• ZGBhoy
    1.8k
    I sanse za trganje ligamenata igracima obje momcadi iste... alo ljudi jeste li realni, pa ne radi se to o rezultatu utakmice.

Utakmica je mogla komotno biti odgodena za iduci tjedan i igrala bi se u normalnim uvjetima, a odgodena nije bila iskljucivo zato sto se igra derbi i jer ovi dolje konstantno rade pritisak protiv nasih odgoda utakmica.
    NitkoBitan

Slazem se stime kaj si napisao medutim nije odgodena i mozes dat priopcenje al ne dva dana kasnije i onda jos tako amaterski napisano.
    Al sve kaj si rekao stoji
  • rioda
    7.2k
    - Hrvatski nogometni savez je odmah nakon utakmice zatražio očitovanje Komisije nogometnih sudaca o odluci glavnog suca da se odigra utakmica u iznimno zahtjevnim uvjetima. Također, odmah je zatraženo i detaljno očitovanje delegata utakmice kako bi se ustanovilo što su sudac, predstavnici momčadi i delegat (Krešimir Glavina) zaključili prije utakmice odnosno u poluvremenu u pogledu uvjeta za odigravanje utakmice. Hrvatski nogometni savez potom će se očitovati o ovom slučaju, imajući u vidu naše očekivanje da svim akterima na prvom mjestu trebaju biti zaštita igrača i nogometne igre - odgovorio nam je HNS.
  • NitkoBitan
    23.4k
    Da se razumijemo priopcenje je apsolutna glupost u slucaju da su nasi igraci (valjda kapetan) htjeli igranje utakmice.
  • ElDorado
    2.3k
    Koliko se ja sjećam uvijek je bilo načelo da sudac dođe na centar igrališta, baci loptu i ako ona odskoči kako treba, može se igrati. Prekjučer to zasigurno nije bilo.
    A priopćenje je trebalo biti izdano istu večer ili nikako, svakako ne nakon dva dana.
  • Kermit
    266
    Koliko se ja sjećam uvijek je bilo načelo da sudac dođe na centar igrališta, baci loptu i ako ona odskoči kako treba, može se igrati.ElDorado

Ne samo na centar. Ode na ona mjesta na terenu gdje ima i vode i baci loptu, odnosno prođe cijeli teren.
  • CherryHood
    1
    Jel me može netko uputiti gdje mogu naći stare slike boysa?
    Zanima me neka kvalitetna fotografija s derbija na Poljudu iz veljače 2006. godine

Bila je koreografija "izađite na balkone pozdravite šampione" i ako se ne varam to je bilo zadnji puta da su nas tovari ispitivali i dali neka mjesta izvan kaveza.
    Hvala i LP
  • Paggini
    39.8k

Na cca 90 posto terena lopta mora odskočiti da bi se igrala utakmica. Nema šanse da je lopta odskočila na 10 posto terena, a kamoli 90. Eventualno tamo na lijevom krilu kod južnog gola, ali ostatak terena teška nula.
  • Olmic
    4.1k
    na poluvremenu nije bilo nikakvog testiranja, jos su kasnili suci i mi
  • NitkoBitan
    23.4k
    Ne samo na centar. Ode na ona mjesta na terenu gdje ima i vode i baci loptu, odnosno prođe cijeli teren.Kermit

A mislim smijesno, ako su pravila takva onda su takva i bok. Na jedno pola terena se lopta uopce ne bi odbila od zemlje. Treba Strukana na elektricnu stolicu i pitat ga zasto je inzistirao na igranju :yum:
  • Carmichael
    28
    Priopćenje je ok kao revolt prema sucu i suđenju općenito, ali nadam se da su napravili priopćenje unutar struktura kluba za ljude odgovorne za održavanje terena. To što je Strukan inzistirao da se igra utakmica je samo posljedica, mi trebamo liječit uzrok, a to je katastrofalan teren kroz cijelu sezonu.
  • Ivanmtk
    1.3k
    Priopćenja se pišu kad se pobjedi, a ne kad se izgubi.
  • Patak
    3.1k
    Odgoda je zbog opravdanih razloga, iz neopravdanih razloga utakmica se gubi. Jel ona kiša opravdani razlog?
    Pravilnik o natjecanjima
    Članak 60. 1) Ako klub domaćin nije osposobio teren za igru iz neopravdanih razloga prije početka ili za vrijeme utakmice, a sudac odluči da se utakmica ne može igrati ili prekinuta nastaviti, što mora biti utvrđeno u zapisniku, odgovoran je po odredbama Disciplinskog pravilnika HNS, a utakmica se registrira sa 3-0 (par forfait) u korist protivnika.
  • The Undertaker
    6.9k
    Sramotno priopćenje, sramotno. Pretvaramo se u Hajduk. Vlastiti teren nam je njiva pa onda optužujemo Strukana da je on kriv jer nismo razvili tika taku. Ni riječi tko je kriv za ovakav teren.

Veliki minus tko god je zaslužan za ovo. Očito da je nepreuzimanje odgovornosti uzelo maha.
    Ne možete navijačima Dinama prodavati bozu.
  • NitkoBitan
    23.4k
    Sramotno priopćenje, sramotno. Pretvaramo se u Hajduk.The Undertaker

Ti si sramotan a ne priopcenje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.