• db-izbjeglica
    16.7k
    Meni sezona bez naslova ne bi bila problem, al da konkurencija nešto igra, da vidim momčad koja igra kvalitetan nogomet, koja je napravila dobar posao.

Problem je što u prvenstvu trenutno vodi momčad koji ima bodovni učinak koji je inače dovoljan za treće mjesto.

Sve loše što se može dogoditi - dogodi se
    Sve što može krenuti loše - krene loše

Sa uvjerljivo najvećim proračunom u ligi.

Porazno je što bi dinamu čak i ispodprosječna HNL sezona u ovom trenutku bila dovoljna za uvjerljivo prvo mjesto.
  • Pacho
    269

Istina je to sto pises, ali radi toga smo bili u situaciji da se danas moramo cupati. A nismo se iscupali.
  • Cif
    285
    da a najviše me boli da se ništ ne mjenja.Opet u prvih jedanaest igrači koji su dokazali da ne mogu više opet kod trećeg trenera
  • Facke
    5.3k
    Dejte mi do kraja sezone ludaka Sopica. I prici kraj.
    Cannavaro me je razocaral v svim segmentima.
  • db-izbjeglica
    16.7k
    Dejte mi do kraja sezone ludaka Sopica. I prici kraj.
    Cannavaro me je razocaral v svim segmentima.
    Facke

Iskreno, do danas sam smatrao da 4 trenera u jednoj sezoni nemaju nikakvog smisla.

Trenutno, ne znam, najbolje prespavati
  • GZomanid
    714
    Kaj se tiče igre, mislim da smo odigrali dobro nakon dugo vremena. I dalje smo predaleko, ne igramo presing i obrana nam je katastrofa ali danas se bar manje igrača šetalo po terenu.
    Ono kaj me muči je (opet) ta količina pirotehnike koju tovati unesu. Znam da će sad biti opravdanja, to su zaštitari, to je murija, to su igrači i ostala sranja ali ništa od toga mi ne drži vodu više. Pustimo navijački kodeks i svi vi koji ćete sada reći svaka im čast kaj su uspjeli tolko unjeti, dajte mi recite ako je klub sada naš, navijački, dio svih nas.. Nije li onda to kaj nas tovari svaku tekmu nadmudre i unesu čuda i čudesa na tribinu, poraz kluba, kao i poraz grupe? Zašto nema volje da se tome stane na kraj? Zar oni stavrno mogu srediti više unošenja na NAŠ stadion nego što to mi možemo spriječiti? Ako plaćamo jebenu zaštitarsku uslugu, onda zašto im ne možemo i naplatiti kad ne obave dobro svoj posao?
  • Pacho
    269

Naravno da nije, jer to bi znacilo da mora Kalinic braniti. Zelim mu da je sto teze ozljeden.
  • criticus
    3.2k
    Mijenjati trenera u trenurku dok nemamo sportskog direktora bi moga napravit samo totalni imbecil. Kad novi SD dođe, sve da Canavarro osvoji naslov, ako mu se nu uklapa u viziju, treba dobit nogu. Sportsku politiku triba ustrojit od glave. Sve drugo bi bilo ringišpil u kojem je hajduk 20 godina.
  • Tongo Doumbia
    6k
    Prošle godine je ova momčad, kvalitativno slabija, na čelu s ne baš omiljenim trenerom ovdje, vođena ne baš omiljenim “senatorima”, nanizala onaj prvenstveni, brutalan niz i odvela nas do dvostruke krune. To se previše omalovažilo. Da podsjetim. Pričalo se o “samoraspadu” Rijeke i Hajduka, a koliko me sjećanje služi obje ekipe smo maznuli u gostima i ostavili ih bez ičega. I to dva puta u par dana. Sad tek vidim da je to ogromno i za povijest.

