• Patak
    3.1k
    Prvo novi SD pa onda vidjeti kaj s trenerom.
  • Zagreb1992
    2.1k
    Petković i Mišić nisu spremni za igranje ..Čemu onda ovo stavljanje na klupu njih 2 ? Radi motivacije igračima ili ?
  • Guest1986
    69
    ne slazem se. Ajde da se imas za kaj uhvatit ali ja ne vidim ništa pozitivno u našoj igri da se možemo nadat da ce ispuniti cilj. Izgubi utakmicu pa u idućoj opet isti kurac i tak u krug
  • Sibirski plavac
    3.9k
    cetvrti trener u sezoniGuest1986

Ne bi meni ovo bio problem kad bi se dovelo dobro i prije svega DUGOROČNO rješenje. Razni Sopići, Čabraje i slični mi djeluju kao što sam već ranije napisao kao odlični "vatrogasci", ali na neke duže staze imam osjećaj da bismo i njih za par mjeseci ispračali iz Maksimira sa još jednom otpremninom.
    Garcia i Kovačević su mi top opcije, ali nema šanse da oni usred borbe za Europu napuste svoje ekipe, ma koliko god se pričalo da bi svi treneri u HNL-u "odletjeli" na prvi poziv Dinama. Pošto je Kovačevič navodno odbio Osijek on otpada zasad, a vjerojatno i Garcia ne bi napustio ekipu koju je doveo do savršenstva, i još ima šansu boriti se za Europa, a možda i za kup.
  • Jurki
    16k
    Malo kad razmislim o svemu..
    mali žabarčić kad se rodi.. vec ima nogometnu taktiku u malom prstu.. a mi smo angazirali valjda jedinog žabara na svijetu koji nema pojma o taktici.

Kakve taj lik moze debilne poteze potegnuti to je strava i uzas.

bmk al je ovaj cetvrti ili 444 trener u sezoni.
    Nekaj kaj ne valja, nema smisla ostavljati na klupi. Skurcal bu do kraja igrace psihicki i onda bumo tek imali zesce probleme.
    Lik se zgubil totalka, zapravo, nikad nije ni smel biti angaziran za trenera.
    A cinjenicu da nam je zlo od njegovog nogometa da ni ne spominjem.
  • Brusa
    2.4k
    Vratite navodnike u naslov teme.
  • Tongo Doumbia
    6k
    Koliko smo potonuli da se nije pokrenula ni stara dobra “novi trener Dinama 155.” tema
  • GeneralNapoleon
    1.1k

Pa ali mi ako smatramo da ima jos sanse za naslov i trebamo vatrogasca :lol:
  • Orc123
    10.8k
    Pa prvo valjda dovedes SD koji bi trebao birati trenera!? Tako bar ozbiljni klubovi rade koje vode ozbiljni ljudi! S razlogom klub ne vodiš Ti,ja, Mi! Ne rjesava se 4. Trener u sezoni nakon 7-8 utakmica u situaciji kad nemas Sportskog direktora koji bi to trebao napraviti i na kraju krajeva izabrati svojeg trenera za kojeg ce i odgovrati!
  • Sibirski plavac
    3.9k

Pa dobro, ali treba nekad gledat i dugoročno. Meni su npr. Garcia ili Kovačević treneri koji bi mogli izvući ovu sezonu a onda u budućnosti ostati u Dinamu na duži period, dok za trenere poput Sopića, Čabraje i slične taj neki dugoročni ostanak baš i ne vidim. I Čačić je doveden kao vatrogasac, spasio prvenstvo, ostao još neko vrijeme di je bio i više nego dobar, da bi mu na kraju ipak presudio poraz u kupu protiv budućeg drugoligaša...
  • Dinamosaur
    2k
    Da imam ikakve ovlasti u klubu- pedala jos prije tunela. Stari, sjebo si 3 najbitnije tekme, obrana ti sve gora, pomaka nema. Hvala dovidenja
  • SjevernaStrana
    2.3k
    Zato što trener nije nula od čovjeka.
  • Orc123
    10.8k
    A gdje se Sopic dokazao? Koga je trenirao? Sta je osvojio? Pa za njega se ne bi ni culo, nit bi bio po novinama da mu svaki intervju nije sarkazam, ironija i sprdavanje pa su od njega mediji radili dvorsku ludu...pa taj isti Sopic je sa puno boljim kadrom koji imao u Rijeci radio duplo slabiji posao od Đalovića! Sta je tako revolucionarno u njegovom trenerskom rukopisu?? To kaj vodi poslje pobjede na bengu ili kaj u 2h po noci rastrcava momcad? Daj me nemoj klat.....lik je zesci populist nista vise.

Kod Kovacevica i Garsije se bar vidi trenerov rukopis.......
  • Guest1986
    69
    sad pretjerujes, taj isti Sopic je proslo proljece imao ak se ne varam 14 pobjeda u 15 utakmica tak da bas nemam pojma je malo bahata rijec. Jer kaj je to Garcia osvojio ili Kovacevic ? Ok ekipe im igraju lijepo, ali dodite u ekipu punu egoista pa igrajte tako. Pa nije isto vodit Slaven , Istru i Dinamo.
    Samo da dodam da Đalovic ima na klupi rijeke 1,94 ppg a Sopic je imao 2,0 . Nije Đalovic duplo bolji, zapravo je losiji. Samo mu ide u prilog da je Dinamo kriminalan. Jer da je Dinamo na razini od prošle godine bio bio na plus 7 a ne minus
  • GeneralNapoleon
    1.1k

Pa gle mnogo toga ne radis il tocnije ne bih trebao radit. Ne bih se trebao uopce uspijet dovest u ovakvu situaciju. Rezon da nemremo i treci put mijenjat trenera mi nema smisla.

Kao sto sam vec rekao. Treba odlucit jel je sezona ispusena ili ima jos nade. Ako smatras da ima jos nade onda radi sve u tvojoj moci da se uspijes jos nekako izvuc. Ako je to smijena cetvrtog trenera u sezoni onda nela bude tako. A smijena Cannavara je zadnja slamka nade jer on to izvuc NECE. I to je jasno kao dan.

Opet sve pitanje na sto sad ciljamo. Garcia i Kovacevic su mi dobre opcije i za odmah i za dugorocno. Makar mislim da bi recimo Sopic bio bolje kratkorocno a losije dugorocno rijesenje. Sve je u procijeni sto sad zelimo i kakve sanse na sto procijenjujemo.

Ako smatramo da sanse za naslov ima onda ajmo napravit sada to sto je u nasoj moci i sto ce te kolko god minimalne sanse bile povecat. Pa makar to bilo kratkorocno rijesenje.

Dugorocno mislim da je Kovacevic top. Ali kao sto kazes ni on ni Garcia vjerojatno ne bih sad dosli. Ali ako smo odustali od naslova sad i gledamo iskljucivo dugorocno. Jer samo mozes gledat iskljucibo dugorocno ako si odustao od gasenja vatre koju sad imas onda svakako nebitno ostao li trener jos par kola. Neka se onda dovede SD pa neka SD odluci.

Naravno postoji i kako kazes i srednji put gdje gledamo kratkorocno i dugorocno. Ali mislim da sad nema bas neki kandidat koji bi u oba kriterija bio bolji od ostalih.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.