• K3p
    230

Zdravko jesi to ti :rofl: :rofl:
  • kajjaznam
    94
    Ee, bjesan sam ko pas. Sad bih postrojio cikelu upravu i sve po spisku
  • NitkoBitan
    23.7k
    Postrojio bi Ristovskog jer smo zahvaljujuci njemu ostali bez 3 boda.
  • Mihael2305
    158
    Meni i dalje nije jasno da nitko ne komentira o zaštitarima... ispadamo teške budale, klemm nemre držat kokošinjac a kamoli derbi hajduka i dinama, i slč.

Sramotno kako dinamo kao gospodski i najveći Hrvaski klub ima takvu organizaciju

Svaki derbi unose nešto provokativnog sadržaja, još uz to pokoju bakljicu,vatrometčić, topovski udar...kaj si ga gura u pakšu il šta?

Pa daj me nemoj zajeb., Danas me neki mali na sjeveru pregledavo, samo mi je pregledo lijevo rame i odma pustio. Pitam se kak su njih tamo pregledavali...
  • Rakovica1986
    959
    Teška utakmica i težak tjedan ispred nas.

Ušli smo agresivno u utakmicu, no treba biti pošten i priznati da možemo biti zadovoljni što smo sa 1-1 otišli na odmor jer smo nakon gola ponovno stali, a to je nešto što nas "krasi" već duže vremena i kroz nekoliko trenera. Dinamo golove u HNL-u mora primati samo zbog toga što je unatoč vodstvu i kontroli previše otišao naprijed tražeći drugi, a ne braniti 1:0.

Drugo poluvrijeme smo krenuli dobro, zabili taj gol i onda neiskusno ostali sa igračem manje. Rile je igrao solidnu utakmicu, morao je biti mudriji i sam je svjestan toga.

Netko može pričati o tome da je lako biti general poslije bitke, ali ključni trenutak utakmice (nije prvi put da to radimo) je katastrofalan tajming ulaska Kačavende i Kulenovića u 87-88 minuti. Kriv je apsolutno cijeli stožer predvođen Cannavarom, a pogotovo jedan Sandro Perković sa onim likovima koji su kao neki pomoćni treneri, a zapravo su jedan goli kurac po mom mišljenju.

Pa stisni zube te dvije minute, imaj spremne zamjene i čekaj da krene sudački dodatak. Onda legneš na pod Stojkoviću i tražiš zamjenu, a ne netom prije da ti se i taj period uključi u nadoknadu + ne trošiš istu, a imaš igrača manje.

U ovakvim utakmicama je samo to malo potrebno, ne ulazeći u to da je onaj rudlavi cigan zabio prvi gol u karijeri glavom nama u najbitnijoj utakmici sezone. Meni je neshvatljivo da ljudi s toliko nogometnog iskustva ne poznaju i ne iskorištavaju neke osnove jebenog nogometa.

Igramo do kraja, nema predaje, no količina amaterizma u sportskom segmentu našeg Dinama ove godine se kosi sa zdravim razumom.
  • The Undertaker
    7k
    no količina amaterizma u sportskom segmentu našeg Dinama ove godine se kosi sa zdravim razumomRakovica1986

Ne znam da li se vidilo, Ademi je signalizirao da ne može više 10ak minuta prije nego je izašao. Klupa za to vrijeme nije pripremila zamjenu.
    Na Osijeku su izvukli Franjića umjesto ozlijeđenog Pjace pa se blijedo gledali.
    Ne znam što bih rekao na sve ovo...
  • El Madrigal
    168
    O tome se može raspravljati, dapače, raspravlja se i kritizira u zadnje vrijeme.
    Ali žaliti što nam žgadija nije dala treći i željeti da tvoj klub izgubi je dno dna. Fuj!
    Nemrem igra Dinamo

Nema smisla s takvima ista raspravljati!
  • El Madrigal
    168
    Ne znam da li se vidilo, Ademi je signalizirao da ne može više 10ak minuta prije nego je izašao. Klupa za to vrijeme nije pripremila zamjenu.
    Na Osijeku su izvukli Franjića umjesto ozlijeđenog Pjace pa se blijedo gledali.
    Ne znam što bih rekao na sve ovo...
    The Undertaker

Iskreno, Cannavaro se čudio kako već Ademi traži zamjenu, zato što je vjerojatno upućen da je to napravio već tri puta u prvom poluvremenu ove sezone, i htio je vidjeti razvoj situacije. Ademi u idućih 10 minuta pokazuje da ipak može, a onda je pretrpio još jedan prekršaj i morao izaći.
  • jp23
    3k
    Može li mi netko reći, situacija negdje u prvom poluvremenu, Livaja ide sam na nekog od naših igrača? Ono kad ide sa jedne strane, prođe ga, ovaj padne, Livaja zastane da bi promjenio smjer, ovaj se ustane i Livaja ga opet prođe na drugu stranu? Jel to bio Galešić, Sučić ili Franjić?
  • El Madrigal
    168

Da, ako ćemo biti iskreni, Hajduk je imao više šansi i prilika, zapravo smo mi sretniji ovim bodom.
  • The Undertaker
    7k
    Ne znam, ako ti igrač signalizira ozljedu, njegova zamjena mora biti spremna na klupi. Ako i ne uđe, koga briga...
  • Rakovica1986
    959
    upravo to. Smatram da im je zadatak Cannavaru objasniti kontekst utakmica/gostovanja jer ne možeš sve preko videa znati i isto tako svih 90 minuta bit koncentriran i vodit računa da imaš pravovremenu reakciju, naravno kada ti glavni trener to odobri.

Da se razumijemo, ne amnestiram ovdje Cannavara, ali valjda nečemu i služe ti pomoćnici.
  • El Madrigal
    168
    Da se razumijemo ne amnestiram ovdje Cannavara, ali valjda nečemu i služe ti pomoćnici.Rakovica1986

Sandro Perkovic ima i previše ovlasti. Zato i imamo tih situacija!
  • jp23
    3k
    Hvala na info, nisam bio siguran koji je od njih na kraju bio. Ta cjelokupna sekvenca mi je bila bolna za gledati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.