• Orc123
    11.3k
    nisam rekao da nema pojma, ali mi govorimo o dugorocnom rjesenju za klupu Dinama. Garsija i Kovacevic igraju 100puta ljepsi nogomet nego sto ga on igrao s Rijekom i to sa duplo boljim momcadi.....
    nama ako Fabio ovo ne izvuce treba trener s iskustvom ili veliki potencijal....Sopic nije ni jedno vec je obican populista....
  • Ali
    2.6k

A kaj te smetaju petko i misic na klupi danas ?

Tko je trebao umjesto njih ?

Tko od bitnih fali : Belcar , Čavlina (G), Cordoba, Kačavenda, Kulenović, Mbuku, Mišić, Petković, Pjaca, Rog, Sučić, Torrente R ?

Kaj je trebao juniore za koje svi znaju da nece uci, pa Petko je ionako realno lider ove ekipe i puno znaci makar i sa klupe kad daje savjet
  • Sava Krpa
    469
    Napretka nema, prvenstveno nam izmice ili je već izmaklo a kod nekih vlada mišljenje da ga treba ostaviti jer eto kao to bi bio četvrti trener. To je isto da imas 36 godina i treću ozbiljnu vezu, saznas da te vara ali ćeš je svejedno ženiti jer eto glupo je da tražiš sada četvrtu i pokušaš sebi olakšati život.
  • quizzy86
    178
    Imao je moju podršku od početka, ali ovo stvarno nema smisla.. 10 utakmica je prošlo, a Dinamo se nije pomaknuo ni milimetra otkako je otišao Bjelica.. kao što njegovim dolaskom nismo skoro ništa dobili, tako nismo ni dolaskog talijanskog stručnjaka sa velikim iskustvom u Kini.. mislim ne želim upirat u Cannavara samo, zna se ko je za ovo odgovoran, ali mi IGRU nemamo i to je zabrinjavajuće!
  • Praskaton
    4.3k

Imao je i Jakir lijepi niz pa smo povjerovali da je taj.Nije.Kao ni Sopic,ni Bjelica ni Cannavaro.

Stvarno mislite da bi Sopic sad ušao kao kauboj i napravio dar mar.Ako covjek koji je prošao u nogometnom životu više nego svi ovi gore nabrojani ne može doprijeti do ekipe da se trgne i pokaže nešto na terenu kako će to onda Sopić ?

Nema smisla sad mijenjat trenera pa onda ako novi ne bude po volji SD-u ili nastavi jednako loše rezultate potrošit i njega kako god se zvao.

Remont.Provjetravanje.Od svlačionice do ureda.
  • Ali
    2.6k
    Pustit Fabia do kraja sezone. Bilo tko da sada dodje nece moci nista bitno promijeniti.
    Ako Fabio osvoji ostaje i slijedecu sezonu s razlogom.
    Ako Fabio neosvoji titulu sam ce otici a onda platis Kovacevica da povede pripreme i novu sezonu.
  • Guest1986
    69
    da ali nije isto igrati lijepi nogomet s Slavenom di nema nikakvog pritiska ili kod nas di se traze svaku tekmu pobjede. To bi bila ista prica s Jakirom , prvi poraz odustalo bi se od takve igre

moje misljenje je da bi donio tu potrebnu energiju koja nama fali. Da li je dugorocno rijesenje ja to neznam. A po meni ima smisla mijenjat trenera kad svi vidimo da Fabio nije taj. Zasto odustat od titule ako jos ima dosta bodova u igru
  • Dudu9
    1.6k
    Nažalost postao je trener dinamo samo radi populizma, veliki igrač zlatna lopta, ga budu slušali nije bitan CV, i sad vidimo zašto nije dobio priliku u Italiji, nemamo nikakvu igru nabijanje lopte od strane stopera nije ono za šta on prima 2mil godišnje
  • austrijanac
    6.5k
    Samo je potvrdio ono što se naziralo i prije.

Ovoj ekipi fali nešto, te 7 trenera to neće promjenit
  • Brusa
    2.8k
    Ako Fabio neosvoji titulu sam ce oticiAli

Zašto misliš da bi sam otišao? To je rekao ili mu ističe ugovor ili što?
  • ŽacZgb
    216
    Nama nije problem u treneru. Možemo raspravljati o zamjenama danas i odlukama,ali mi na terenu izgledamo isto pod 3 trenera.
    Kad bi i mijenjali Kovačević bi bio dobar izbor,ali on ostaje u SB do ljeta,a mi kad bi išli u smjenu trebamo trenera sad.
    Sopić je onda logična opcija,naš čovjek,navija za Dinamo… Samo ne znam kak bi on prošao u Dinamu sa svojim metodama i da li je pravi čovjek za posao koji nas čeka na ljeto. Iskreno ne znam ni da li je Cannavaro taj,pa ak u klubu razmatraju smjenu,nek požure.
  • Ali
    2.6k

A zasto miskis da nece sam otici ?
    Pa nije on Bjelica da ce cekat otpremninu ?

Covjek je sam rekao nakon sto su smijenili Marica da s obzirom da ga je Maric doveo i on daje mandat na raspolaganje upravi.

Mozda nije najbolji takticar i ima izazova sa motiviranjem preplacenih stopera , ali je iznad svega gospodin.

A i nije naodmet napomenuti da je godisnju gazu u kini imao cca 12 mila € , pa mu sigurno nece biti motiv par stotica tisuca eura pa da cega da ga smjene itd.
  • El Madrigal
    297
    Teške teme, klub će ispasti neozbiljan ako potjera Cannavara, ali možda postoji netko tko bi ipak promijenio stanje u momčadi i zaredao 5-6 pobjeda. Ovi koji su za smjenu, ali pod uvjetom da dođe prvo SD i da se gleda dugoročno, mislim da niste u pravu, jer sad treba neka ho-ruk opcija koja će moći promijeniti učmalu momčad, odnosno skup pojedinaca. A onda do kraja 4. mjeseca dovesti SD a i pripremati teren za ljeto i novi početak.
    Ja se bojim da ekipa koja je tu duže od godinu dana (igrači) jednostavno bojkotira novu upravu. Jer, drugog objašnjenja nema. Ne prihvaćaju novi poredak i misle da su iznad kluba. Biraju tekme, uzimaju pare i ne žele. Nitko o tome ne priča, ali nije to samo teorija zavjere, ima tu istine. To su : Ademi, Petković, Rile, Mišić, Ktc, Zagorac, Baturina, Perić, Nevistić. Sučića boli briga, on je ionako igrač Intera i čuva se za Svjetsko klupsko prvenstvo. Cordoba, Mbuku, nisu ni za šta. Franjić i Rog na posudbi, skloni ozljedama...
    Što u takvoj situaciji može bilo koji trener?
    Ja bih volio da dođe netko i "razbuca" ekipu, ali tko?
  • miro
    6.3k
    dečko iz Napulja će ostavit 2 milje ojra, how yes no, znaš ti kolko košta čupa u Istambulu
  • The Undertaker
    7.7k
    Ako Bjelica nije uspio promjeniti ništa u kratko vrijeme, neće ni nitko drugi. Danas su igrali mahom "domaći " igrači pa je opet debakl i od igre i od rezultata. Standardizirati i ekipu i formaciju dok god ima teoretske šanse za titulu pa što bude.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.