
    18.7k

Kakve crne veze ima Sandro Perković, čovjek je tamo da raznosi čunjeve na treninzima i djeli igračima markirke, glavni i odgovorni su Mister i onaj maneken od pomoćnika mu.
  • Toni90d
    1.3k

U teorij tako izgleda, ali kad pogledaš na TV-u, uvijek je Mister u komunikaciji sa Perkovićem, izmjene kao da su Jakir/Bjelica na klupi. Tko zna skim Perković komunicirati preko one slušalice i šta onda dalje prenosi na klupu, je li taj netko na tribinama iz starog stožera ili je došao netko novi sa Cannavarom? Ili mu je slušalica samo za komunikaciju sa doktorom kad je ovaj u terenu?

Meni i dalje nije jasno kako kod nas pomoćni treneri prežive bar 3 glavna trenera.
  • Zg123
    1.3k
    Blago nama ako nam je pomocni trener Perkovic najveci problem
  • Toni90d
    1.3k

Da je glavni problem nije, ali da je dio problema, to je.
  • GeneralNapoleon
    1.1k
    Kaj nije bilo receno da je Perkovic zaduzen za organizaciju obrane? Mislim ako je istina onda stvarno nije neko cudo kaj nas pune ko na traci. Ali to mi zvuci nevjerojatno. Cemu bi onda glavni trener uopce sluzio?
  • Facke
    5.3k
    Arrivederci
  • znajdatevolimja
    286

Ja sam pomislio da je smijenjen kad sam vidio ovo..
  • GeneralNapoleon
    1.1k

Jesu li to inasjderske (daj Boze) ili samo zelje? :lol:
  • masacusec
    4.7k
    Po čemu će novi trener biti rješenje?
    Novi trener će odati tajnu kangi kako da fula stativu i zabije gol? Naučit će mmaea kako dobro igrati? Naučit će golmana braniti?
    Upravo, ove navedene treba mijenjati, a ne trenera!

Fabio, stay here and dont move!
  • Hrc-Vg
    594
    Fabio je naš najmanji problem, ja mislim da čovek ima potencijala i dao bi mu da s novim SD složi momčad za iduću sezonu…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.