• Sibirski plavac
    3.9k

Još jedan usrani vikend...
  • Dudu9
    1.5k
    Povedemo 2 puta i onda stanemo i čekamo kad ćemo primit gol,jako loša igra igrači nek na terenigu uče primanje lopte jer odbija se od njih kao od drveta, igra se sastojala od nabijanja lopte od strane Ktc
  • Peškaman
    6.3k
    Pa majku vam konacno da smo nesto odigrali.Crni86

Što smo odigrali? Hvala Bogu na Nevistiću i Šeginim promašajima jer su nam u prvom poluvremenu mogli uvaliti tri gola.
    Ljudi nas školovali na sredini terena.
  • Kujtim Shalla
    4.3k
    poštovani kolega. Ovo je što gledamo dno dna. Tu se slažemo sa tobom. Ali to je ono što smo sada naša realnost,treće mjesto. Činjenica,crno na bijelo. Najgori score u derbijima. Ali dinamo se voli i kad je teško. Sad nam je svima teško i sjebani smo jer mislimo i dišemo dinamo24/7
    Ali moramo se naviknuti i na ovo stanje. Mora biti loše da bi bilo dobro. Ali pravo dobro. Ja iskreno radije bi bio 3. Nego da uzmemo titulu uz pogurance a klub trune iznutra. Stvari idu na bolje. A ispašta sportski sektor. Jebiga tako je to ponekad. Mi smo imali privilegiju da budemo prvaci godinama. Da se radujemo,slavimo, šprdamo sa konkurentima. Sad je druga priča. Klub se diže u svemu ostalom. A mi se moramo naučiti i gubiti,ja prvi prije svih ostalih. A radovati ćemo se mi ponovo. To je sigurno. Svi skupa. Konačno imamo naš klub
  • Noel
    9k

Nemoj mi pričat o našem klubu jer sam osobno bubrege i jaja ostavio za slobodni Dinamo. Baš zato ih i imam pravo kritizirat. Vratili su dar govora kriminalcu i njegovim pristašama. To je najveći neuspjeh ove uprave.
  • Kujtim Shalla
    4.3k
    nisi jedini koji je dao i koji misli da se žrtvovao. Ali previše kritizirao upravu i klub kad god je nešto loše. Trebamo ostati složni i sad kad nije sve med i mlijeko
  • Crni86
    8.5k
    odigrali smo, borili smo se, grijesili, vodili smo. Pa jebote to je derbi. Jedino u igricama mozda protivnik padne bez ispaljenog metka.

S ovim kadrom trenutno bez dva nakbolja igraca ovo je bilo dobro. Bilo je derbija kad smo i mi imali sto prilika pa izgubili kao recimo zadnji na maksimiru pa to nitkko nije tvrdio vec ae prozivao kukavicki dinamo.
  • Cif
    285
    a kad da ih kritiziramo kad bu dobro?Dobro je čovjek gore napisao.Sami smo dali dar govora Mamičevim propalitetima da se izdrkavaju po portalima
  • FrodoJePurger
    276
    Sportki dio uprave nas je već zasro, danas su nas igrači zasrali (svi osim Stojkovića, koji jedini izgleda ko da mu je stalo do svetinje)
  • emilperska
    8.9k
    Najveći poraz Zajeca, Manenice, Sanjina i ostalih članova proljećarskog DPa je u tome sto su navijačima dali za pravo da vjeruju da je jedini pravi put onaj Mamićev.

To je vaš najveći poraz..

Zanima me broj godišnjaka dogodine..
  • Kujtim Shalla
    4.3k
    Jel mi može neko reći da li je Lučić dobio karton na kraju kad se zaletio prema našoj klupi i osnovao pa popio šamar?
  • Sibirski plavac
    3.9k
    Mislim da će dovođenje ozbiljnog SD-a i par "kapitalnih" pojačanja na ljeto ipak dati malo motivacije navijačima da će dogodine biti bolje.
    Samo je pitanje jesmo li u stanju povući ta 2 krucijalna poteza...
  • Cif
    285
    bitnije je se riješiti jedno desetak igrača trenutno i onda dovesti par pojačanja
  • Sibirski plavac
    3.9k
    Apsolutno. Zaboravio sam to napisati, ali se slažem 100%.
  • CUCAK
    356
    kojim to navijačima, ja to čujem u pravilu kod onih koji utakmice gledaju u birtijama i bili su na 3 tekme u 5 godina
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.