Mislim da ce možda nekima biti čudno, ali meni je jako zanimljiv na desnom krilu i smatram ga puno većim potencijalom od Pasalica-Raul Florucz iz Olimpije. Austrijanac koji je stasao u Loksi, al je bio posvađan sa Sikicem i upravom Lokse i nikad nije dobio šansu u prvoj ekipi zbog toga iako je bio 2 sezone daleko najbolji igrač Jaruna, doslovno se rugao s drugom ligom.Osobno mi je dosta ljudi iz Lokse i pričalo da je to kvalitetom najbolji igrač Lokse, ali da neće dobit šansu zbog tih zavrzlama. Top sut lijevom nogom, dribling rekao bih sigurno najbolji od svih krila u hnl. Otišao u Olimpiju prošle god i dao 9 golova i 5 asista. Ove sezone već dao gol u europskoj tekmi protiv ukrajinskog predstavnika. Olimpija već ima 2-3 ponude za niega iz Italije oko milijun eura. Mislim da ga se može dovest za milijun i pol i da će to biti odličan igrač jer ima sve sto moderno krilo treba imati. P.s evo gledam i brojke 3.8 uspješnih driblinga po tekmi, uvjerljivo prvi dribler SLO lige — Miro Vugrinec
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.