• Žan
    519
    Sramota da ne vidis Ristovskog u kakvom je stanju od pocetka utakmice i jos na to zuti dobije, kako ne spusti Gabriela na beka i ubaci Cordobu umjesto Ristovskog. Stvarno mislim da ima jako puno zalutalih u ovaj posao !
  • Markelo
    3.3k
    Mogao bi ovaj lako dobit po labrnji od Kovacevića koji obavlja sjajan posao di god da dođe a onda se u tom slučaja otvara i borba za 3 mjesto u Hnl-u.
  • Cif
    325
    bilo bi mjesta za Cordobu nakon kaj smo vodili a oni napadali.Bilombi mjesta za njega i nakon crvenog jedini koji bi mogao pobječi
  • Kermit
    374
    Sramota da ne vidis Ristovskog u kakvom je stanju od pocetka utakmice i jos na to zuti dobije, kako ne spusti Gabriela na beka i ubaci Cordobu umjesto Ristovskog. Stvarno mislim da ima jako puno zalutalih u ovaj posaoŽan

Sve si rekao. S tribine se to vidjelo. Samo naši treneri ne vide očite stvari.
  • Mihaljević
    12.5k
    Prošle dvije mu Belcar starta, sad Belcar ne dobija šansu ni ispred Roga ni Kačavende. Galešić je danas odigrao doktorsku tekmu koju nisu Mmaee i Torrente zajedno odigrali cijele sezone. A da ne pričam o šansama Cordobi, Hoxhi u prvih 11, Mbukuu, Moharramiju... Fabio Cannavaro nije trener za Dinamo, niti će ikada biti, nijednu veću utakmicu nije dobio, niti će dobit. Pogubio se Cannavaro totalno, možda i može voditi neke velike ekipe na ozbiljnom levelu u Seriji A, ali da sa Dinamom bude prvak - ne može.
  • i more je plavo
    1.3k
    Meni je fascinantna kolicina strpljenja za Mistera.
    Volio bi da mi netko ukaze na pozitivne pomake u odnosu na proslog a da ne pricamo o pretproslom treneru.

Samo puno price koja se ne vidi na terenu.

Hajduk je los, a mi ga ne mozemo izdominirati i to u presudnoj utakmici.

Crveni kartoni su samo odraz nervoze medju igracima, a netko ju nezna smiriti.

Mislim da igracima trener nije sjeo, i da nema sanse da upiju njegove ideje, sve da su one revolucionarno dobre.
  • Jaro
    9.8k
    Crveni kartoni su samo odraz nervoze medju igracima, a netko ju nezna smiriti.i more je plavo

Crveni kartoni - nonsalancija Sucica i ocaj u primanju i kasnije reakciji Ristovskog, te neopreznost Galesica - nema veze to a nervozom. Rile prima na prsa i odbije mu se lopta 3m i onda uketi ko sivonja u Kalika na centru a ima zuti od par min ranije...
  • Zg123
    1.7k
    ovim panjevima ne bi sjeo ni Ancelloti nema tu pomoci. S tim da Cannavaro sam sebi kuha kasu neobjasnjivim potezima i taktikom(ako se ovo sto mi igramo to uopce moze nazvati)
  • Danko
    2k
    Meni djeluje ko da sandro perković vodi utakmicu
  • mosad
    1.1k
    tako i izgledamo
  • Teofil Kateran
    2.3k
    U početku sam vidio promjene, počeo je uvoditi pressing kojeg je iz utakmice u utakmicu sve manje i manje, a svaki put nas je nagradilo jer HNL ekipe nemaju kvalitete izaći kad ih stisneš, pa i danas smo u jednoj situaciji izašli sa više od 2 igrača u pressing i oni nisu imali rješenje za to.

Počeo se Fabio gubit, i donosi upitne odluke, poput ulaska Sučića koji nikako nije na razini, nema koncentraciju. Onda Rog ulazi, a uopće ne igra ovu polusezonu.

Ne zamjeram mu što nije vadio Ristovskog jer je Ristovski bio kapetan i uz KTC-a najiskusniji igrač u našoj momčadi i to si nije mogao dopustit, ostavio je ekipu na cjedilu. Ne zamjeram ni ulazak Kulenovića jer Torrente ne bi spasio onaj gol koji smo primili.

Fabio moje povjerenje više baš i nema, nadam se da će se to promijeniti, ali ne vidim naznake da bi mogao izvući situaciju s ovom momčadi, a upravo zbog toga je i doveden.
  • Cif
    325
    e točno to.Isto se događa ko i pod prošlim trenerima.
  • Kermit
    374
    Fabio, simpa si, vidi se da imaš teoriju, ali hvala na svemu. Vrati se u Kini, to je tvoj doseg. Inače bi vodio neki veliki klub u ligi petice.
  • Dudu9
    1.6k
    Trener zalutao u dinamo očito misli da je u nekom slaven belupu, jer on je zadovoljan a zaboravio kad je zadnji put pobjedio
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.