• The Undertaker
    6.9k
    A Znači, klub ne pripremi teren za utakmicu i onda optuži Strukana da je on kriv što se utakmica igrala pod onakvim uvjetima. E pa nije kriv Strukan nego klub. I što je trebalo , nas 4000 već mokrih poslati kućama?
    To je ponašanje tipično za Hajduk proteklih godina. Svi su krivi samo mi ne...To u Zagrebu ne prolazi.
    O Manenici sam iz više izvora čuo sve najbolje, i ljudski i profesionalmo. Ne mogu vjerovati da je on ovo odobrio.
  • Jos-Optimus
    4.6k
    Da, trebalo je otići kućama i igrati kada uvjeti budu nogometni. Majke ti mile, uvijek moraš lupati kontru i pametovati. Mi smo krivi za teren, naravno da jesmo, to ne znači da se trebalo igrati. Frajer je pustio onom mesaru da dva puta čepovima uletava u Pjacu i Baturinu, iz slobodnjaka je čovjek došao do Baturine dok ga je ovaj izvodio, suđenje je bilo nakradno, a igrati se nije smjelo. Tko je kriv za poraz? Dinamo
  • Sajla
    7.5k
    zašto toliki povezuju krivicu za stanje travnjaka i krivicu za odigravanje utakmice po onim uvjetima?
    Dinamo je kriv i za stanje travnjaka, kriv je i što smo izgubili utakmicu od Osijeka, kriv je što imamo momčad kakvu imamo, trenera kojeg imamo... postoje ljudi s imenom i prezimenom koji su odgovorni za odluke koje su dovele do ovoga. krivi su!

ali isto tako postoje ljudi koji su donijeli odluku da se utakmica igra. znam da sad ovo odvodim na razinu apsurda - ali da je Zajec osobno posuo travnjak hrđavim čavlima, znači li to da se mora igrati jer je Dinamo kriv što teren nije odgovarajući za igru? mi smo najebali jer smo ispali i igrač nam se ozljedio pa mi šaljemo priopćenja, a da se isto dogodilo Osijeku onda bi se oni žalili. nije bilo mogućeg ishoda odigravanja utakmice nakon kojeg se netko ne bi žalio. licemjeri mi, licemjeri oni - isti pimpek. Strukan, delegat, kapetani su napravili sranje. netko je odlučio da je bolje da se žali onaj tko izgubi, da je bolje riskirati da se netko polomi nego riskirati da se netko treći tko uopće ne igra ovu utakmicu žali na odgodu. kako točno je regularnost kupa ugrožena kad je sljedeći tjedan ionako termin u kojem igraju druga dva para? je li regularnost lige ugrožena jer su jedni igrali u srijedu, a protivnici nisu? pa to se događa cijelo vrijeme, i zbog kupa i zbog europskih utakmica.
    bile su dvije opcije - odgoda zbog čuvanja zdravlja igrača, neregularnosti uvjeta i odigravanje u već postojećem terminu sljedeći tjedan; odnosno ovo što smo gledali - kaljuža od terena, lopta koja se ne odbija, ozljede. zar je tu uopće trebalo biti izbora?
    s obzirom da je klub izdao to priopćenje, zaključujem da se nisu slagali s igranjem. jer ako jesu, pa se sad javljaju, onda ne znam što reći.
  • The Undertaker
    6.9k
    Ne, ako se nije moglo igrati onda Osijeku direktan prolaz a mi kućama. Teren ne može izdržati malo jaču kišu koja pada jedno poslijepodne. Nemojte me zajebavati...Umjesto da se poklope ušima oni izdaju priopćenja.
  • Jurki
    16k
    Ne, ako se nije moglo igrati onda Osijeku direktan prolaz a mi kućamaThe Undertaker

Aj mi najdi jedan takav primjer de je gostujucoj momcadi bil dodijeljen prolaz ili 3 boda za zelenim stolom zbog travnjaka?
    Ako travnjak nije adekvatan za odigravanje utakmica, utakmica se odgađa za sljedeci slobodni termin. Amen.
  • Kermit
    266
    Ne, ako se nije moglo igrati onda Osijeku direktan prolaz a mi kućama. Teren ne može izdržati malo jaču kišu koja pada jedno poslijepodne. Nemojte me zajebavati...Umjesto da se poklope ušima oni izdaju priopćenja.The Undertaker

Ovo uopće nije pitanje održavanja terena već činjenice da uvjeti za igru nisu bili regularni.
    Guglajte malo "odgođen derbi hajduk dinamo kiša" pa ćete vidjeti da se bez problema puno veća utakmica u HNL-u mogla odgoditi.
  • The Undertaker
    6.9k
    Guglajte malo "odgođen derbi hajduk dinamo kiša" pa ćete vidjeti da se bez problema puno veća utakmica u HNL-u mogla odgoditi.Kermit

