• Žan
    447
    Sramota da ne vidis Ristovskog u kakvom je stanju od pocetka utakmice i jos na to zuti dobije, kako ne spusti Gabriela na beka i ubaci Cordobu umjesto Ristovskog. Stvarno mislim da ima jako puno zalutalih u ovaj posao !
  • Markelo
    3.2k
    Mogao bi ovaj lako dobit po labrnji od Kovacevića koji obavlja sjajan posao di god da dođe a onda se u tom slučaja otvara i borba za 3 mjesto u Hnl-u.
  • Cif
    285
    bilo bi mjesta za Cordobu nakon kaj smo vodili a oni napadali.Bilombi mjesta za njega i nakon crvenog jedini koji bi mogao pobječi
  • Kermit
    279
    Sramota da ne vidis Ristovskog u kakvom je stanju od pocetka utakmice i jos na to zuti dobije, kako ne spusti Gabriela na beka i ubaci Cordobu umjesto Ristovskog. Stvarno mislim da ima jako puno zalutalih u ovaj posaoŽan

Sve si rekao. S tribine se to vidjelo. Samo naši treneri ne vide očite stvari.
  • Mihaljević
    11.9k
    Prošle dvije mu Belcar starta, sad Belcar ne dobija šansu ni ispred Roga ni Kačavende. Galešić je danas odigrao doktorsku tekmu koju nisu Mmaee i Torrente zajedno odigrali cijele sezone. A da ne pričam o šansama Cordobi, Hoxhi u prvih 11, Mbukuu, Moharramiju... Fabio Cannavaro nije trener za Dinamo, niti će ikada biti, nijednu veću utakmicu nije dobio, niti će dobit. Pogubio se Cannavaro totalno, možda i može voditi neke velike ekipe na ozbiljnom levelu u Seriji A, ali da sa Dinamom bude prvak - ne može.
  • i more je plavo
    1.2k
    Meni je fascinantna kolicina strpljenja za Mistera.
    Volio bi da mi netko ukaze na pozitivne pomake u odnosu na proslog a da ne pricamo o pretproslom treneru.

Samo puno price koja se ne vidi na terenu.

Hajduk je los, a mi ga ne mozemo izdominirati i to u presudnoj utakmici.

Crveni kartoni su samo odraz nervoze medju igracima, a netko ju nezna smiriti.

Mislim da igracima trener nije sjeo, i da nema sanse da upiju njegove ideje, sve da su one revolucionarno dobre.
  • Jaro
    9.3k
    Crveni kartoni su samo odraz nervoze medju igracima, a netko ju nezna smiriti.i more je plavo

Crveni kartoni - nonsalancija Sucica i ocaj u primanju i kasnije reakciji Ristovskog, te neopreznost Galesica - nema veze to a nervozom. Rile prima na prsa i odbije mu se lopta 3m i onda uketi ko sivonja u Kalika na centru a ima zuti od par min ranije...
  • Zg123
    1.3k
    ovim panjevima ne bi sjeo ni Ancelloti nema tu pomoci. S tim da Cannavaro sam sebi kuha kasu neobjasnjivim potezima i taktikom(ako se ovo sto mi igramo to uopce moze nazvati)
  • Danko
    1.6k
    Meni djeluje ko da sandro perković vodi utakmicu
  • mosad
    1k
    tako i izgledamo
  • Teofil Kateran
    2k
    U početku sam vidio promjene, počeo je uvoditi pressing kojeg je iz utakmice u utakmicu sve manje i manje, a svaki put nas je nagradilo jer HNL ekipe nemaju kvalitete izaći kad ih stisneš, pa i danas smo u jednoj situaciji izašli sa više od 2 igrača u pressing i oni nisu imali rješenje za to.

Počeo se Fabio gubit, i donosi upitne odluke, poput ulaska Sučića koji nikako nije na razini, nema koncentraciju. Onda Rog ulazi, a uopće ne igra ovu polusezonu.

Ne zamjeram mu što nije vadio Ristovskog jer je Ristovski bio kapetan i uz KTC-a najiskusniji igrač u našoj momčadi i to si nije mogao dopustit, ostavio je ekipu na cjedilu. Ne zamjeram ni ulazak Kulenovića jer Torrente ne bi spasio onaj gol koji smo primili.

Fabio moje povjerenje više baš i nema, nadam se da će se to promijeniti, ali ne vidim naznake da bi mogao izvući situaciju s ovom momčadi, a upravo zbog toga je i doveden.
  • Cif
    285
    e točno to.Isto se događa ko i pod prošlim trenerima.
  • Kermit
    279
    Fabio, simpa si, vidi se da imaš teoriju, ali hvala na svemu. Vrati se u Kini, to je tvoj doseg. Inače bi vodio neki veliki klub u ligi petice.
  • Dudu9
    1.5k
    Trener zalutao u dinamo očito misli da je u nekom slaven belupu, jer on je zadovoljan a zaboravio kad je zadnji put pobjedio
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.