• Etto2006
    47
    bar nekakvu kombinatoriku, ako je moguće

A i da se pojačanja pokažu konačno
  • E46
    1.2k
    HOCU DA UVEDE STOPERA A NE KULENOVICA KAD JE OSTALO JOS 10 MINUTA IGRE ETO TO HOCU, a ja ne znam sta ti pravdas kad se ne moze opravdat ili namjerno palis da se netko ovako zapali kao ja i popije ban
  • Jaro
    9.3k
    Treca otpremnina u sezoni...
  • Kujtim Shalla
    4.3k
    Dovedemo Belcara koji zna sa Hajdukom, i danas sekunde ne dobije
  • Dinaminjo
    1.3k

Mozda sam samo hladnije glave

Da je izvukao joa napadaca za stopera opet bi mu htjeli glavu i da je dobio

Kao da ne bi upisi bili "tako se ne ponasa trener Dinama"
  • Dudu9
    1.5k
    Sramota trener totalno loše formacije postavi, ovo što on radi može dinamo bilo koga sa foruma stavit bit će uspješniji
  • Efes Pilsen
    10.1k
    Ma kakav Belcar, jedina zamjerka je sto nije Ristu izvadio na vrijeme. Covjek igra penzionerski
  • E46
    1.2k
    niko mu sigurno ne bi srao da je to napravio jer smo pola tekme igrali igraca manje i svatko normalan bi zamjenio kangu sa torrenteom ali ne i nas genijalac talijančić, trenersku skolu zavrsio u spickovini donjoj i idealan kandidat za trenera Dinama, sram moze bit onog ko je odobrio tu ideju marka marica da bi ta prevara mogla bit trener Dinama.
  • Mihaljević
    11.9k
    Sve si pokazao šta si trebao pokazati, svaka čast za zlatnu loptu i sve, ali da se ne zoveš Fabio Cannavaro letio bi još prije 3 utakmice.

Treba ići po nekog poput Preleca koji poznaje akademiju i koji će dati šansu mladima ko kraja sezone i tjt.

Da nismo prvaci sa Varelom, Belinhom, Radošem, Vrbom, Mikićem, Horvatom, Zebićem, Jakirom itd. razumio bi smjena generacije i novi projekti za budućnost, kad nisi prvak sa Mbukuom, Nevistićem, Torrenteom, Cordobom i sličnima, tu nastaje problem, tu nema nikakve vizije, tu nema ničega.

Uprava odlazi!
  • San Lorenzo
    18.7k
    Ako popusi od Belupa, uzet im trenera i adioEfes Pilsen

A brate dragi pa dokle više, prije 10 dana se pričalo ako ne pobjedi Rijeku - van, pa ako ne prođe Osijek - van, danas smo svi presretni bodom jer smo trebali izgubit, ali Mister treba dobit šansu da usere još jednu utakmicu svojim velebnim pripremama i još boljim reakcijama s klupe.

Ništa što je naobećavao u kampanji nije ispunio, busalo se tada u prsa najavama o nogometu s jednim dodirom i sa podsmjehom gledalo na duge lopte koje konačno nećemo gledati, eno cijeli derbi Teofil nabija na Kangu...agresivni presing i osvajanje lopte u protivničkoj trećini, okomitost, brzina...poškakljite me da se nasmijem...obrana izgleda jednako tragično kao i na jesen, Mister nakon i prije svake utakmice to korigira tako što od igrača traži da ne prime gol i budu koncentrirani, wow revolucija, Kloppe jel slušaš?!

Igrači se ozljeđuju jednakom dinamikom kao i dosad, ajde od toga ću ga abolirati jer to na dušu ide vođi sportskog, stadionskog ili kakvog već novooformljenog sektora koji je failao održavanje dva jebena travnjaka.
  • Imamo Dinamo
    3.9k
    ali da se ne zoveš Fabio Cannavaro letio bi još prije 3 utakmiceMihaljević

Kome jebes mater? Prije 3 utakmice smo izgubili od Rijeke s crvenim, a prije toga smo sve utakmice odigrali jako jako dobro. Odrasti, nogomet se igra i nakon Jakirovica
  • Jurki
    16k
    Bravo za danasnje vođenje utakmice.. kasirati 7 komada u 7 dana.. jeben poduhvat.. odi si Napoli trenirati.
  • Efes Pilsen
    10.1k
    sve stoji, ali mi smo danas imali 2 puta vodstvo s njegovom postavkom. Moje misljenje je da je trebao mijenjat ranije, ali glupost igraca koji je vec imao zuti i iskusan je?
  • Kujtim Shalla
    4.3k
    jebeš mi sve najbolji komentar danas. Slaveni trener je doktor nogometa za sve sopiće i zlatne lopte
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.