• ibro1986
    338
    danas izac na teren sa gardom i mudima, i zgazit ih. VOLIM TE DINAMOOO
  • BBBaranja
    3.1k

Ako danas dobijemo prvaci smo :wink:
    Tj. Kad dobijemo :cool:
  • Zagreb1992
    2.1k

Koliko puta sam to pročitao ovdje na Zoni ..svaki vikend kad oni kiksaju odmah se pisalo prvaci smo sigurno ..pa nas ove balerine na terenu vrate u realnost hahah
  • Dani Olmić
    1.1k
    Idemooooo danas!!! Sa 3 boda opet sve otvoreno :heart:
  • Nogo
    5.7k
    Josip Mišić i Bruno Petković naći će se među 23 Dinamova igrača u službenom zapisniku za Derbi s Hajdukom (15 sati)! Odlučio je to Fabio Cannavaro nakon zadnjeg treninga u subotu i time ostavio otvorenom i mogućnost da njih dvojica čak nešto i odigraju.

Treći važan igrač, koji je već danima upitan za Derbi, Marko Pjaca, mogao bi zaigrati. U Dinamu užurbano i prekovremeno rade na njegovu osposobljavanju za utakmicu, to je prava utrka s vremenom, 'borba' za Pjacu trajat će do samog početka dvoboja. Teško da će i on biti starter, ali na klupi bi, uz Mišića i Petkovića trebao sigurno biti.

:heart:
  • Mentalni Gimnastičar
    1.2k
    Danas obranite ono malo obraza što vam je ostalo.
  • Droljo
    12.9k
    Jebeno. Mi slavimo što nam pjaca, miško i petko budu na klupi. Jebem ti sezonu
  • Bosskovitz
    15.2k
    Jedno vrlo ozbiljno pitanje ako je netko tamo: na stadionu je samo bezalkoholna, je li u fan zoni prava piva?
  • serbus
    4.7k

Pa zar i ti u alkoholičare ? :rofl: Ova sezona sve čudniji i čudnija..
  • Noel
    9k
    GAZI!
  • Boysica
    673
    Koliko znam uvjek je u fan zoni prava piva jbg ne preostaje nam nis neg natočiti se prije :lol: :cool:
  • Hrc-Vg
    594
    Ja bi danas preskočio koreografiju, ona ubije navijanje na početku, a treba nam ludnica…
  • rioda
    7.3k
    Na današnji dan prošle godine izašli smo na prve demokratske izbore u našem klubu, baš bi bilo simbolično da danas pokažemo tko smo i kaj smo i uvjerljivom pobjedom vratimo se na pravi put prema osvajanju naslova.
  • NitkoBitan
    23.7k
    Ja bi danas preskočio koreografiju, ona ubije navijanje na početku, a treba nam ludnica…Hrc-Vg

Kad ce se ljudi naucit disciplini i kad se koreografije nece dizat u 5-10toj minuti utakmice nego pri izlasku igraca iz tunela onda ce navijanje bit jos jace.
  • Rama86
    305
    Zgazite ih, nanesite im bol

HOĆEMO POBJEDU!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.