• The Undertaker
    6.9k
    Upravo dokazuješ moju tezu. Samo nastavi...
  • Droljo
    12.8k
    U splitu se nije igralo zbog kiše par puta. Ne kužim problem. Ako teren nije dobar ne igra se i bok. Iz kluba su to napisali.
  • Facke
    5.2k

Ste je odgovoren za teren? Sveti Peter?!
  • NitkoBitan
    23.4k
    Za opcenito stanje travnjaka je odgovoran jedan clan Uprave i ljudi koji rade na travnjaku, ali za konkretno stanje travnjaka na dan utakmice sa Osijekom je zasluzna kisa koja je padala cijeli dan i njen intenzitet je bio dosta jak pred samu utakmicu i za vrijeme iste.

Da, utakmica se mogla odgodit za iduci tjedan i ne bi bio ni prvi ni zadnji put da se odgodila kup utakmica.
  • Droljo
    12.8k

Kakve to veze ima ako je u tom trenutku bio kakav je bio? Kasnije se treba interno pozabaviti problemom terena.
  • maksimirski istok
    314
    bilo je i jačih i dužih kiša od ovih tako da ti priča pada u vodu, problem sa terenom se treba riješiti i to je jedino točno
  • mlinchica
    2.6k
    Očito da je nepreuzimanje odgovornosti uzelo maha.The Undertaker

Po čemu ovo zaključuješ? Zato kaj u priopćenju za medije nije spomenuto da su Petar, Marko i Dragica zeznuli drenažu ili kaj već bude razlog takvog terena?
    To se rješava interno, a ne s priopćenjem koje ide i medijima.

Pa ovdje se po forumu naveliko špekulira s imenima odgovornih, a da ih u klubu nisu detektirali. Ne znam kako odgovorni mogu biti amnestirani od sankcija ako su tako nekaj zeznuli.
    Između ostalog, ne zanima me tko je zeznuo ako problem riješe i ako te osobe odstrane s njihovih radnih mjesta.
    Kaj trebaju imena u javnost pa da krene dodatni linč po klubu? Jedino ako je netko namjerno nekaj napravio, onda definitivno treba dati sve u javnost i tražiti odštetu.

Od početka do kraja je jasno kaj se htjelo postići s tim priopćenjem, a lako moguće da se s istim i čekalo dok se ne riješe ovi razgovori u Savezu oko ulaznica za tovare…

A ove usporedbe našeg kluba s Hajdukom su baš bezveze.
  • keppi
    300
    Da je Strukan već par puta sudio s figom u džepu...to je sigurno. Ne znam da li je itko ikad isključio igrača pri izvođenju kaznenog udarca kao on Petkovića.
    Ipak, možemo biti i sto puta u pravu ako na terenu ne pobjeđuješ ostaje ti samo kukanje i plakanje.
    Najbolji odgovor su tri boda u nedjelju.
  • Dinaminjo
    1.3k
    Je li osoba odgovorns za travnjak / drenazu odgocorna i za slapove na tribinama?
  • NitkoBitan
    23.4k
    Dobro i sta bi sad trebalo odigravat utakmice iz inata domacinu koji kakti ne brine dovoljno o svom travnjaku?

Sto je sprjecavalo suca da odgodi utakmicu kada su uvjeti bili jasno nenogometni. Ako u pravilniku pise da ide pobjeda za gosta 0:3 ako se ne moze igrat onda neka tako i bude. Jebe mi se za kup ali mi smo jucer mogli izgubit nekoliko igraca na duze vrijeme.
  • plavi72
    1.2k
    Koliko se razumijem(slabo),ako lopta ne može odskočiti na svakom dijelu travnjaka,nema uvjeta za igru,naši šute(uprava),ne odgovaraju skoro ni našto.Galami dajte strane suce,Duje ovo nije prekršaj,traži izuzeće,odgovori onom Biliću na one prijetnje,spusti ga na zemlju...

U redu je nekada šutjeti,mislim da uprava previše šuti.
  • kadsemasazatalasa
    21

Ovo bi mogla biti istina da travnjak nije novi.

Da citiram:
    “Dinamo će nakon utakmice s Istrom ići u potpunu promjenu travnjaka, a on stiže iz Italije. To je suvremen i moderan travnjak, koriste ga Juventus, Marseille i uskoro Leipzig. To je prirodni travnjak koji će se poboljšati s dijelom umjetnog, a složit ćemo ga za najvažnije utakmice ove sezone"

Naravno da je priopćenje sramotno.
  • Izet Hajrović
    4.2k
    Ako su naši kapetani bili za odigravanje utakmice, onda je definitivno pretjerana histerija na Strukana zbog odigravanja utakmice. Zašto u priopćenju nije objašnjen razlog takvog stanja travnjaka? Jesmo li slali priopćenja nakon Monaca o oduzimanju licence sucu zato što je dozvolio igrati na takvom terenu, jesmo li tada pričali o opasnostima takvog terena? Ne sjećam se baš. Ozljeda Pjace nije plod ovakvog terena, Tuia bi tako uklizao i na savršenom travnjaku. Najgore od svega je što se u priopćenju nije suvislo dotaknulo razloga stanja travnjaka i postupcima koji će popraviti stanje istog. Potpuno promašeno priopćenje i zakašnjelo priopćenje. Fokus je na krivim stvarima, tovari orgijaju po medijskoj sceni, a klub šuti na to, iako su nam njihova priopćenja došla kao na volej za prizemljavanje njihovog kmečavluka - na to se nije reagiralo.
  • Svi na Sjever
    2.6k
    Ovdje pojedinci miješaju kruške i jabuke , kakve veze ima odgovornost ljudi u klubu za uobičajeno stanje travnjaka i odgovornost suca da li će utakmica početi.

Na sucu je da vidi da li lopta odskače i da se usuglasi sa kapetanima, a i da se ne usuglasi na njemu je sa delegatom odluka da odgode pošto lopta nije mogla odskakati i uvjeti su bili opasni po zdravlje igrača.

Što se tiče navodne odluke igrača i Petkovića da nastave nakon poluvremena je sasvim razumljiva jer su gubili i htjeli su pokazati karakter i čast da nastave jer gube 0:1, da se odgodilo na poluvremenu pola Hrvatske bi kmečalo i tu skidam kapu igračima.

Ruku u vatru bih dao da je na poluvremenu bilo 0:0, da bi Strukan drugi dio odgodio, a ovako nije bilo nazad jer je Osijek vodio, i početnom suludom odlukom ugrozio je karijere profi igrača i kumovao Dinamovom ispadanju radi treće strane, što je skandalozno i činjenično, a tako je i dosudio start na Pjaci, kapetanu i najboljem igraču Dinama.
  • antecacic
    48

Uvijek sam imao predrasudu prema curama koje prate nogomet (ništa osobno) , ali vidim da se iza ovog nicka krije netko pametan, konačno.

Ni ja ne vidim ni razlog stvaranje ovakve fame niti ove bolesne usporedbe s Hajdučijom. Okej, zeznulo se oko terena i to je minoran kiks kad pogledamo što smo sve imali u klubu. Drenaža se renovira, ponovno odradi, ali u komunikacijama ljudi konačno sijeku gdje trebaju i to je jedino što je bitno ovdje. Dakle uperio se prst na možebitne posljedice svega, ne na uzroke koji sada ne trebaju biti u fokusu.

Toliko. A tebi kolegice svaka čast, konačno netko da se ne ukrcava u vlak jebene histerije...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.