• Dinamo-SB
    162
    Hajduk je imao 2 šuta u okvir gola i 2 gola- s 2 igrača manje protiv Dinama. Od toga jedno autogol i drugi gol Krovinovic dao glavom nece ga dat vise do kraja karijere.Nije Dinamo bajno odigrao kao i čitave sezone,ali nije ovo danas bio teški kriminal kao što svi prezentiraju na Zoni. Nedostajalo je malo sreće. Žuti Kaliku na vrijeme, malo ukljucenja mozga Ristovskog ili nesto trece i tri boda bi se pisala i mozda bi bila poticaj za dalje i za bolju igru.
    Ponavljam, nije jos nista izgubljeno. Bajno nije,dobro nije,ali izgubili nismo,jos smo zivi uz ovakvu sezonu.To sto smo jos zivi je jos veca stvar i čudo s obzirom na cijelu nasu sezonu i rezultate. Treba nam ta jedna utakmica gdje ce sve ici na nas mlin, gdje ce protivnicka ekipa dobit crveni, mi zabiberit 3-4 komada da nam ulazi sve sto opalimo itd. Kad se to desi,a mi to ne iskoristimo- e onda cu se predat. Sad se odbijam predat bez obzira na ovu nikakvu situaciju.
  • Marley
    3.2k
    Dobro koji je k...c s tim ubacivanjem baklji u teren??? Nemojte mi samo pricat o navijackom folkloru. Ne postoji nijedno suvislo objasnjenje zasto bi ijedna normalna osoba isla gadjati bakljom igraca, SVOG IGRACA!
    :down:
  • ljmaric
    24
    Nažalost utakmica je izgubljena zbog Ristovskog i neopreznog, da ne kažem za jednog iskusnog igrača, glupog starta; nedovoljno fizički spremne većine Dinamovih igrača koji su startali danas i igrali u srijedu vodomet za što ponovno klub snosi odgovornost (za ogromne lokve na terenu na kojem očigledno drenaža ne funkcionira, na travnjaku koji desetljećima slovi za ponajbolji u HNLu, prije nego se instalirao famozni talijanski travnjak) ; te zbog nepravovremenih i nelogičnih izmjena i pogrešaka stručnog stožera.

Šteta. Da samo jedno od gore nabrojana tri nije nastupilo, vjerojatno bi se danas uzelo na guzove sva tri boda.

Za Klemmovce na ulazu na Jug nemam više riječi. Da li klub išta poduzima po pitanju pregleda gostujućih navijača? Ne mogu se oteti dojmu da mi je bilo čudno zašto 20ak tovara stoji na vrhu Juga i nešto pogledava prema dolje iza preko zida?! Kako je moguće unijeti toliku količinu pirotehnike?
  • Mihael2305
    158
    Ne mogu se oteti dojmu da mi je bilo čudno zašto 20ak tovara stoji na vrhu Juga i nešto pogledava prema dolje iza preko zida?! Kako je moguće unijeti toliku količinu pirotehnike?

To sam se i ja bio zapitao... vidim svi stoje dolje uz transparente a njih 15-20 ih stoji na vrhu juga i gledaju dole iza tribine. Moguće da imaju nekog od zaštitara... il samo stoje gore i gledaju kako je divan grad
  • El Madrigal
    168

Ja ne pljujem i nisam pesimist, samo realist. Nismo onda gledali istu tekmu, a Hajduk je osim dva gola imao još 3 situacije koje srećom nisu zabili. Zato nije problem u nesreći, jer sreće smo imali. Ali šta bi bilo kad bi bilo bez crvenog, vjerujem da bi se pobjeda izvukla! Ili da se Kalika kažnjavao kako treba, možda bi i on popio crveni. Sve je to "ki bi da bi". I zar nije sreća što smo nakon 6 kola na identičnom odstojanju od 1. I 2.?! Tri derbija - 1 bod! Dakle sreće više nego smo ju izazvali/ zaslužili!
    Slažem se da smo i dalje živi, ali to moraju shvatiti igrači! Imaš novih 7 kola do iduće Rijeke na Maksimiru. Ako igrači misle biti prvi, neka pobjede tih 7 kola, a Hajduk i Rijeka u međuvremenu neka odigraju x i još 1 kiks i eto nas opet u situaciji da derbiji odlučuju. Ali to je opet mašta i nerealni optimizam. Ali i ja još uvijek vjerujem da nije gotovo.
  • Nogo
    5.7k

Da je Kalik dobio bar jedan žuti karton možda nebi došlo do crvenog Riste itd...kažu dobro je odsudio..
  • Dinamo-SB
    162
    ma nisam reko da pljujes i da si pesimist,imao je hajduk prilika,al da je hajduk odigrao nez ni ja sta ne bih se slozio. A uzmi u obzir da agresivnost Kalika bez zutog da je puno doprinjela tome da budu jedan dio utakmice dobri. Pogotovo drugi dio prvog poluvremena. + ozljedio nam Ademija koji ponavljam je bas dobro izgledao na pocetku.Sad bas gledam - dueli Ademija 5/5.

