• Mihaljević
    11.8k
    194cm, drugi strijelac konferencijske lige (5), top u nozi i regen Victora Gyökeresa.

We present...

Armandas Kučys
    480691907-18033866792545613-5095434727431305875-n.jpg

Godine : 21
    Državljanstvo : Litva
    Pozicija : 9
    Klub : Celje
    Bivši klubovi : Kauno Žalgiris (Litva), IFK Berge (Švedska)
    Jača noga : Obje
    Ugovor : 06/27

armandas-kucys-6736a48d90b1e.jpg
    Jačina udarca kod njega mi je nestvarna, moderan sidrun koji bi nam itekako bio od koristi, ali na tu visinu je nestvarno brz, to se baš vidilo u tekmi protiv Basaksehira koju sam gledao prije mjesec-dva.

Postavljanje protiv bunkera
    MIHA-SCOUT-20250221-141539-0000.png
    Nažalost jedna od najbitnijih stvari kada igraš u Dinamu je ta da znaš igrati protiv bunkera, što Kučys brutalno zna, baš su sad igrali protiv Maribora kući, očekuješ jednu derbi tekmu, a Maribor u teškom bunkeru, a on iz ničega zabija lagano u daljni kut.

Brzina
    FB-IMG-1740094780828.jpg
    Najbrži igrač od svih litvanskih igrača za ovu sezonu, ponavljam ima tip 194cm i najbrži je baš od svih, baš mi to djeljuje nestvarno.

Usporedba sa Gyökeresom
    received-651700893998266.jpg
    Prema WyScoutu najsličniji igrač Armandasu je Gyökeres, naravno još nije ni blizu njemu, ali ako ovako nastavi i bude dobro birao u karijeri, sigurno može biti i bolji od njega.

Pressing
    MIHA-SCOUT-20250222-033921-0000.png
    Jedna od stvari koje cijenim kod Kulenovića je konstanti pressing koji odlično radi, ima dosta igrača kojima trener postavlja pressing, a oni umjesto da unesu nemir u protivničke redove, samo se umore jer bezglavo trče, kod Kučysa to nije stvar, na slici gore jedan lijep primjer istoga, 9. kolo protiv Domžala, 3 na 1 pressing, greška u duplom dodavanju rezultira šansom Kučysa 1 na 1 koju on ne promašuje.

1 na 1
    MIHA-SCOUT-20250222-035516-0000.png
    Ima nos za gol, u situaciji gore od Šešlara (Igrača na kojeg isto treba obratit pažnju) dobija jednu lijepu asistenciju, nema tu driblanja, tunela, ovoga onoga, pogled dole i golčina.

Big game player
    FB-IMG-1740094758644.jpg
    Apoel x3
    Istanbul Basaksehir x2
    Maribor x2
    Rumunjska x2
    Slovenija x1
    Za ovo malo vremena koliko je u Sloveniji već se jedna lijepa lista skupila, možda će neko reći da ove ekipe nisu ništa specijalne, ali on je protiv ovih ekipa nosio dres Celja odnosno Litve. Dva puta izabran u XI konferencijske lige.

Goal of the season

Za kraj jedna bombonjera od gola na 3:55, kakav okret, kakav top u nozi, tako se snalazi u šumi nogu, tako se rješava igrač viška. Majstoričina.

armandas-kucys-6492b9ad8ad7e.jpg
    Nemam više što reći, 100km na realciji Celje - Zagreb, je ova mrcina od igrača, daj mi tu litvansku desetku na Maksimirsku 128.
  • Yovitssa
    874
    odlična analiza!
    Već dugo ga pratim i prvo sam mislio da je kapacitet taman za slovensku ligu, međutim redovito isporučuje, kao što kažeš nestvarno djeluje s tom visinom i brzinom. Mislim da je low risk/high reward kupnja i da bi svakako trebali po njega.
  • Droljo
    12.5k
    Treba netko javit klubu dok dečko nije otišao u veneziu ili como neki.. :gasp:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.