• Ali
    2.5k
    Uopce senecu opterecivat jel 3-4-2-1 i tko ce bit 6 i oce bit dvije 6 ili ce biti 4-3-2-1.
    Zelim vidjeti jeli Fabio trener za nas, ako izadje ziheraski i ako ekipa nakon nekog soka tipa penal, crveni, glupi gol potone i ne vrati se u tekmu onda bye bye.
    Nekako mi se čini da će ipak pokazati trenerski talent i da cemo danas sa stadiona kao u doba čačića (nemislim da je bio dobar, ali za hajduk je bio penicilin i to jebena doza) uzdignutq čela sa ozbiljnom gol razlikom u nasz korist.
    Iako nece biti lako jer Gatuso je bas trener kontre, tj. on puno bolke igra kad se plitko brani pa proba iz prekida ili kontre i polukintre, koad on mora napast nema ih nigdje.
    Tako da ce po meni kljucno biti tko prvi zabije, ako mi zabijemo ostaju 3 buda ziher jer hajduk nemre okrenut...

Nazalost mi ove godine precesto udjemo lose u gubimo nakon 15min tekme i onda nece i nece u gol...
  • Fanboy
    2.9k
    Kao što sam rekao, teško će Cannavaro izdržati još par kola, a neki bi mu dali sezonu do kraja...
    Antinogomet, mislim da je najgori trener kojeg je Dinamo imao uključujući Kopića.

Bivši SD kao da je bio plaćen da uništi Dinamo...
  • Tongo Doumbia
    6k
    Gol iz dva tri individualna poteza klase koju, Bogu hvala imamo, pa i na valu brutalnog huka s tribina, ludila i prejebene koreografije. Sve ostalo promašeno.

Nadam se da ćemo pobjediti radi svih ambicija i svega što nam tri boda znače, ali ja vidim da on ne zna što radi.

Ako smo protekle trenere razapinjali za kakti “pičkasti pristup” u derbij (ima)u , zanima me ocjena ovog prvog poluvremena?
  • Kujtim Shalla
    4.3k
    Ko god postavi ademija da igra kojem svaka dlaka smeta je ili ne zna ili je lud
  • emilperska
    8.9k
    Ovo je najgori Dinamo u utakmicama s jogurtom na Maksimiru od kad pratim Dinamo 1998..

Najgore poluvrijeme ikad!

Bilo je je generacija i Uprava sta su skoro ugasile klub
    Bilo je generacija i Uprava sta nisu plaće 5 mjeseci primili. Ali ova komunistička bagra s juga nas nikad nije ovako nadigrala..

Grazie Fabio..
    Grazie Zajec..
    Grazie IO..
  • San Lorenzo
    18.7k

Da je upola dobar trener koliko mu je dobar PR, mi bi imali trenera za idućih 5 godina.
  • CastAway1986
    2.7k
    Jesi svjestan da ti je Galešić sjedio a igrao Mmaee?
    Digni ekipu u svlačionici i zgazite tovariju u nastavku inače si trazi kartu za Italiju već veceras
  • GeneralNapoleon
    1.1k
    Sa Bjelicom smo u prvom poluvremenu na poljudu sa pola ekipe bolje izgledali nego sa reinkarnacijom Ancelottija na Maksimiru.

Ne da se ne vidi napredak. Nego izgledamo sve gore i gore i usranije i usranije. Ne zelim ni znat kakve bi reakcije bile da je domaci trener na klupi.
  • Zg123
    1.3k
    Ovo sta smo vidjeli u prvom poluvremenu je stvarno bilo u rangu onih utakmica pod Zacom Kopicem. Nevjerojatno da ne vidi da ovakva vezna linija ne funkcionira i da imamo ogromne probleme zbog toga u obrani i u napadu.
  • CastAway1986
    2.7k
    To ti je tako kad se potjera trener a ne glavni krivac Maric
  • Odani Zgd
    80
    Bjelica kakav god da je teške naravi,ja mislim da bi on to posložio da su mu dali zimske pripreme.
  • Cif
    285
    prekrasne su bile utakmice pod Bjelicom.Sve lepršavo i dražesno
  • rokikaciga
    546
    Koliko puta će se promjeniti trener dok se ne dokaže da nije problem u treneru već u igračima
  • Odani Zgd
    80
    Dobili,izgubili,trenera nebih mjenjao do kraja sezone jer nema smisla.Ja sam napisao samo da sam uvjeren da je Bjelica dobio pripreme i pokojeg igrača po želji,izgledali bi sigurno bolje nego sada.Ovo je jako loše....
  • Kruno
    649
    Sve si bolji sa zamjenama uvesti Kuleta vrhunski .
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.