• Omake
    6.2k
    Sucic i Rog kombinirano 2/14 dueli. Kacavenda 2/3
  • Praskaton
    3.9k
    Iskreno nisam pretjerano razočaran jer nisam nista bolje očekivao.Pa ljudi moji kako mi igramo većinu utakmica ove sezone.
    Možda bi izborili pobjedu da smo ostali 11 na 11 al dojam i igra nebi bila nista bolja i kiksali bi kad tad.Treba nam čudo za bit prvak,gotovo pa nemoguće.Ja se jedino nadam da će tovarska stoka kiksat 2-3 puta do kraja pa ih preskočimo.
    Titulu se njima u ruke ne smije dati.

A mi...Ne znam tko je zasrao al je zasrao.Ne nadam se ničem dobrom do kraja sezone.
    Sve miriše na to da se ne zna naći SD pa će kao i puno puta uz pritisak javnosti biti izabran netko ko nije dostojan Dinama.
    Tako dovodimo igrače,tako dovodimo skaute,trenere.
    Čekamo,razmisljamo,sagledamo da bi navijači mislili vidiš kako su to stručni ljudi i onda uz paniku biramo loše rješenje.

Tužno šta ste napravili od Dinama ove sezone.
  • ZrnTSCHeZ
    891
    Moze li sta pozitivno se izvuc iz ove tekme?Roky

Nismo (dodatno) zaostali.

Nismo prvi primili gol (unatoč njihovoj šansi u 29.sekundi).

Čak smo oko 15000 plavih navijača, simpatizera i pozera na lijepi sunčani dan dovukli na tekmu HNLa...da nam je samo kapacitet stadiona veći...

Reducirali smo tovare na simboličnih 10 min neprestanog raketiranja i bombardiranja sa samo jednim projektilom do centra.

Nismo ozlijedili svog golmana vlastitom bakljom.
  • tom
    75
    Sljedeći put ga počastit pićem za zaletavanje na našu klupu doma. Kakvih sve klaunova ima na ovoj zoni
  • Jurki
    16k
    Tovari nas izdominirali u sredini i to zestoko.. bez obzira na igraca manje.. a i ne kuzim kog kurca je Rile igral danas.. a nije igral nist ovo proljece.
    Stali smo otraga i cekali da dobijemo gol umjesto da smo ih nakon drugog gola stisnuli i zabili im treci.
    Jos jedna utakmica za zaborav.
    Psihicki sam prazan, mrtav.

Za trenera nemam rijeci i njegovi potezi mi nisu jasni..
    Kakav on nogomet igra.. jebala ga zlatna lopta.
    Nakon svih sastanaka igraca.. danas opet anemicni do bola.
    Igramo tesko smece od nogometa.
    hvala im svima kaj mi je opet muka u zelucu.

Vise mi nije ni do zivota.
  • jedan u nizu
    12.2k
    isto ko i misicu
    Covjek prozivio nokaut za koji je realno 5 utakmica suspenziju i onda jos misic ide samarcine djelit
    Bas seljacki
    bbb medimurje

Misic je krenuo na Lucica jer je Lucic napucao loptu prema nasoj klupi, i onda trcao na njih.
    Nije dosao Lucicu dok se rukovao sa Kacavendom pa ga stisnuo malo.
  • ShanKu
    1.4k
    What happened here? :sweat:
    Screenshot-20250302-203023-Flashscore.jpg
  • hb1
    37
    Ja više imam osjećaj da svaku odbijenu loptu mi ili ne znamo pokupit ili nemamo sreće da je pokupimo, ugl kao da je 95% drugih loptih zavrsi kod protivnika.
  • Danko
    1.6k

Slažem se, bila je idealna situacija za desni direkt a ne nekakav šamarčić
  • Nemrem igra Dinamo
    2.8k

I ti se nazivaš navijačem Dinama? Što sve neću pročitati ovdje...
  • MarK
    890
    Hoxha je po stoti put pokazao da je ništa više nego igrač za ulazak s klupe. Koji klinac Pjaca nije startao ako je mogao kasnije bez problema igrati? Daj Bože da Fabio odleti jbeš mi sve ako on vidi ikakvu razliku među igračima.
  • Pacho
    269

I galesic je za to sankcioniran. A ako ovaj zeli sam dijeliti pravdu onda neka bude spreman dobiti po lampi i biti kartoniran.
  • Zagreb1992
    2.1k

A zašto se pretvaramo da je sve u redu kad nije ? Doma u derbiju nemaš muda odigrati kvalitetno nego se nakon gola povućeš i misliš da će biti sve u redu ...dosta više laganja samih sebe
  • Nemrem igra Dinamo
    2.8k

O tome se može raspravljati, dapače, raspravlja se i kritizira u zadnje vrijeme.
    Ali žaliti što nam žgadija nije dala treći i željeti da tvoj klub izgubi je dno dna. Fuj!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.