Mi ove godine nemamo ništa. Doslovno. Hrpa beskarakternih i bezmudih pojedinaca koje očito nema tko povesti. I to je činjenica. Mislim da sam, kad je Cannavaro tek došao, tu postavio komentar da sve te teoreme o brzom i aktivnom nogometu punom pressinga zvuče sjajno, ali da ih on jednostavno nema s kim provesti. Sergej je recimo trener čije momčadi igraju takav moderan “run and gun” nogomet, pa se u Dinamu morao prilagoditi momčadi da bi došao do željenog rezultata. Bjelica je u prvom mandatu imao našpananu i tehničko - taktički premoćnu momčad, pa nije mogao to ponoviti u ovom drugom. Doduše, ostao nam je i taj “šbbkbb” zbog priprema koje nije dobio, ali znamo kakvi su zimski prijelazni rokovi..

Dalje, “momčad” nam izgleda kao skup pojedinaca koji se sastao pola sata prije utakmice. Taj čuveni pressing je stihijski i pojedinačan. U pritisak izlazi svatko, kako mu se digne ona stvar, ostavljamo rupe. Na obrambenim prekidima barem jedan igrač tabori sam po nekoliko minuta. Geometrija igre užasna, Baturina i Stojke kao dvije osmice također teški promašaj jer se jedva branimo i dok su tu bili Sučić i Mišić, a kamo li dva ofenzivna vezna kojima leđa drži Ademi? Koja je uloga Roga? Kačavenda i mrvice a očajnički nam treba energija?

Prejaka mi je i situacija s Kuleom. Torrenteu paše igrati u bloku, ima 190 i nešto a iz aviona se vidjelo da će nas ugroziti centaršutevima kad napune šesnaest, a on uvodi Kulea. Zašto? Da tražimo dubinu s igračem manje? Pa to je vođenje utakmice na razini Sveti Ivan Začretje. Kriminal svih kriminala. Prvo poluvrijeme uopće nije za komentara. Da tebe ovakav Hajduk izdominira na Maksimiru… Ja i dalje jebeno ne vjerujem.

Ostaje mi samo nada u bolje sutra, a ove patetične poruke o kraljevima i šampionima mi trenutno izazivaju bjesomučni nagon da nešto razbijem. A tješio sam se da sam “ohlađen”. Strašno…
  • Cif
    285
    nikakav Sopić
    ..Jedino Kovačević dolazi u obzir
  • Efes Pilsen
    10.1k
    Prosle sezone je izvukao Petkovic, standradan je bio Misic. Ove sezone u kljucnim utakmicama nije nastupio nijedan.
  • criticus
    3.2k
    Ono kaj me muči je (opet) ta količina pirotehnike koju tovati unesu.GZomanid

Ispostaviti račun redarskoj službi, frenda mi ×ebu jer je došao na tuđe ime (drugi je bio spriječen) za ulaz na zapad?! a oni unesu arsenal za napast Moskvu.
  • ŽacZgb
    139
    Prošlu sezonu smo se mučili i u HNL i europi,a osvajanjem naslova sve je gurnuto pod tepih. Dolaskom par prinova počele su priče kak smo moćni - “čak bi i naši sa klupe uzeli naslov”,kak smo se zeznuli.
    Veliki je minus dobar dio sezone biti bez najboljeg igrača i kapetana,uz njega su “out” stalno bar još 2 glavna igrača. Svejedno naš problem je kaj su neki igrači ostarili i nisu više za Dinamo,neki nisu stari ali svejedno nisu za Dinamo.
    Nakraju dobro da se osvojilo ušlo i dobro odigralo LP,pa se financijska situacija popravila i kak god završila ova sezona ne smijemo se opet zavaravati da sve štima,treba nam reset!
  • Mihaljević
    11.9k
    Bologna prestigla Fiorentinu, sad smo klub sa najvećim koeficijentom u konferencijskoj ligi. Ne vjerujem naslov u ovoj sezoni, ali možda nam dobro i dođe da promoviramo igrače, a i vraćanje Dinama II nam sigurno neće loše doći. Možda je i ovo dobra pljuska da se akademija Hitrec Kaciana ne smije zapostavljati zbog jeftinih stranaca.
  • Salva
    2.7k
    Zanima me broj godišnjaka dogodine..emilperska

I mi smo pičke najveće ako zbog jedne izgubljene titule ne prodamo mizernih cca 4000 godišnjih. I ako stvarno bude tako, imamo se svi pokrit ušima i slova ne izgovorit prema itijednom potezu kluba.

Tuga, neću kupiti godišnju jer nismo prvaci :(((((
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.