Ne branim ja nikog,prvi sam kriticar nekih stvari u klubu i određenih ljudi,ali se ne bih slozio s tobom da imamo srece. Bas bi rekao da nemamo srece,ali ocito zasluzeno i moja teorija je da nemamo srece jer i u nekim drugim stvarima grijesimo i ne zelimo si to priznati,pocevsi od vladajucih pa do običnog fana. Jer srecu treba isprovocirat,a isprovocirat ces ju kad si iskren prema sebi i svojim greskama i nastojat da ih ispravis. Izađeš,kazes direktno,indirektno pogrijesili smo s nezz Mmaeom i placom,Maricem kao SD,transferima,nekim stvarima unutar kluba itd itd i kazes sta je tu,bilo je u dobroj namjeri i jbg ajmo stisnit max i to je to. Onda dođe i ta sreca kad ju zasluzis.

Imaš novih 7 kola do iduće Rijeke na Maksimiru. Ako igrači misle biti prvi, neka pobjede tih 7 kolaEl Madrigal

Slazem se s ovim. Uopce ne brinem kako ce drugi proc i stanje na ljestvci i koliko cemo kasnit. Samo me zanima narednih 7 pobjeda.
  • Petar86
    1.1k
    kažu dobro je odsudioNogo

Nekidan sam ga branio tu na forumu pa cu i sad dati osvrt. Mislim osim tog zutog Kaliku da je odsudio utakmicu gotovo perfektno. Nakon Sieberta najbolje odsuden derbi u ohoho godina. To najbolje prikazuje da cak i na ovako sizofrenom forumu samo 2-3 pojedinca smeta sudenje.

Danas je rezultat kakav je najvise zbog te vezne linije gdje mi uz Baturinu jednostavno ne mozemo trpiti jos jednog igraca slicnog profila (Stojkovic) top ofanzivno, defanzivno malo i nista. Ademi je jeo njihovu vezu dok nije usao Sucic kojem je glava odavno u Italiji. Mogli su oni nas, mogli smo mi njih ali na kraju smatram da je 2-2 najrealniji rezultat.
  • Carrasco
    5.4k
    6 faulova... ni u jednoj situaciji nije bio ni blizu lopte...
  • sanjinlego
    3.7k

Potpuno se slažem. Mi konstantno visimo, pa čak i u pojedinim trenucima s Ademijem. Nama treba jedan, čak možda i dva pitbulla iza Stojkovića, Baturine i Hoxhe/Pjace, te gore Kange. Iako je Miške znao to pokriti, nije ni on taj pravi profil razbijača i onaj koji će “poderati” guzicu za ove ispred. Zato je Rijeka tu s Petrovičem i Selahijem beton.
  • Crusades
    14.8k
    Ne postoji nijedno suvislo objasnjenje zasto bi ijedna normalna osoba isla gadjati bakljom igraca, SVOG IGRACA!Marley

Nije ti nitko namjerno gađao lieblinga, daj ne komentiraj stvari u koje se ne razumiješ.

Sigurno netko gleda gdje gađa s bakljom dok se pokušava sakrit od kamera i svega.
  • miro
    5.9k
    pa zašto uopće baca toliko daleko na teren, ne kužim? Umjesto da se koncentriramo na navijanje, koje je i danas moglo i trebalo biti puno bolje, mi se idemo nadjebavat s Torcidom u bakljama, a tu nas pojedu za doručak (ne ulazim zašto je to tako, ali je činjenica)
  • Dr Hofmann
    2.3k
    Mene opet ubije igra Dinama, mi nemamo nikakav pritisak, apsolutno ništa, dali smo dva gola iz ničeg i to nismo materijalizirali. I kako je onaj jebeni Krovinović ostao sam?
  • NitkoBitan
    23.7k
    mi se idemo nadjebavat s Torcidom u bakljamamiro

Kaj sve necu procitat... kog boli k za njih. Najbolje da ne palimo jer oni pale.

Umjesto da se koncentriramo na navijanje, koje je i danas moglo i trebalo biti puno boljemiro

Navijanje na sjeveru je danas bilo vrlo dobro.
  • Krizy
    53.3k
    Prvi gol glavom u karijeri za Filipa Krovinovića :zip:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.