To je to, to su ti standardi izvrsnosti kojima težimo.
  • The Undertaker
    6.9k
    Ne, ovo nije pitanje terena i sudaca već preuzimanja odgovornosti za vlastite greške.
  • sport
    4.2k
    Od kuda si se ti stvorio?U zadnjoj prijateljskoj utakmici prošlo ljeto protiv Sakhtara bilo je vidljivo da je teren pukao i nakon prvog kola i utakmice s Istrom 5:0 (kiša je također lijevala kao iz kabla) zamijenjen je travnjak.Ovdje je riječ o problemu sa drenažom i to je malo veći zahvat.
  • Kermit
    266
    Ne, ovo nije pitanje terena i sudaca već preuzimanja odgovornosti za vlastite greške.The Undertaker

Ja mislim da je to neupitno i da netko u klubu za to treba odgovarati.

Ali gledano laički, ti možeš doći na tehnički s kramom od auta i jednostavne nećeš proći jer se znaju propisi i možeš pričati bajke da je kriv Pero ili Janko. Ne zadovoljavaš minimum, rikverc. Tako i ovdje.
  • Jurki
    16k
    meni samo nije jasno da pretpostavljam Sakomanova firma koja je mijenjala travnjak tj izvodila radove nije provjerila u kakvom je stanju drenaza?
    Izvadio se van stari travnjak, provjeri u kakvom je stanju drenaza kad se vec kopa.

To je isto kao da mijenjas doma plocice, a ne prekontroliras u kakvom su stanju vodovodne cijevi.
    Ovak se budu samo povecali troskovi za klub jer je sad svakome jasno da se bu moralo iti ponovno kopati.
  • db-izbjeglica
    16.6k
    meni ovo priopćenje nije sjelo, ni najmanje.

kao prvo, to je dinamov teren, al ajd, loš je, zeznuli smo, krivi smo.

međutim, ako dinamo kao klub i igrači smatraju da se na njemu ne može igrati, da je opasno po zdravlje igrača, onda o tako treba i reći i odbiti igrati. tko je duje strukan pored dinama? lik kojeg se za par godina nitko neće sjećati...

što bi se dogodilo? izbacili bi dinamo iz kupa?

pa tako i tako je rezultiralo ispadanjem!
  • dinamozivivjecno
    2.4k
    po meni potpuno nepotrebno priopcenje, onda su mogli traziti odgodu i protiv Monaca jer je i tad teren bio u blago receno katastrofalnom stanju i nista bolji tad nije bio. Krivi smo si mi sami sto imamo uzasan teren i sto se to nije rijesilo na vrijeme, a nije kao da nije bilo vise prilika tokom sezone pogotovo za vrijeme zimskih priprema.
  • mlinchica
    2.6k
    Klub je kriv za stanje terena općenito i zašto to nije sanirao na vrijeme. Klub nije kriv za padanje kiše.

Utakmicu taj dan je trebalo odgoditi zbog stanja terena taj dan u to vrijeme, prije početka same utakmice kada se teren i pregledavao. I to je trebao Strukan odlučiti, pogotovo ako su oba kluba to tražila (i tu kapetani nemaju kaj zahtjevat i mijenjati jer se radi o sigurnosti i zdravlju samih igrača).
    Kaj da se otvorila vrtača negdje uz aut terena? :grin:
    Kaj bi Strukan tad dozvolio igru uz napomenu “dečki, nemojte samo ići tamo blizu ili bacati tamo loptu ali može se igrat” jer je Dinamo kriv za neodržavanje terena nije Strukan, a kaj ima veze ako tko od igrača upadne u nju.

A 4000 navijača pošalješ doma i vratiš novce ili ulaznicu iskoriste za odgođenu tekmu.
    Pa ne misliš li valjda da bi to trebao biti razlog za nastavak odigravanja?

Gore je već netko napisao, miješate kruške i jabuke.
    Ja ne znam kome nije jasno da je za općenito stanje terena kriv sam klub i bezveze je potencirati takav smjer.
    Jel bi bilo prihvatljivo da je u priopćenju pisalo npr.:

GNK Dinamo je nedležan za održavanje travnjaka na svom stadionu.
    I onda sve ostalo kaj je napisano?

I ponovo cu napisati, usporedbe s Hajdukom su bezveze.

Uvijek sam imao predrasudu prema curama koje prate nogomet (ništa osobno)antecacic

Čačke, ne robuj predrasudama!
    Nisam ni ja, vjerovala sam u tebe sve do Šibenika…. :wink:
  • The Undertaker
    6.9k
    Gdje ti vidiš iz poteza kluba i priopćenja da u klubu netko odgovara?
    Pravo priopćenje bi bilo da se klub ispričava gledateljima, igračima i široj nogometnoj javnosti što se kup igrao na onakvoj njivi i da će poduzeti sve da se ovo više ne ponovi. Ujedno čestitati protivniku na zasluženoj pobjedi i sucu na korektnom suđenju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.